bzii 25.06.08, 22:33 Pola przyjdzie na świat pod koniec wakacji. Podoba się ? Nam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Pola! 25.06.08, 22:36 A odpowiedzi maja byc wylacznie pozytywne, czy dopuszczalne sa takze zdystansowane? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pola! 25.06.08, 23:12 Skoro w odpowiedzi zapadla cisza, jako moderatorka zaproponuje przejrzenie archiwum forum - rowniez z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dendruszek Re: Pola! 26.06.08, 10:21 mi mówiąc szczerze nie podoba się kompletnie.. Najważniejsze jednak, żeby podobało się Wam - rodzicom! Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Pola! 26.06.08, 15:48 Neutralnie. Założyłam w tym miesiącu wątek o Poli Odpowiedz Link Zgłoś
maksimini Re: Pola! 26.06.08, 19:44 Mnie się Pola jako samodzielne imię nie podobaba. Jest dopuszczalne jedynie jako skrót od Apolonii, które to imię jest według mnie całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:54 Bardzo mi się podoba. Umiarkowanie podoba mi się natomiast Apolonia i tak córce swojej nie dałabym na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Pola! 03.07.08, 09:31 To imię zawsze mi się podobało, ale ostatnio mniej...kojarzy mi się teraz głównie z córką Tomasza Lisa, za którym delikatnie mówiąc nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Pola! 03.07.08, 10:04 Jezeli Pola ma byc zdrobnieniem od Apolonii - jak najbardziej na TAK, jesli zas samodzielnym imieniem - NIE. Nie rozumiem w ogole tej ostatniej mody na zdrobnieniowe imiona, typu Pola, Nel(a), Nora, skoro mozna nazwac Apolonia, Kornelia, Eleonora...ale ja to chyba jakas staroswiecka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga20 Re: Pola! IP: 78.144.132.* 03.07.08, 11:30 Bardzo mi sie podoba! Sama chcialam tak nazwac nasza coreczke,ktora lada dzien przyjdzie na swiat,ale to imie nie podoba sie mojemu mezowi.Wybralismy Iga.Jestem zwolenniczka krotkich imion. Odpowiedz Link Zgłoś