Dodaj do ulubionych

hmmm...zerknijcie na to

24.01.08, 21:44
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=581&w=74821506&a=74821506
Czy to nie historia lotki?

Wszakze imiona jej coreczek podobno brzmia troche bardziej
patriotycznie...
Obserwuj wątek
    • lipsmacker Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:48
      widze ze ponizej administratorki juz rozprawily sie z tym trollem...
    • annajustyna Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:49
      Moze to zbieg okolicznosci? Zreszta Lotka oczekuje synka?
      • annajustyna Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:51
        Juz sie wyjasnilo - precz z trollami! zreszta jak w ogole mozna robic sobie
        zabawe z takich historii???
      • olianka Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:53
        Aniu, zgadza się nawet tydzień ciąży, a ten troll pisze z Polski.
        • annajustyna Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 21:56
          Ludzie sa okropnisad(((
          • mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 24.01.08, 22:06
            Szkoda że nie ma możliwości skutecznego blokowania takich trolli. sad
            Bo co - zablokuje się jednego nicka, to założy inny...
            Ludzka głupota i okrucieństwo nie mają granic...
            Zauważcie Dziewczyny, że ten troll musiał czytać bloga, stąd Clothilde...
            A, mam rozwiązanie zagadki - zaraz zaczynają się w niektórych województwach
            ferie... Może na Podkarpaciu i w Wielkopolsce... Mam na myśli rozszyfrowanego
            przez Lotkę ostatnio trolla w wieku licealnym. sad
            Teraz jeszcze można się spodziewać ataku na Krokodylkę bo Jej troll też nie
            wiedzieć czemu nie lubi.
            • mal_art Lipsmacker 24.01.08, 22:48
              Dziękuję że dałaś cynk o tym wątku na adopcji. Potwierdziłam to co napisałaś,
              mam nadzieję, że szybko to usuną.
              • Gość: Tawananna* Re: Lipsmacker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 23:03
                Już zostało usunięte. Byłabym w stanie uwierzyć nawet w te wszystkie "zbiegi
                okoliczności", gdyby nie idiotyczny tytuł wątku.
                • mal_art Re: Lipsmacker 24.01.08, 23:18
                  Już się pojawiło następne w tonie bardzo żałośliwym "dlaczego nikt mi nie
                  wierzy?" Mam nadzieję że też skasują.
                  • Gość: Tawananna* Re: Lipsmacker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 01:50
                    To było w sumie pierwsze, co zauważyłam (zanim zobaczyłam ten wątek i tamten już
                    skasowany). I, zabawne, wystarczyło mi przeczytać: "dlaczego nikt mi nie wierzy"
                    i spojrzeć na niby-śmieszny nick, a już wiedziałam, o co poszło... Co to za
                    czasy, jak już nawet poziom trolli spada wink. Jakby nie patrzeć, dobrze, że Lotka
                    teraz dostępu do Internetu nie ma!
                    • mal_art Re: Lipsmacker 25.01.08, 09:09
                      Myślę że troll wie doskonale z bloga że Lotka jest w szpitalu i ani Ona ani Jej
                      Mąż nie mają teraz czasu ani głowy do użerania się ze złodziejami biografii. Wie
                      i dlatego się w to zabawił.
    • madzia_slonko Re: hmmm...zerknijcie na to 27.01.08, 19:14
      Widzę,że mamy nawrót trolli!I to tych co na Loteczkę najeżdżają!Szczerze mówiąc
      mogłabym nawet w tę bajkę uwierzyć gdyby nie zbyt wiele podobieństw bo w sumie
      nie Lotka jedynka przeżyła taką historię.Trochę mi szkoda tej osoby w końcu jej
      nienawiść do Lotki ją ogłupia.Bogu dzięki,że Loteńka tego nie przeczyta.sadsad
      • mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 27.01.08, 23:45
        Podobieństwa... no cóż zapierają dech w piersiach.
        Po prostu pogratulować inteligencji.
        Niestety obawiam się że trzeba Lotce o tym powiedzieć... Bo i tak jak zobaczy
        ten wątek to sama się domyśli.
        • madzia_slonko Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 10:55
          Nie dość ma problemów a trolle nie dają jej żyć.Biedna Loteczkasad:
          (Masz rację Malwinko trzeba jej o tym powiedzieć.Boję się tylko żeby
          się nie zdenerwowała.
          • lotka76 Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 15:32
            Kochane, co to byl za watek? Na jakim forum? Nie denerwuje sie,
            wrocilam ze szpitala ale ciekawa jestem...
            • pluskotka Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 17:40
              Jest w Oślej ławce, a kobieta ma nick lotty_coś tam dalej. Nie chcę być tą która
              go tu wklei. smile
              • mal_art Re: hmmm...zerknijcie na to 28.01.08, 18:01
                Lotko - najwyraźniej u którejś z Twoich (nie)przyjaciółek ferie zimowe się
                zaczęły i nadmiar wolnego czasu uderzył do głowy... Wasza historia zastała
                opisana pod zmienionymi imionami na forum o adopcji - i dzięki Lipsmacker szybko
                stamtąd usunięta. Nicka panny pamiętam i co jakiś czas sprawdzam w wyszukiwarce
                czy się gdzieś znów nie pojawił. Ale dostała taką odprawę posłów greckich, że
                chyba nieprędko się uaktywni. Na wszleki wypadek ostrzegłam też przed tym
                złodziejem biografii koleżankę która jest jedną z założycielek naszego bociana
                (to jedna z większych polskich stron poświęconych adopcji). Krew mnie zalewa,
                kiedy ktoś tak kpi z ludzi, którzy mają prawdziwe problemy - gdyby tylko na
                imionach się wyzłośliwiała, to by mnie aż tak nie rozzłościło.
                • lotka76 malwinko, pluskotko 28.01.08, 18:07
                  Kochane,wklejcie mi ten artykul na bloga. Dostalam mase
                  nieprzyjemnych komentarzy i postanowilam napisac notke do trolla. To
                  znaczy malzonek mowil a ja tlumaczylam. Nie przejmujcie sie, Julien
                  powiedzial zeby olac to dziewcze czy tez panne.
                  buziaki
                  lotka
                  • mal_art Lotko 28.01.08, 19:08
                    On już zniknął nawet z oślej ławki, więc już go nie znajdziesz. Mam nadzieję, że
                    to koniec wybryków nieodżałowanej pamięci trolla o inteligencji ameby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.