vicky17 17.10.09, 18:21 niezle metody inwigilacji te POpluczyny stosuja..slowem wrocilismy do zrodla w POlsce. wiadomosci.onet.pl/2062051,11,az_dziewiec_sluzb_podsluchuje_polakow,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: komuna wrocila 17.10.09, 18:48 wolna444 napisała: > > Pobyt na pigalaku nie zostal stracony... > Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: komuna wrocila 17.10.09, 18:53 ty mi mowisz o chamstwie, k.u.r.e.w.s.k.a. rochellino????????? do czego mam sie tu ustosunkowac merytoryczni, chamidlo z samego centrum chamowic? nie tylko, ze znow kopiujesz moje powiedzenie: "mam odruchy wymiotne w kolorze zielonym" to jeszcze zmieniasz to na kolory israela i dodajesz polska czerwien?????? do tego ja mam sie ustosunkowac "merytorycznie"???????? nu, ustosunkowalam sie: k.u.r.w.a. jestes..... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki gruba-take it easy 17.10.09, 19:21 bały niebieski i czerwony to barwy antysemickiej francji Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: gruba-take it easy 17.10.09, 19:31 aaki napisała: > bały niebieski i czerwony to barwy antysemickiej francji a co gruba cos znowu milego splodzila,bo jej nie czytam nie rozumiem o co w tych kolorach teczy chodzi,czy wszystko juz kazdemu musi sie kojrzyc z doopa? to jakas obsesja chyba,co widac po tym jak i co jest plodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: komuna wrocila 17.10.09, 18:51 i wyciela inna komune..a to juz paskudnie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Allez Vicky 17.10.09, 18:52 za komuny nie mogla bys o tym pisac. Przesadzasz. Jest walka polityczna w Polsce i ty chcac nie chcac bierzesz w niej udzial. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Allez Vicky 17.10.09, 18:55 nu rozdetek..... masz tu swoja przyjaciolke, ktora cenisz.... kolory bialo-niebiesko-czerwony to te twoje, francuskie, nie? pasujecie jeden do drugiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Allez Vicky 17.10.09, 18:56 polski_francuz napisał: > za komuny nie mogla bys o tym pisac. Przesadzasz. > > Jest walka polityczna w Polsce i ty chcac nie chcac bierzesz w niej udzial. > > PF walka polityczna ,ktora wykorzystuje tego typu srodki, to nic innego jak komuna bis. o czym ty mowisz,ze mozna bylo pisac o przekretach wladzy? chyba nigdy nie czytales gazetek podziemia,wszak internetu wtedy jeszcze nie bylo,ale to nie znaczy,ze nie bylo opozycji i to glosnej. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Allez Vicky 17.10.09, 19:02 Watergate bylo w Stanach. A tam i takie i gorsze srodki stosowane (wlamanie do biura demokratow). A sypal dziennikarzom wicedyrektor FBI z zemsty za brak promocji. A co Nixon, dla ciebie, tez komunard? Fakt, ze nie czytalem gazetek opozycji. Za to mamy te opozycja u wladzy w Polsce. I o co ja oskarzasz? O to, ze jest jak komuna. Czyli nie warto bylo czytac gazetek. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Allez Vicky 17.10.09, 19:05 polski_francuz napisał: > Watergate bylo w Stanach. A tam i takie i gorsze srodki stosowane (wlamanie do > biura demokratow). A sypal dziennikarzom wicedyrektor FBI z zemsty za brak > promocji. A co Nixon, dla ciebie, tez komunard? > > Fakt, ze nie czytalem gazetek opozycji. > > Za to mamy te opozycja u wladzy w Polsce. I o co ja oskarzasz? O to, ze jest ja > k > komuna. > > Czyli nie warto bylo czytac gazetek. > > PF mysle,ze tego typu inwigilacja jest