zuzik81 23.08.08, 14:27 usg pokazuje dziewczynkę. ostatnio wybrałam Tymoteusza i Konstancję. niby wszystko w porządku, w końcu imię już mam. i co? i mi nie pasuje teraz za bardzo kobieta zmienną jest. poszukuję czegoś ładnego dla siostry Aleksandra, długość obojętna, znaki polskie mogą być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: essi Re: i znów mam problem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.08, 14:41 Emilia Róża Hanna Łucja Florentyna Weronika Józefina Stefania Anatolia Eleonora miłego wybierania)) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: i znów mam problem:) 23.08.08, 15:02 Hej! A może spodoba Ci się Marcjanna? pozdrawiam, g. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: i znów mam problem:) 23.08.08, 17:01 Imiona podane przez dziewczyny są MSZ kapitalne, może z wyjątkiem Anatolii. Proponuję jeszcze Klarę,Kornelię,Antonię,Anastazję,Liliannę, Blankę, Helenę, Laurę, Dionizję, a także "klasykę":Annę, Marię, Katarzynę, Małgorzatę,Alicję/Alinę Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: i znów mam problem:) 23.08.08, 18:38 Lucja (sorry brak pl literek) moim zdaniem piekne imie... a moze: Wanda Marianna Ida Alicja Amelia Inga Marta niesmialo zaproponuej tez: Waleria, Tamara, Tatiana i... Zyta a Konstancja wcale niglupie moze sie jeszcze przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: i znów mam problem:) 23.08.08, 18:41 Dominika Klara Łucja Marta Leokadia Anastazja Ewa Justyna Julianna Marianna Rozalia Rebeka Karolina Anna Magdalena Ale i tak zostałabym przy Konstancji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: i znów mam problem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 19:16 Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik81 ile tych imion pięknych jest! 23.08.08, 20:55 powinnam urodzić małe przedszkole))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik81 Re: ile tych imion pięknych jest! 23.08.08, 21:26 Lilianna, Konstancja, Łucja, Blanka, Julianna Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: ile tych imion pięknych jest! 24.08.08, 00:17 Konstancja jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: ile tych imion pięknych jest! 24.08.08, 15:59 Konstancja Lilianna Julianna Łucja a Marianna? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik81 Re: i znów mam problem:) 25.08.08, 11:32 hmmmmmm tak sobie dzisiaj myślę nad Lilą.. Odpowiedz Link Zgłoś