agar2208 19.12.07, 10:16 Po długich debatach wybralismy z mezem dla naszej dzidzi imiona ( poniewaz jeszcze nie wiemy, czy bedzie chlopak, czy dziewczynka) Aleksander- OLEK, OLUS, nie ALEK Nina- Nineczka, Ninka osobiscie uwielbiamy wszelkie zdrobnienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia2705 Re: Nina i Aleksander 19.12.07, 10:23 Zgodze sie, ze imiona dla DZIDZI mozna zdrabniac, nie zapominajcie jednak, ze owa dzidzia kiedys wyrosnie na czlowieka Co do samych imion - Nina nie budzi we mnie zadnych szczegolnych emocji (rowniez negatywnych ), a Aleksander podoba mi sie, choc ze zdrobnien zdecydowanie preferuje Alka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Nina i Aleksander IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 11:18 Nina bardzo mi sie podoba. Aleksander - dosyc popularne, zdrobnienie Olek mnie sie nie podoba, wole Alek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Nina i Aleksander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 17:14 Bardzo podoba mi się Aleksander, choć też zdrabniałabym go Alek. Nina kojarzy mi się negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Nina i Aleksander IP: *.chello.pl 20.12.07, 08:57 Witam. Wybraliście super (my już mamy Aleksandra - Olusia właśnie a będzie też prawdopodobnie i Nina)! O Ninach niewiele wiem ale Olusie są super!!! Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Nina i Aleksander 21.12.07, 23:11 popieram pełna gębą. mamy 3 miesiecznego olusia ( i 2 letniego oskara). oluś jest pieknym silnym facetem! a my mówimy olo na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Nina i Aleksander 06.01.08, 23:59 dzięki dziewczyny za opowiedzi jestem obecnie w 20 tyg. w piątek iałam USG , myślałam, ze wkońcu sie dowiem czy będzie NINA, czy OLUŚ, ale dzidzia sie tak ułozyła, że nie było nic widać. Tak więc musze jeszcze troszke poczekac Odpowiedz Link Zgłoś