niczym innym jak powrotem komuny,a jesli chodzi o watergate to komuna nie zwyciezyla,tylko slono zaplacila za swe niechlubne wystepy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nieuczciwy nieuczciwego 17.10.09, 19:14 Nixon zaplacil bo go sypnal wicedyro FBI. Ktory zlamal wszystkie swoje przysiegi bo mial preziowi sluzyc. Nixon zaplacil cena swojej nieuczciowosci przez nieuczciwego urzednika. Nie pien sie juz na te inwigilacje, bo ja odczuwam wzburzenie jak granice wasza przekraczam. Jakos dzisiaj wszyscy sledza wszystkich. Smutni panowie pukaja dzisiaj do amerykanskich, polskich, niemieckich i francuskich, angielskich...drzwi i podsluchuja wszystkie telefony. Wariactwo szpiegowania zaczelo sie na calego od 9/11 i rozpelzlo sie na caly swiat. PF Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nieuczciwy nieuczciwego 17.10.09, 19:17 polski_francuz napisał: > Nie pien sie juz na te inwigilacje, bo ja odczuwam wzburzenie jak granice wasza > przekraczam. Jakos dzisiaj wszyscy sledza wszystkich. > > Smutni panowie pukaja dzisiaj do amerykanskich, polskich, niemieckich i > francuskich, angielskich...drzwi i podsluchuja wszystkie telefony. Wariactwo > szpiegowania zaczelo sie na calego od 9/11 i rozpelzlo sie na caly swiat. > > PF nie pienie sie,tylko podkreslam fakt,ze komuna wrocila,a u nas pomimo,ze ktos zapuka do drzwi to mamy system prawny,ktory cie przed tym pukaniem broni. poddanie sie zlym wystepkom wladzy doprowadza do zamordyzmu i tyle a ja lubie motto jednego z naszych stanow: live free or die Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Live free 17.10.09, 19:24 jak patrze sie na tych nowych bezdomnych wokol Sacramento to sobie mysle, co to za zycie. A serio system prawny jest wazny i w Polsce pewnie jest jeszcze prawo zbyt dyspozycyjne. Ale i w Stanach prawo poszlo za daleko. Np za te wyzwiska, ktorymi cie ciut powyzej nasza kolezanka forumowa z Izraela poczestowala to by juz poszla siedziec w Stanach. A tak korzysta z wolnosci wyzywania na polskim forum bezkarnie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski wyky, dlaczego Polski nie lubisz? 17.10.09, 20:24 .... za dużo w tobie pro-arabskiego gow*na jak na autentyczną Polkę Diana wiadomo, że żydówa - jej już nic nie pomoże. Ale ty jesteś cos gorszego. Farbowana renegacka ku*rwa nędza. ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: komuna wrocila 17.10.09, 20:11 no czegos nie rozumiem..jesli jednej pani wolno wymiotowac w kolorze zielonym (czyja to flaga,zdaje sie palestynska ) to dlaczego komus innemu nie wolno wymiotowac innymi kolorami? albo mamy prawo do wymiotow w dowolnym kolorze,albo niech te wymioty zostana rowno posprzatane. forum.gazeta.pl/forum/w,47618,101541572,101541572,goldstone_gdzie_jestes_.html Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat nareszcie zrozumiałem PFjaki jestes młody naprawdę 17.10.09, 20:25 dopiero w tym wątku. Coś mi tam świtało w naszej wwspomnieniowej pogawędce o Godzińskim i Bemie z wstawką o Porebskim, u którego nie zauważałeś braku wszelkich kwalifikacji do bycia Rektorem na miejsce wywalonego ze stołka przekretem bolszewickim - Szparkowskiego. Jeżeli dla Ciebie taka Polska odziedziczona wprost po aparatczykach z nadania Stalina jest zwyczajnym krajem demokratycznym - to naprawdę Cię przepraszam. Ale jakakolwiek próba polemik jest zbędna. ......tym nprawdę mnie zmartwiłeś. Bo co maja powiedzieć młodsi? Odpowiedz Link Zgłoś