gyokuro 13.01.09, 14:16 Zdaje się, że Niespodziewajka będzie Laurą. Miał tak mieć na imię Julek, jakby był dziewczynką. I jakos tak wrócilismy do tego imienia. Chciałam jeszcze zauważyc, że tu gdzie mieszkamy, znałam tylko jedna Laurę(która wyjechała do Anglii). A jestem nauczycielką, więc znam sporo dzieci. Ponoć w innych regionach jest do dosyć popularne imię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_wlasnie_cala_ja Re: Chyba mamy jakis konsensus... 13.01.09, 14:18 W moim jest bardzo popularne ale nie zmienia to faktu ze jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chyba mamy jakis konsensus... 13.01.09, 18:28 B. ładne imię, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Chyba mamy jakis konsensus... 13.01.09, 21:35 Wobec tego bardzo się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
ffanatyczka Re: Chyba mamy jakis konsensus... 13.01.09, 22:27 w moim rejonie (woj. opolskie) jest to imie bardzo popularne bardzo ladny wybor ) Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Chyba mamy jakis konsensus... 13.01.09, 22:34 z oczywistych względów nie jestem obiektywna - bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem.mama Re: Chyba mamy jakis konsensus... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 11:30 niestety nie podoba mi się to imię. Do tego jeszcze dochodzi częste koszmarne zdrobnienie do Laurki (!) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: Chyba mamy jakis konsensus... 14.01.09, 12:46 śliczne imie to byl moj typ dla drugiej coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Chyba mamy jakis konsensus... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:18 znam jedna mał Laurę, ale imie średnio mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś