Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 09:51 Co sądzicie ? Florian to patron strażaków. Imię wg mnie ładne, tradycyjne, moze troszeczke zapomniane. Czy bylo kiedys popularne ? Chyba nie.. Mnie sie podoba. Florek, Florus - tez ladnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lejla81 Re: Florian IP: *.chello.pl 15.11.07, 11:46 Mnie też się podoba, namawiałam nawet narzeczonego (jest strażakiem), ale on nie lubi za bardzo wyszukanych, mało popularnych imion. Może chociaż na drugie uda mi się go namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Florian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:03 No wlasnie, ja chyba tez nie mialabym oporu,by je nadac Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Florian 15.11.07, 13:07 Bardzo ładne imię. Też spokojnie mogłabym tak nazwać syna. Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: Florian 15.11.07, 14:54 Mnie się podoba. Jeden z braci mojego dziadka miał tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Florian 15.11.07, 21:02 jeśli kiedyś doczekam się synka to planuje tak na drugie ( Florian bądź Filip) (: Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Florian 16.11.07, 07:35 Mnie się bardzo podoba i tak chciałam nazwać synka, który przyjdzie na świat za miesiąć, ale niestety córkapodjęła nieodwołalną decyzje że bedzie Filip i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Florian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:23 Bardzo ładne kwiatowe imię. Trochę podobne do imion Fabian i Marian. Odpowiedz Link Zgłoś