Dodaj do ulubionych

kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki

16.11.09, 18:16
Polacy,ktorzy zmarli z powodu wirusa H1N1,nie mieli uprzedniej mozliwosci
kupna szczepionki z powodu złosliwej dywersji uprawianej przez minister
Kopacz. Rodziny zmarlych powinny kierowac do prokuratury zawiadomienia o
morderstwach z premedytacją dokonanych przez Kopacz.
Obserwuj wątek
    • marksistowski Czy Kopacz to żydówka? 16.11.09, 20:12
      ???
    • marksistowski Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 20:42
      A Kopacz sabotuje dostawy szukając "bezpiecznej szczepionki".
      Bezpiecznej dla kogo Kopacz? Dla polskich trupów epidemii?
      • haszszachnat Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 20:55
        To fszystko male piwo, ale ta grypa atakuje ksiezy. Jeden lezy na ojomie w Gorzowii Wielkopolskiej. mam nadzieje, ze dzieki Bogu wyzdrowieje, ale dlaczego twoj Bog dopuscil by zachorowal? Wot intieresno.
        • marksistowski Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 21:11
          Bozek ateistycznego idioty to idiota. On ci na twoje pytania odpowie
          • marksistowski Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 21:19
            Jak Bog chroni katolików? Daaje ekstra rozumu tym co na to zasługują.
            Mnie Bog podowiedział we wrzesniu abym szczepił siebie i calą moja rodzinę
            amerykanską szczepionką. Co posłusznie uczyniłem.
            Sercem kocham Jezusa
            On pierwszy ukochał mnie
            • haszszachnat Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 21:41
              Nadmiar milosci prowadzi do zaburzen, dal co twoj Jezusek trabe slonia w miejsce gdzie normalny mezczyzna ma to cos co go odroznia od kobiety.
              hahahahahaha, hoojubig_grin
              • marksistowski Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 21:45
                Zawisc cię niszczy żałosny ateisto.
                Wszystkie krowy to ateistki. mmmmuuuuuuuuu
                • andrzejg Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 21:52
                  marksistowski napisał:

> Zawisc cię niszczy żałosny ateisto.
                  > Wszystkie krowy to ateistki. mmmmuuuuuuuuu

a byczki?

Byłes już u spowiedzi Marksiu?

A.
                  • marksistowski Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 22:06
                    Spowiadam się co piątek
                    • andrzejg Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 22:07

marksistowski napisał:

> Spowiadam się co piątek

w swieto muslim....

hahaha

tak,tak

A.
                      • marksistowski Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 16.11.09, 22:19
                        W piątek o godzinie 15 umarł na krzyżu nasz Pan Jezus Chrystus
                        • marouder.eu Wlasnie, w piatek umarl a ty mu wlasnie.. 16.11.09, 22:21
                          ..w piatek musisz trabke zawracac, nie?!!
                          • marksistowski synu, nie wiesz co mowisz..... 16.11.09, 22:28
                            .... bo 3 dnia zmartwychwstał i siedzi po prawicy Boga Ojca.
                    • marouder.eu Wytrwaly, skubany:) No, no! 16.11.09, 22:11
                      Co piatek sie spowiada, liczac, ze w koncu dostanie to rozgrzeszonkosmile
                      • marksistowski Re: Wytrwaly, skubany:) No, no! 16.11.09, 22:21
                        W ciągu ostatnich 10 lat niewiele grzeszę.
                        • marouder.eu Co znaczy niewiele? Widac w sam raz, skoro.. 16.11.09, 22:25
                          ..rozgrzeszonka jak nie bylo, tak nie ma!
                          • marksistowski Re: Co znaczy niewiele? Widac w sam raz, skoro.. 16.11.09, 22:30
                            Synu, nie ty rozgrzeszasz......
                            • andrzejg ale ty masz dobrze Maksiu 16.11.09, 23:14
                              we łbie pokręcone, w zyciu pochchmecone, IQ= 48 cm
                              pójdziesz do spowiedzi i jestes czysty i znów...
                              a potem
                              pójdziesz do spowiedzi i jestes czysty i znów...
                              ...

a tu człowiekm musi się mozolić , aby z dnia na dzień byc bez grzechu

A.
                              • marksistowski Re: ale ty masz dobrze Maksiu 16.11.09, 23:20
                                Dziękuje Bogu ,że mam tak dobre.
                                Piękna młoda żona, sliczne dzieciaczki,dobre zdrowie,czyste sumienie.
                                • andrzejg ja nie o tm Maksiu 16.11.09, 23:23
                                  ja o Twojej mozliwosci grzesznie na okragło....
                                  a dzieci na pewno Twoje?

