Gość: lotion0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 20:54 Augusta to moje ulubione imie...wszystkie moje inne propozycje bledna przy nim. Niestety, nie spotkalam jeszcze nikogo, komu podoba sie to imie.Co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja12 Re: Imie marzenie IP: *.plock.mm.pl 15.04.09, 20:59 normalnie Gucia.Gucia znośnie,Augusta bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Imie marzenie 15.04.09, 21:01 Dla mnie w porządku. Jakoś bardzo mnie to imię nie zachwyca, ale też nie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: Imie marzenie 15.04.09, 21:04 Niby ladnie ale kojarzy mi sie z 'boska Augusta' zona Nerona. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imie marzenie 15.04.09, 21:12 brzmienie ładne, ale całość dla mnie za poważna Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Imie marzenie 15.04.09, 21:30 Zgadzam się z aneladgam. Wolę męskie August. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Imie marzenie 15.04.09, 21:39 Na kolana mnie nie rzuca, ale podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie marzenie 15.04.09, 22:44 Podpisuję się pod Olianką. Ale muszę podkreslić, ze jestem gorącą zwolenniczką nadawania dzieciom wymarzonych, ukochanych imion. Nie tylko teoretyczną, ale i praktyczną Odpowiedz Link Zgłoś
siborki_mi Re: Imie marzenie 15.04.09, 23:33 Troszkę poważne, ale po "osłuchaniu" ładne. Znam małego Augustyna, najpierw nie mogłam się nadziwić, a teraz mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Imie marzenie 15.04.09, 23:35 Niestety nie podoba mi się zbytnio. Chociaż na pewno zwróciłoby moją uwagę (w sposób pozytywny!), gdybym spotkała dziewczynkę o tym imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Imie marzenie 16.04.09, 08:41 Za poważne, takie "odmęskie" to nie bardzo, chociaż...moją faworytką jest Dionizja/Dioniza i mam podobnie jak Ty. Jestem na etapie "testowania" imienia na kolegach-rówieśnikach(kl.II liceum). Wszyscy śmieją się po kątach, podoba się tylko dwóm czy trzem osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Imie marzenie 16.04.09, 16:40 Przypomniała mi się taka stara piosenka: "Augusta, jesteś tłusta jak langusta" . Ale imię i tak jest ok . Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imie marzenie 16.04.09, 21:46 Manolito to Emanuel po prostu zdrobnienie, w sensie Odpowiedz Link Zgłoś