astomi25 09.06.08, 16:00 Od razu mowie, ze mieszkamy w Niemczech, dziecko jest z mieszanych rodzicow. Na pierwsze bedzie Melissa. Myslalam aby dac na drugie Marie. Pasuje? Melissa Marie? Pierwsza corka nazywa sie Milena Michelle. Prosze o propozycje (imie nie musi byc na litere M. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocham-misia Re: Drugie imie dla Melissy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:06 Moja córka ma byc Melissa, na drugie Anna po babci Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Drugie imie dla Melissy? 09.06.08, 16:10 A kiedy Twoja Mela ma sie urodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Drugie imie dla Melissy? 09.06.08, 17:36 Melissa Marie brzmi fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Drugie imie dla Melissy? 09.06.08, 17:47 Melissa bardzo mi się podoba. Melissa Maria podoba mi się bardziej niż Melissa Marie. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 10:43 Tak ale w Niemczech Maria wymawiaja jak Marija, a to mi sie juz nie podoba zbytnio... A inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 11:14 Melissa Marie pasuje, ale bardziej podoba mi się Melissa Maria. A co z Ranią? Melissa Rania? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 12:16 Aniu znasz moja historie. Ranje wymyslil moj maz, wszystkie imiona ktore wymyslalismy wspolnie odpadaja... Nie mam sily tak nazwac dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 13:09 Oczywiście, myślałam, że Ranja była Twoim pomysłem. Podrzucę jeszcze pare propozycji: Melissa Charlotte Melissa Klara Melissa Laura ale Marie chyba najlepiej brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 13:26 Tez mi sie wydaje ze Marie najladniej brzmi...Nawet myslalam aby dac tak na pierwsze, ale popularnosc mnie przerazila Laury nie lubie, nad Klara jeszcze pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham-misia Re: Drugie imie dla Melissy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:51 Melissa Klara brzmi swietnie Co do dziecka to ma sie urodzic w listopadzie, a Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 19:43 Moje w pazdzierniku Gaudencjo, Joanna ja mam na imie, wiec odpada. Reszta...jakos nie przypadla mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 17:41 Melissa Joanna Melissa Ismena (trochę jednostajnie) Melissa Ifigenia Melissa Imisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Drugie imie dla Melissy? IP: *.smrw.lodz.pl 10.06.08, 21:52 Melissa Mathilde? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Drugie imie dla Melissy? 10.06.08, 23:03 A moźe jeszcze Melissa Marianna Melissa Marcjanna Melissa Marcelina Odpowiedz Link Zgłoś