madziarek_edziecko 07.10.03, 10:42 Córka znajomej ma na imię Kalina. Wołają na nią Kalinka, Kalisia, Kala. Jak Wam podoba się to imię. Mi jakoś nigdy sie nie podobało podobnie jak Karina. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia029 Re: Kalina 07.10.03, 11:00 Kalina - to takie drzewo, a Karina - tak często nazywają konie To pierwsze imię jeszcze jakoś przełknelam, bo moi znajomi też dali tak swojej małej na imię. Teraz juz sie po prostu przyzwyczaiłam, podobnie jak do Róży. Sa jednak nie w moim guście. Mama Oleńki i Inusi. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Kalina 07.10.03, 14:21 Czesc 1 Mialam kiedys na koloniach taka wychowawczynie Kaline.Mnie to imie sie podoba. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
berluk Re: Kalina 29.10.03, 00:37 Imie mnie sie podoba, ale tylko jako propozycja imienia dla bohaterki literackiej. Jest slowianskie, swojskie (znacznie lepsze niz Ilona czy Jolanta (z gory przepraszam uczestniczki forum o takich imionach - nic do was nie mam . Ale dobre tylko dla dziewczyny. Mam nadzieje, nie istnieje mozliwosc nadania chlopcu imienia Kalin, bo brzmi strasznie: miekko, cieplokluchowato i w ogole. Swojej corce bym na pewno nie dal. Tata Krzysia i Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Kalina 29.10.03, 15:15 Kalin? To byłoby straszne! Zresztą Kalina też mi się nie podoba. Pozdr Cysia Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Kalina 29.10.03, 17:45 A mnie się w sumie podoba. Mam nawet chrześniaczkę o takim imieniu. To taka słodka i spokojna dziewczynka. pozdrawiam Donata Odpowiedz Link Zgłoś