moniczkalovemax 03.12.07, 17:21 Co myslicie o takim zestawie imion?? Ogólnie mamy bardzo duzy problem z dojsciem do porozumienia w sprawie imionka dla chłopca, dla dziewczynki wybralismy Liliana a dla chłopca... Hmm... Mąż się upierał przy imieniu Tayson... )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Oskar Maxymilian 03.12.07, 17:40 Nie podoba mi się, ale znacznie lepiej niż Tayson. Tylko dlaczego Maxymilian, a nie Maksymilian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Oskar Maxymilian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 19:10 Podoba mi się średnio, ale na pewno lepiej niż Tayson. Tylko ta pisownia "Maxymilian" - przepraszam za wyrażenie - bije po oczach. Jeśli mieszkacie w Polsce, to zdecydowanie Maksymilian przez "ks". A jeśli za granicą i bardzo nie podoba Wam się polska pisownia, to Maximilian, przez "i". Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkalovemax Re: Oskar Maxymilian 03.12.07, 19:30 Tak, tak Maksymilian pisany przez "ks" pomyłka stad ze mój maz swoje imie zawsze pisze przez X Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Oskar Maxymilian 03.12.07, 20:23 aaa, stąd drugie imię po tacie zestaw nawet mi się podoba, tylko czy nie za dużo "sk" w nim? O-sk-ar Ma-ks-ymilian? e, chyba się czepiam, jeśli w nazwisku już nie ma takich zbitek to przy długim drugim imieniu nie będzie tego słychać Maksymilian to jedno z moich ulubionych imion, ale tylko w wersji pełnej, nie przepadam jakoś za jego zdrobnieniami. Oskara kiedyś uczyłam, był miłym i zdolnym dzieckiem a Taysonowi się nie daj Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Oskar Maxymilian 03.12.07, 20:31 Na pewno lepiej od Tysona. I koniecznie Maksymilian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Oskar Maxymilian IP: *.brnt.adsl.virgin.net 03.12.07, 22:02 A mnie sie Oskar Maksymilian podoba Odpowiedz Link Zgłoś