gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 30.07.07, 23:04 Znów tylko nazwisko: Lichorobiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka_22 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:29 z samych nazwisk dodam jeszcze panaa Wyleżucha ostatnio poznałam Seweryna Selerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 31.07.07, 23:39 Oliwier Pupek Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 03.08.07, 12:14 Najgorsze imię dla dziewczynki, jakie słyszałam- Najda. Ciekawe, jak będą ją przezywać dzieci? Ale moja siostra ma kolegę w szkole- dowcipni rodzice nazwali go Wacek Gmerek- co im do łba strzeliło, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:30 Moje ulubione: Andreas Ryszka Gaspar Motowidło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.chello.pl 03.08.07, 17:51 POCZĘTY MARCEL-w takiej właśnie kolejności było napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.08.07, 23:56 Przemysław Pacan, psychiatra - ogłoszenie z wrocławskiej gazety. Zetknęłam się też z panem o nazwisku January Wąsik Odpowiedz Link Zgłoś
maniu111 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.08.07, 11:55 Vanessa Skorópa.moim zdaniem paskudne zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hania1953 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.08.07, 13:03 Hej! A w moim mieście była kiedyś załoga sklepu-Zierek,Fąferek,Bisiorek i Kuśmirek! Każde z osobna nazwisko nie jest najgorsze,ale cały zestaw-super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 13:37 Julia Żygadło (dziecko) Moim zdaniem nazwisko jak najpredzej do wymiany. Brzmi okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 08.08.07, 14:00 Wspomniana już gdzieś na początku tego wątku Flawia Zemła ma też brata Emanuela. Można się o tym przekonać, sięgając po książkę "Z dzieckiem po świecie" M. Szumilas, w której opublikowano relację rodziców tych dzieci z ich wspólnych podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia84 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:40 barbara kurzynoga moja nauczycielka od gimnastyki korekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.csk.pl 13.08.07, 22:13 Maja Pszczółka....na jej miejscu udusiłabym Rodziców ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: War-minka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.lannet.pl 18.08.07, 19:38 *Jedna z pierwszych dziewczynek z serii Nikoli w mojej okolicy: Nikol Gil (nie jestem pewna czy przez "k", czy też "c", ale z pewnością bez samogłoski na końcu:o) *Jedna z ostatnich(?): Nikola Piechota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.range86-141.btcentralplus.com 25.08.07, 13:57 wiem ze w okolicach wroclawia w areszcie sledczym pracowal lekarz <<stryczek>> a siostra nazywala sie <<krata>> hi, hi! poza tym diana kapusta, wiktor wektor, bonawentura pstryk, asia ci.. (kolezanka z podworka, od najmlodszych lat marzyla o wyjsciu za maz). na studiach polonistycznych lektura byla ksiazka pana o nazwisku fiut, imienia nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa999 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 19.08.07, 21:48 Dolores Miednica, Oktavia Fabia !! Odpowiedz Link Zgłoś
jagia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 26.08.07, 18:31 ale się uśmiałam!!! Z moim mężem do podstawówki chodził Grzegorz Kupa a obecnie pracuje z nim Fernando Świderek. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 17.02.12, 11:26 Tekla Wyrostek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 83.70.199.* 29.08.07, 11:26 Ja kiedys spotkalam sie z zestawieniem NADZIEJA POCIPKA ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art absolwenci IX LO (Wrocław) 01.09.07, 15:59 Zaczerpnięte z księgi pamiątkowej wrocławskiego LO (Dwunastka), do którego chodzili moi Rodzice: Leokadia Flądro oraz Halina Wydro (w jednej klasie!) Kamelia Chmielowiec W jednej klasie: Kita, Kica, Koc i Kot (sąsiadowali w dzienniku) Tamara Fornal Ryszard Postument w jednej klasie Elżbieta Skowron i Małgorzata Słowik (muzykalnie pewnie było) Gizella Strojna Joanna Orleańska (!) Anatolia Olesek Malina Powolna Janetta Grzebuła Wida Straszewicz Violetta Weredyn Pelagia Dykiel Izabella Szatanik Colette Łysek Kajetan Rąpała Waldemar Kapelusz Roland Zabojszcza W ogóle ta księga pamiątkowa to kopalnia ciekawych imion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelvita Re: 01.09.07, 18:43 To akurat nieśmiesznie, ale wyjątkowo niedobrym połączenie jest dla mnie - głośny ostatnio - Konrad Kornatowski. Pomyłki w odpowiednim wypoeiedzeniu nazwiska ('r' zamienanie miejscem z 'n') są bardzo częste. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: 02.09.07, 23:18 Ja ostatnio słyszałam wypowiedziane w ferworze "Kornat Kornatowski". Dziennikarz nawet się nie spostrzegł. Odpowiedz Link Zgłoś
szymsze Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.09.07, 08:43 Laila\Lajla Śmieciuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubahuba:D Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:02 Widzę, że część osób odchodzi od tematu... Miały być zestawy, a nie same nazwiska! Ale żeby nie było, że marudzę, a sama nie podaję żadnego przykładu to podam imię i nazwisko pewnej osoby, którą niegdyś poznałam: -Jonasz Parada- Nie wiem jak ktoś mógł tak skrzywdzić swoje dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.09.07, 21:25 A co jest dziwnego lub krzywdzącego w tym zestawieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 11.09.07, 18:48 Ilekroć siada mi humor czytam sobie ten wątek)) Rewelacyjny)) Odpowiedz Link Zgłoś
