lipsmacker 24.01.08, 21:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=581&w=74821506&a=74821506 Czy to nie historia lotki? Wszakze imiona jej coreczek podobno brzmia troche bardziej patriotycznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipsmacker Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:48 widze ze ponizej administratorki juz rozprawily sie z tym trollem... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:49 Moze to zbieg okolicznosci? Zreszta Lotka oczekuje synka? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:51 Juz sie wyjasnilo - precz z trollami! zreszta jak w ogole mozna robic sobie zabawe z takich historii??? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:53 Aniu, zgadza się nawet tydzień ciąży, a ten troll pisze z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 22:06 Szkoda że nie ma możliwości skutecznego blokowania takich trolli. Bo co - zablokuje się jednego nicka, to założy inny... Ludzka głupota i okrucieństwo nie mają granic... Zauważcie Dziewczyny, że ten troll musiał czytać bloga, stąd Clothilde... A, mam rozwiązanie zagadki - zaraz zaczynają się w niektórych województwach ferie... Może na Podkarpaciu i w Wielkopolsce... Mam na myśli rozszyfrowanego przez Lotkę ostatnio trolla w wieku licealnym. Teraz jeszcze można się spodziewać ataku na Krokodylkę bo Jej troll też nie wiedzieć czemu nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Lipsmacker 24.01.08, 22:48 Dziękuję że dałaś cynk o tym wątku na adopcji. Potwierdziłam to co napisałaś, mam nadzieję, że szybko to usuną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Lipsmacker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:03 Już zostało usunięte. Byłabym w stanie uwierzyć nawet w te wszystkie "zbiegi okoliczności", gdyby nie idiotyczny tytuł wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Lipsmacker 24.01.08, 23:18 Już się pojawiło następne w tonie bardzo żałośliwym "dlaczego nikt mi nie wierzy?" Mam nadzieję że też skasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Lipsmacker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 01:50 To było w sumie pierwsze, co zauważyłam (zanim zobaczyłam ten wątek i tamten już skasowany). I, zabawne, wystarczyło mi przeczytać: "dlaczego nikt mi nie wierzy" i spojrzeć na niby-śmieszny nick, a już wiedziałam, o co poszło... Co to za czasy, jak już nawet poziom trolli spada . Jakby nie patrzeć, dobrze, że Lotka teraz dostępu do Internetu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Lipsmacker 25.01.08, 09:09 Myślę że troll wie doskonale z bloga że Lotka jest w szpitalu i ani Ona ani Jej Mąż nie mają teraz czasu ani głowy do użerania się ze złodziejami biografii. Wie i dlatego się w to zabawił. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_slonko Re: hmmm...zerknijcie na to 27.01.08, 19:14 Widzę,że mamy nawrót trolli!I to tych co na Loteczkę najeżdżają!Szczerze mówiąc mogłabym nawet w tę bajkę uwierzyć gdyby nie zbyt wiele podobieństw bo w sumie nie Lotka jedynka przeżyła taką historię.Trochę mi szkoda tej osoby w końcu jej nienawiść do Lotki ją ogłupia.Bogu dzięki,że Loteńka tego nie przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 27.01.08, 23:45 Podobieństwa... no cóż zapierają dech w piersiach. Po prostu pogratulować inteligencji. Niestety obawiam się że trzeba Lotce o tym powiedzieć... Bo i tak jak zobaczy ten wątek to sama się domyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_slonko Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 10:55 Nie dość ma problemów a trolle nie dają jej żyć.Biedna Loteczka: (Masz rację Malwinko trzeba jej o tym powiedzieć.Boję się tylko żeby się nie zdenerwowała. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 15:32 Kochane, co to byl za watek? Na jakim forum? Nie denerwuje sie, wrocilam ze szpitala ale ciekawa jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 17:40 Jest w Oślej ławce, a kobieta ma nick lotty_coś tam dalej. Nie chcę być tą która go tu wklei. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 18:01 Lotko - najwyraźniej u którejś z Twoich (nie)przyjaciółek ferie zimowe się zaczęły i nadmiar wolnego czasu uderzył do głowy... Wasza historia zastała opisana pod zmienionymi imionami na forum o adopcji - i dzięki Lipsmacker szybko stamtąd usunięta. Nicka panny pamiętam i co jakiś czas sprawdzam w wyszukiwarce czy się gdzieś znów nie pojawił. Ale dostała taką odprawę posłów greckich, że chyba nieprędko się uaktywni. Na wszleki wypadek ostrzegłam też przed tym złodziejem biografii koleżankę która jest jedną z założycielek naszego bociana (to jedna z większych polskich stron poświęconych adopcji). Krew mnie zalewa, kiedy ktoś tak kpi z ludzi, którzy mają prawdziwe problemy - gdyby tylko na imionach się wyzłośliwiała, to by mnie aż tak nie rozzłościło. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka76 malwinko, pluskotko 28.01.08, 18:07 Kochane,wklejcie mi ten artykul na bloga. Dostalam mase nieprzyjemnych komentarzy i postanowilam napisac notke do trolla. To znaczy malzonek mowil a ja tlumaczylam. Nie przejmujcie sie, Julien powiedzial zeby olac to dziewcze czy tez panne. buziaki lotka Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Lotko 28.01.08, 19:08 On już zniknął nawet z oślej ławki, więc już go nie znajdziesz. Mam nadzieję, że to koniec wybryków nieodżałowanej pamięci trolla o inteligencji ameby. Odpowiedz Link Zgłoś