jovanka_lena 16.12.07, 00:41 mam synka hugo (nazwisko obce ojciec nie polak)i za 3 tyg urodzi sie 2gi maly juz sie kiedys was pytalam ale troche sie pozmienialo, moj faworyt bruno okazal sie w tym kraju imieniem psim czyli jak bym nazwala dziecko szarik bynajmniej poradzcie mi kochane ktore imie wybrac: Alek czy Oskar (a moze Leon)?? ma byc krotkie pisac sie tak samo po pol i ang brzmiec podobnie w obu jezykach byc wmiare orginalne i jescze nam sie podobac!! w polsce oskar troche pretensjonalny ale skoro dziecie tylko pol polskie to przejdzie... moze inne typy??help kobitki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovanka_lena Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 00:42 nazwisko pisze sie meagher a czyta mar Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 08:44 Alek i Oskar IMO nie pasują do Hugo (a? ). Ja zawsze byłam zdania, że najpięknieszy zsetaw dla braci to: Hugo, Bruno, Iwo i Jago. Skoro jednak Bruno u Ciebie odpada, to może zrehabilitujesz Edgara? Leon mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia2705 Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? IP: *.72.152.230.ip.tele2adsl.dk 16.12.07, 11:18 Z tych trzech Leon, dorzuce Olafa Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 12:48 Zdecydowanie Leon. MOże jeszcze Tytus, Miron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 13:49 Leoś Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 18:04 Hugo i Leon - cudny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
grisly Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 21:35 Mnie się podoba Leon. Oskar i Alek nie pasują tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 16.12.07, 21:58 Hej! Wybrałabym zdecydowanie Leona pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka_lena Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 17.12.07, 21:14 wow jak jednoglosnie... to mnie dziwi, choc leon mi sie podoba tylko ta schiza bo tu sie wymawia lijon, wiec ja do dziecka leon w domu a u lekarza przedstawiam lijon? juz tak mam z hugo ze na podworku mowia hjugo... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafka1973 Re: hugo i brat alek/oskar/leon?? 17.12.07, 21:37 Zdecydowanie Leon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: LEON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 11:10 Dopisuje sie do fanek imienia Leon Odpowiedz Link Zgłoś