mmaja1 04.01.04, 22:38 MOj synek ma na imie Aureliusz-Marek. Wołamy na niego Aurel, Aureliuszek i Aurelek. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Aureliusz 05.01.04, 02:44 Nie w moim guscie zdecydowanie. Pelne imie dosc smutne, a zdrobnienie komiczne. Z pewnoscia jednak oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Aureliusz 05.01.04, 08:53 Witaj. Imię to nie jest w moim guście, ale to tylko moje zdanie. Ważne, że Wam się podoba i pasuje do nazwiska. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Aureliusz 05.01.04, 08:59 mmaja1 napisała: > MOj synek ma na imie Aureliusz-Marek. Wołamy na niego Aurel, Aureliuszek i > Aurelek. Co o tym myslicie? Dosyc oryginalnie i dosyc dlugo... Wiesz jesli on ma na imie Aureliusz Marek, to byc moze w przyszlosci, beda go nekac pytaniami typu:"A nie powinno byc odwrotna kolejnosc?" Nie przepadam za Aurelia, wiec za Aureliuszem tym bardziej, ale najwazniejsze, ze Wam sie podoba to imie i pasuje do synka. A czemu daliscie mu tak na imie?! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Aureliusz 05.01.04, 11:20 Mnie, podobnie jak kolezankom, tez sie niespecjalnie podoba. Przede wszytskim ze wzgledu na koncowke -usz a Marek nigdy nie nalezal do moich ulubionych imion. Ale rozumiem, ze uzywacie tylko pierwszego imienia? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mmaja1 Re: Aureliusz 05.01.04, 20:20 mmaja1 napisała: Moj maz jest archeologiem ale Aurela wybralam ja bo bardzo lubie imona na "usz" on tylko dodal Marek .Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru i jak zauwazylam opinie sa bardzo skrajnie albo sie komus bardzo podoba albo wcale.Dodam jeszcze ze sama mam bardzo popularne imie i bardzo mi sie to nie podobalo wiec od razu wiedzialam ze dziecko bedzie mialo imie raczej niepopularne. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Aureliusz 06.01.04, 15:53 Czesc ! Czyzby fani Marka-Aureliusza ? Tak pasuje mi bardziej.A poza tym oba imiona sa takie sobie . Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś