mal_art 18.03.09, 12:38 Chwalę się, bo ogromnie mi miło - moja koleżanka z klasy z LO nadała swojej córeczce moje imię! Nie jest to żaden gest "na moją cześć", nigdy nie przyjaźniłyśmy się specjalnie, ale najwyraźniej udało mi się nie obrzydzić jej mojego imienia Strasznie miłe uczucie, ciepło na serduchu. A mała Malwinka jest (jak widziałam na zdjęciu na naszej klasie) przesłodka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_k Re: Mam imienniczkę! 18.03.09, 15:27 Moja znajoma tez ma kilkumiesieczna Malwinke. Na pewno nie na Twoja czesc , ale pomyslalam sobie, ze moze Cie ucieszy, ze jest wiecej ludzi, ktorym bardzo podoba sie Twoje imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliza Re: Mam imienniczkę! IP: *.chello.pl 18.03.09, 16:35 A czy jej mama nie ma na imię Magdalena? Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Mam imienniczkę! 18.03.09, 17:46 Nie, Aleksandra. Wiem, że Malwina staje się popularniejsza, niż za czasów mojego dzieciństwa, mamy jedną Malwinkę w przedszkolu, od czasu do czasu słyszę też moje imię na ulicy czy w parku, wykrzykiwane w stronę jakiegoś mniej lub bardziej słodkiego brzdąca. Znam zresztą kilka dziewczyn o tym imieniu w różnym wieku, w tym moją koleżankę z podstawówki (ewenement na skalę krajową - dwie Malwiny w jednej klasie!) Ale moja malutka imienniczka cieszy mnie jakoś szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś