donmari 06.07.08, 13:39 Jestem w tej chwili na obozie mlodziezowym w Bulgarii, akurat zlapalam internet Imiona uczestnikow: Jacek x2 Wojciech Jakub Kamil Patryk Sebastian Miron i Gwidon (bracia) Mateusz Marek Dziewczyny: Paulina (ja) Dominika Julia Judyta Obozowicze maja od 11 do 18 lat. I jak sie podoba zestawienie? (chwilowo nie mam polskiej czcionki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniczkalovemax Re: Na obozie w Bulgarii 06.07.08, 20:27 Ja mam 22lata i powiem ze sa to typowe imiona dla osob urodzonych w latach 80-tych -90tych. (z wyjątkiem braci Mirona i Gwidona) imiona mi się nie podobają. Podobają mi sie : Sebastian i Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Na obozie w Bulgarii 06.07.08, 20:50 Miron, Gwidon, Judyta - te imiona zdecydowanie zwracaja uwage Odpowiedz Link Zgłoś
inesitaa Re: Na obozie w Bulgarii 06.07.08, 21:15 A propos Bułgarii, to poznałam kilku Bułgarów, niektóre imiona są świetne: Ivo, Sonia (szkoda, że u nas jak Sara głównie kojarzy się z czworonogami niczym Nuka i Dżeki), Teodor (zdrobniale Toszo), Nikolas, Peter. Był też niejaki Florian i Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Na obozie w Bulgarii 07.07.08, 13:35 Miron i Gwidon są świetni. Z dziewczęcych imion Judyta jest ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Na obozie w Bulgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 01:52 zgadzam sie. zaskakuje tez aż 2 Jackow! Odpowiedz Link Zgłoś