Gość: lily IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:07 W przypływie depresji i niechęci do mojego imienia urzędowo zmieniłam kolejność imion. Teraz tego żałuje, ale juz sie chyba nic nie da zrobic Pocieszcie mnie lub cos doradzcie, tylko nie piszcie, że jestem głupia, poniewaz to juz wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Ale głupote zrobiłam 14.05.08, 21:01 A jakie to imiona? Danuta Walesowa wciaz jest Miroslawa Danuta, mozna spokojnie kolejnosci nie zmieniac, a uzywac drugiego (tylko, ze w papierach musi byc tak jak w dowodzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:04 Poważnie? Danka to Mirka??? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 17:53 Nie zartuj, ze nie wiedzialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:05 Byłam Dorotą Katarzyną, teraz jestem Katarzyną Dorotą. Niestety. nie do końca przemyślałąm decyzje o zamianie kolejności imion Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Ale głupote zrobiłam 14.05.08, 21:14 Ale czemu ?? Przecież Dorota to nie jest Humbelina albo inne tego typu , zebyś musiała zmieniać ?? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:23 Juz pisałam czemu - bo jestem głupia a odkrecic sie tego juz chyba nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.smrw.lodz.pl 14.05.08, 22:32 zdecydowanie wolę Kasię niż Dorotę także mi zmiana się podoba pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_do_bicia Re: Ale głupote zrobiłam 14.05.08, 22:59 nie wiem czy cie to pocieszy ... ale dla mnie zmiana jest na + Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 01:22 Zmienić znów prawdopodobnie możesz. Tylko musisz jeszcze raz napisać podanie. I chyba najlepiej będzie jak napiszesz prawdę. Raczej zgadzają się w takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 05:37 Czyli mniej więcej co powinnam napisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 06:17 dokładnie to że byłaś "przypływie depresji i niechęci do imienia itp. i teraz tego bardzo żałujesz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 06:21 Dzięki mam nadzieje, że sie zgodza i nie wysla na leczenie psychiatryczne Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 18:51 może nie wyślą, trzymam kciuki! )))) a co do zmiany - lepiej brzmi dla mnie Dorota Katarzyna, ale nikt się nie przedstawia raczej dwoma imionami. wolę wersję Katarzyna Dorota, bo Kasia bardziej mi się podoba - sama jestem Kasią pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarasan Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 04:25 Oba imiona sa badzo ladne, zadno nie jest bardziej nowoczesne czy awangardowe, wiec ich zamiana nie robi wlasciwie zadnej roznicy. Co innego gdybys np. jak mama mojej kolezanki zmienila kolejnosc w Filomena Ewa. Moze za bardzo sie tym przejmujesz? B Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 09:06 Myślę, że spokojnie można z powrotem zmienić kolejność imion. Masz już doświadczenie w tym temacie. A kiedy zmieniłaś kolejność tych imion? Niedawno? Co się stało, że teraz tego żałujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:41 Nie tak dawno. jest to bardzo skomplikowana historia. Żałuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Ale głupote zrobiłam 15.05.08, 17:54 Dla znajoimych i tak mozesz byc Kasia...Jak kolezanka mojej cioci - dla nas Ewa, a naprawde Anna Ewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Ale głupote zrobiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:48 Będą problemy, bo trzeba wymieniac znowu akt urodzenia itp Odpowiedz Link Zgłoś