juliza 05.03.09, 15:08 - A jak syn ma na imię? - Tymoteusz - Jak?? - Tymoteusz - O mamo. A jak to się pisze? - Tyyyy, Yyyyy, Mmmmm, Ooooo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jut-ra Re: W przychodni :) 05.03.09, 18:07 Naprawdę tak było?? To co tam za ludzie pracują? Tymoteusz jest teraz coraz bardziej popularny (niestety...). Co i rusz słychac o kolejnym Tymoteuszu - nie mówiąc o Tymonach... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: W przychodni :) 05.03.09, 21:19 niech się w głowę pukną trzeba było powiedzieć, że przez "ch" Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: W przychodni :) 06.03.09, 14:38 Ja już się przyzwyczaiłam do takich kwiatków w przychodni. Na bliansie mojego syna Nikodema pielęgniarka wpisywała jego wzrost do tabelki i wyszło, że powyżej 95 centyla. Spojrzała się na mnie i mówi- ciekawe po kim bo pani wysoka nie jest . Mam 173cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: W przychodni :) 06.03.09, 15:45 Wczoraj sterylizowaliśmy naszą kotkę. Lekarz spojrzał na nas - mąż ponad sto kilo żywej wagi, ja też nie ułomek - i pokręcił głową "no no, a kot taki malutki" Imię na szczęście mam "nietrudne", ale za to jeszcze się nie zdarzyło żeby nazwisko zostało bezbłędnie odnotowane. Mimo że za każdym razem literuję Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: W przychodni :) 06.03.09, 15:57 O to to. Ja mam nazwisko wybitnie szeleszczące z końcówką -ska. Mój ginekolog egipcjanin zawsze przewraca oczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: W przychodni :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.09, 18:24 Hm... skąd ja to znam . U mnie jeszcze gorzej, bo imię rzadko spotykane. - Jak się nazywa córka? - Jaśmina XXX(tu nazwisko) - A jak na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
lerami Re: W przychodni :) 08.03.09, 01:33 Moja Ksenia nazywa jest Ksiuszą, Ksiuszką Sympatyczna pani w rejestracji: "Jak? Myszka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: W przychodni :) IP: 212.180.168.* 08.03.09, 08:36 Ja ostatnio musialam literowac nazwisko wg mnie dosc proste,Idalię zaś pan chcial zapisac przez 'J'-nie wiem czy Idalija czy Jidalia Trzeba mowic I jak Iwona,Dalia jak kwiat,choc nawet to nie zawsze dziala.Liliannę za to zawsze zapisuja i wymawiaja Liliana...a raz tez napisano Liljana. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: W przychodni :) 08.03.09, 11:17 Pani nie słyszała o misiu Tymoteuszu? Zadziwiające. Odpowiedz Link Zgłoś