Gość: KlARA IP: *.smrw.lodz.pl 18.10.08, 16:03 Już podjęłam decyzję. Będzie Zoja. Macie może jeszcze jakieś propozycje na zdrobnienia opprócz Zojki? Pozdrawiam KlARA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagis.1 Re: jeszcze raz Zoja 18.10.08, 16:12 zojka, zojeczka, zojesia, zojcia, zojunia, zojusia... podobnie jak maja w sumie mozna to imie zdrabniac ... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: jeszcze raz Zoja 18.10.08, 23:17 Gość portalu: KlARA napisał(a): > Już podjęłam decyzję. Będzie Zoja. Macie może jeszcze jakieś > propozycje na zdrobnienia opprócz Zojki? Zosia. Bo "Kosmodemiańska" to za długie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: jeszcze raz Zoja 25.10.08, 13:09 > > Zosia. > Bo "Kosmodemiańska" to za długie... Też miałam takie skojarzenie, szczególnie że niedawno ktoś przypomniał postać na forum o ksiązkach )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rochenka@poczta.on Re: jeszcze raz Zoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 12:20 Witam, mam córkę Zoję. Najcześciej mówimy na nią Zojeczka, albo Jeczka. Imię jest tak piękne, że spokojnie nawet do małego dziecka można mówić Zoja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlARA Re: jeszcze raz Zoja IP: *.smrw.lodz.pl 25.10.08, 12:29 Dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam KlARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lino Re: jeszcze raz Zoja IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 12:35 Szkoda zdrabniać tak piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś