madziarek_edziecko 22.10.03, 13:14 Ostatnio spodobało mi się imię Bartek. W pełnym brzmieniu - Bartosz, nie Bartłomiej. Bardzo miło mi się kojarzy to imię, fajnie brzmi. Kojarzy mi się m.in. z Bartkiem z "Na Wspólnej" Podoba mi sie jego głos. :o) Ale nie dlatego to imię mi się podoba, jest po prostu fajne. Koleżanki synek ma tak na imię :o) Może gdybym miała kiedys drugiego synka to bym tak nazwała... Madzia mama Nataniela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Bartuś 22.10.03, 13:18 Szczerze mówiąc mnie się nie podoba ani Bartosz ani Bartłomiej ani Bartek. Mimo że też mam pozytywne skojarzenia. Poza tym za bardzo oklepane ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Bartuś 22.10.03, 14:33 Imię jest super, niestety wg mnie zbyt popularne Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Bartuś ,szczegolnie do Madzi 22.10.03, 19:41 Mnie bardzo sie podoba , znam nie jednego przystojnego Bartka .Z moich zyciowych doswiadczen to super faceci . Jestem za, a planujesz drugie ,czy mnie cos ominelo? A ja znam juz plec to bedzie chlopczyk - Álex (przeglosowal jednak Álvaro). Pozdrawiamy Bea Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Bartuś ,szczegolnie do Madzi 22.10.03, 22:02 Czesc ! Mnie podoba sie Bartosz bardziej jak Bartlomiej.Calkiem calkiem. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: Bartuś 23.10.03, 23:32 Czesc mój synek ma na imię BARTOSZ ! bardzo podoba mi się to imię ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Bartuś 14.12.03, 13:39 Cześć ja też mam Bartosza ( 1.10.2001). Mnie też się podoba. A dla dziewczynki Maja, ale mój mążchce Gabrysię. A jak ty myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Bartuś 24.10.03, 00:34 Bartek jako zdrobnienie moze być. Ale te wersje "dorosłe"...Bartosz(( No a Bartłomiej((((((((((( Ale znam paru Fajnych Bartusiów i jednego dorosłego, tez niczego sobie Bartka)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Bartuś - do Titicaca 24.10.03, 10:20 HEj. Na razie jeszcze nie planujemy drugiego bobasa, ale kiedyś na pewno taki moment nastąpi. A o imionach mysle zawsze i ciągle coś nowego wpada mi do głowy, a to dla dziewczynki, a to dla chłopca Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Bartuś - do Titicaca 31.10.03, 13:08 Hej! Zanim jeszcze wzięliśmy ślub, "planowaliśmy" z mężem mieć bliźniaki (!) o imionach Magda i Bartek. Tylko, że nam podobał się Bartłomiej. Ale jak już co do czego doszło, chcieliśmy mniej popularnych imion Kasia mama Juliusza Odpowiedz Link Zgłoś
przygodaa Re: Bartuś - do Titicaca 02.12.03, 22:07 A ja mam Magdę i Bartłomieja , ale nie bliżniaki) Pamiętam jak Bartek był malutki i byłam na spacerze w Łazienkach, jakaś mama wołała swoje dzieci Bartek i Magda, strasznie mi się to podobało. Bartosz dla mnie brzmi bardzo poważnie, Bartłomiej bardziej mi się podoba, zresztą Bartoszów sięostatnio dużo porobiło, 6 lat temu było zdecydowanie mniej:0 Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Bartuś - do Titicaca 03.12.03, 02:57 Zdrobnienie Bartek podoba mi sie, ale pelne brzmienie Bartosz czy tez Bartlomiej juz nie Jednak gdybym juz miala wybrac to Bartlomiej , przynajmniej jest taki swiety wiec dzieciak mialby patrona co dla mnie osobiscie jest wazne. Odpowiedz Link Zgłoś