lemur_ks 14.09.03, 22:31 Hej ! Słyszałyście kiedyś o imieniu Gracjan - co o nim sądzicie ? pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysia.b Re: Gracjan 15.09.03, 10:42 Dla mnie jest beznadziejne, sorry Pozdrawiam Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 ja słyszałam :) 15.09.03, 13:50 Moja córcia ma na osiedlu kolegę Gracjana. Są prawie równolatkami ( 2 lata). Zawsze gdy się widzimy na spacerze, Gracjan biegnie do Ani dać jej buzi a ja zamieniam parę słów z jego mamą. Niestety też mi to imię nie leży, więc nie nagabuję mamy Gracjana dlaczego dała synkowi tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.m Re: ja słyszałam :) 15.09.03, 17:02 ja też znam Gracjana. Ma ponad trzydzieści lat i jest niesamowicie przystojny ) pewnie dlatego to imie tak miło mi sie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
dania22 Re: Gracjan 15.09.03, 18:01 Cóż, każdy ma inny gust! Mi to imię bardzo się podoba i mogłabym nazwać tak swojego synka. Nie ma synka, jest za to Paulinka. Może kiedyś... pozdrawiamy danka i Paulinka (16 miesięcy) PS. znam dwóch Gracjanów- bardzo fajni chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Gracjan 16.09.03, 13:54 Czesc ! Nie znam zadnego Gracjana,ale znam jedna Gracjanne -stara panne zreszta.Ktora nigdy nie byla zadowolona ze swojego imienia i kazala na siebie wolac Grazyna- wedlug mnie jeszcze gorzej ,ale dla tamtych czasow to imie bylo bardzo modne.Gracjan kojarzy mi sie z grabieniem itp.nie zachwyca mnie za bardzo. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: Gracjan 17.09.03, 20:36 Tak, słyszałam i nawet chcieliśmy dać tak na imię naszemu synkowi, ale mężowi strasznie podoba się Natan i chyba jednak to imię zwycięży. Zresztą znam jednego Gracjana, to jużmłody mężczyzna i bardzo przystojny )))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Gracjan 24.09.03, 23:00 Znam z widzenia jednego Gracjana, ma chyba ponad 30 lat. Imię to mi się niezbyt podoba, ale kwestia gustu. Nastka - i jak będzie Natan ? Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Gracjan 02.10.03, 18:22 Mi się to imię bardzo podoba! Podobnie jak Tycjan. Wcale nie uważam, że jest bardzo wydumane. Odpowiedz Link Zgłoś
dierde Re: Gracjan 01.04.22, 18:08 Jest chyba w czołówce imion które mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Gracjan 02.04.22, 22:20 Zdecydowanie za nim nie przepadam. Nie pasuje mi brzmienie, a i skojarzenia z blond dziwakiem nie pomagają moja koleżanka miała brata Gracjana, urodzonego we Włoszech. Mówiła o nim Gracek, Gracuś - nie wiem co gorsze, pełna wersja czy te zdrobnienia. ALE... Muszę przyznać, że wolałabym nadać Gracjana niż Marcela, Alexa czy Oliwiera, choć byłby to bardzo ciężki wybór Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Gracjan 02.04.22, 23:22 Gracjan z powodu skojarzenia z gracja nie pasuje mi do mezczyzny. Zdecydowanie bardziej wole Cypriana czy Doriana, ale doceniam wyjatkowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Gracjan 03.04.22, 00:24 Zupełnie mi się nie podoba i kojarzy pretensjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś