donmari-2 16.05.09, 16:06 W ogóle nie spotykam małych Justynek a przecież jeszcze w moim,91 roczniku byłoi bardzo popularne(przynajmniej w moim mieśćie. Zastanawiam się, dlaczego tu na forum imię jest nie za dobrze odbierane, gdyż ma literackie konotacje(Krasiński, Orzeszkowa). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: Gdzie się podziały Justyny? 16.05.09, 19:34 nie wiem gdzie sie podzialy ale powiem Ci ze mnie to imie nic a nic sie nie podoba dlatego ze wszystkie Justyny ktore znam sa b powolne, niezdecydowane i jeczace Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Gdzie się podziały Justyny? 16.05.09, 22:24 Mnie tez imię Justyna nigdy się nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Gdzie się podziały Justyny? 16.05.09, 22:26 A mnie się dość podoba Znam tylko jedną małą Justynkę, dzisiaj ok. 9 letnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie się podziały Justyny? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 16.05.09, 22:42 Znam tylko jedną Justyśkę, niespełna 8-letnią. Właśnie została starszą siostrą Łucji. A tak też się zastanawiałam, gdzie się podziały. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gdzie się podziały Justyny? 16.05.09, 23:54 Gdzie się podziały? Na 33. miejscu w rankingu najpopularniejszych polskich imion żeńskich. To bardzo wysoko. Mnie się Justyna całkiem podoba sama w sobie, ale jest zbyt popularna - po cóż nadawać cały czas te same imiona na okrągło, jeśli można od czasu do czasu nadać inne? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Gdzie się podziały Justyny? 17.05.09, 11:24 Jak dla mnie dyskwalifikuje ja "y" - bardzo niepraktyczne za granica (akurat dla mnie to istotne kryterium). Moje imie zawsze jest pisane przez Y na poczatku i i w srodku, stad nie uzywam (poza paszportem i forum oczyiwscie). Odpowiedz Link Zgłoś
gismol77 annajustyna 17.05.09, 11:58 zawsze z uśm8iechem patrze na Twój nick, bo ja jestem Justyna Anna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: annajustyna IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.09, 12:18 Nigdy mi się nie podobało, jak dla mnie i tak za czesto nadawane. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: annajustyna 17.05.09, 12:38 Tez pozdrawiam (prawie) imienniczke . Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Gdzie się podziały Justyny? 20.05.09, 12:59 Mnie się samo w sobie podobało nawet, nie lubię końcówki -yna. Odpowiedz Link Zgłoś