izal012 Re: Aretuza Folfas!!!! 22.09.07, 23:04 to i ja coś dołożę: Tytus Franceson Odpowiedz Link Zgłoś
zojka Re: Aretuza Folfas!!!! 23.09.07, 14:44 Tina Jurek taki cv dostałam... Bosz... Odpowiedz Link Zgłoś
pucia14 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 23.09.07, 15:55 Maja Pszczoła-gratuluje rodzicom poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.09.07, 22:36 Moj kolega - Mieczyslaw Rybak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka xD Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 13:07 ja nazywam sie Anna Kania niektorzy mowia na mnie grzyb bo kania to taki grzyb... to strasznie przykre znam dziewczyne ktora nazywa sie Maja Pszczółka bardzo mi sie podoba ten zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 29.09.07, 16:29 Oliwia Oliwa - dziś w Wnś. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 01.10.07, 20:42 Sara Deszczolka, Jacenty Buraczynski, Diana Krzeselko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Maja Pszczółkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 13:48 Niedawno urodziła sie w Trojmiescie. Po za tym: Diego Mąka, Armando Mąka (takze niedawno urodzone bliznieta). Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkowska Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 02.10.07, 15:28 Ja znalam kiedys dziewczyne ktora nazywala sie Monika Kawa.Wyszla za maz za faceta o nazwisku...Jacobs.No i po slubie jest Monika Kawa Jacobs!)) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.10.07, 18:51 Znów nie zestawy, a nazwiska, z którymi się zetknęłam dziś: Patrzykąt Kurzynoga Pieczykolan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:09 George Roger Dziuba Tona Bigos Amadeusz Pucek Roger Szarek Pozdro dla dwóch ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green_land Cherubin Żyłka :))) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 08:30 ...ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idylla Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: 195.136.49.* 23.10.07, 09:35 Oresta Szachmat Noemi Sałatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasianowa Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 12:00 a ja słyszałam o Arnoldzie Parszywka Odpowiedz Link Zgłoś
kachnab Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 06.11.07, 11:01 Orfeusz Murzyn - na portalu "nasza klasa" rzucil mi sie w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisly Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:51 Denis Serweta Odpowiedz Link Zgłoś
ezuza1 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 09.11.07, 14:21 na cmentarzu:Teofila Kupijajka ,a na przeciwko jest Antonii Kupidrób. inne:Bazyli Czajnik Wioletta Sztacheta -wyszła za pana Polano i ma podwójne nazwisko! Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.11.07, 08:19 Nicole Kiełbasiewicz, Erwin i Brenda Kulczak Odpowiedz Link Zgłoś
sergiop123 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 10.11.07, 16:37 u mnie na bierzmo chodzą -Grzeczna Mariusz -Rajski Mariusz -Rajska Ewa ;P -Samir Smai (to kuzyn w połowie arab) -Boualem Smai (ojciec tego wyżej w 100% arab) Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 24.11.08, 20:23 Inez Golonka - zapamiętałam dziewczynę, a było to dobre 20 lat temu - może do tej pory wyszła za mąż i zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
usmiecham-sie Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 21.11.07, 19:24 Kajetan Puszek. kolega mojego chłopaka z pracy (w wakacje pracował w restauracji jako kelner) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wita Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly IP: *.aster.pl 21.11.07, 20:03 Yvette Żółtowska-Darska (polka) Dolores Miednica Violetta czosnek ole! Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 27.11.07, 18:49 Co prawda nie zestaw ale opowiem Wam pewną historyjkę Swego czasu grałam na pianinie w ognisku muzycznym. Co jakiś czas były koncerty na których grali uczniowie a na widowni siedzieli rodzice i znajomi. Jak dziś pamiętam kiedy pani prowadząca zapowiedziała, że utwór "xxx" na cztery ręce zagrają: Bydło i Żygadło (dziewczyny na dodatek). W tej sytuacji było to szokujące ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Najdziwniejsze zestawy, z jakimi sie spotkaly 28.11.07, 14:21 Fabiola Barszcz Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Ze znajomych własnych... 03.02.08, 03:00 Leszek Lech (trochę dziwny pomysł rodziców... bardzo fajny facet ) Konstancja Eleonora Ceberek Lilianna Instudnajt i najbardziej humorystyczne małżeństwo jakie poznałam: Gorący-Piecyk Odpowiedz Link Zgłoś
imadoki Re: Ze znajomych własnych... 28.02.08, 21:18 Mój wykładowca nazywał się Waldemar Czternasty. Natomiast na nagrobku który mijam za każdym razem jak odwiedzam swoich bliskich jest napis "Św P. Tadeusz Niepsuj". Za każdym razem jak to zobaczę to mi długo po głowie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
madducha dziwne zestawienia 29.02.08, 20:42 kilka lat temu, jeszcze w czasach szkoły średniej na liście uczniów przyjętych do szkoły widniała: Olimpia Zbrojna ) Odpowiedz Link Zgłoś