A.
                                  • haszszachnat Re: ja nie o tm Maksiu 17.11.09, 00:39
                                    andrzejg napisał:

> ja o Twojej mozliwosci grzesznie na okragło....
                                    > a dzieci na pewno Twoje?
                                    >
                                    > A.
                                    big_grin
                                    • marksistowski Re: ja nie o tm Maksiu 17.11.09, 09:12
                                      • marksistowski Re: ja nie o tm Maksiu 17.11.09, 09:17
                                        Jestem ożeniony z autentyczną i gorliwą katoliczką ktorej wiernosci
                                        jestem pewien.
                                        Wy jestescie ożenieni z ateistkami dla ktorych 6-te przykaznie to bzdura i
                                        z tego powodu wychowujecie dzieci szefa żony, ktoremu ona codziennie daje
                                        du*py na blacie biurka.
                                        • melord Maksiu 19.11.09, 02:16
                                          ponoc jestes pulkownikiem amerykanskim w stanie spoczynku?

znany jest tobie zapewe temat.....Gulf War Syndrome

About 30 percent of the 700,000 U.S. servicemen and women in the first Gulf
                                          War have registered in the Gulf War Illness database set up by the American
                                          Legion. Some still suffer a wide range of serious health impairing symptoms.

During Operation Desert Storm, U.S. combat soldiers and UK combat soldiers
                                          were vaccinated against anthrax. The early 1990s version of the anthrax vaccine
                                          was a source of several side effects. Like all vaccines, it often caused local
                                          skin reactions, some lasting for weeks or months. While the Food and Drug
                                          Administration (FDA) approved the vaccine, it never went through large scale
                                          clinical trials, unlike almost all other vaccines in the United States.

Troops sent to the Gulf were given a large cocktail of vaccinations in a
                                          short period of time. In total, US servicemen may have received as many as 17
                                          different vaccines, including live vaccines (polio and yellow fever) as well as
                                          experimental vaccines that had not been approved (anthrax, botulinum toxoid) and
                                          were of doubtful efficacy .

jest to przyklad uzywania szczepionek ktore maja side effects
                                          i nie byly przetestowane wystarczajaco.
                                          podobnie sytuacja moze wygladac ze szczepionka na "swinska"
                                          jest popyt wiec pchaja ile sie da.....czy bezpieczna,who cares
            • jaceq Re: Mamy oficjalnie epidemie ah1n1 19.11.09, 14:11
              marksistowski napisał:

> Mnie Bog podowiedział we wrzesniu abym szczepił siebie i calą moja rodzinę
              > amerykanską szczepionką. Co posłusznie uczyniłem.

To bardzo pięknie, Marksiu, ale tym razem Twój Bóg zażartował sobie z Ciebie
              wyjątkowo okrutnie. Tak się otóż albowiem składa, że posiadam kilka akcji
              koncernu, który Ci ten szczepionkowy kit wcisnął, czyli szczepiąc się, nabiłeś
              kabzę i mnie. Cóż, widać Bóg tak chciał, żebym się wzbogacił kosztem
              "prawdziwego katolika". Ciężko będzie, ale mam nadzieję, że szczepionka zadziała
              w Twoim i Twojej Rodziny przypadku tak, jak się spodziewasz. W przeciwnym
              wypadku - nie wiń mnie, bo nie wiedziałem, że dasz się złapać na taki prosty trick.
    • rycho7 Re: kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki 17.11.09, 09:17
      marksistowski napisał:

> Polacy,ktorzy zmarli z powodu wirusa H1N1

IQ48cm powiedz ilu Polakow zmarlo. Musi to straszny wirus bo wywoluje marskosc
      watroby, sepse i katolskie zdebilenie.

Ile USAranski kapusiu dostajesz za lobbing dla farmobandytow?
    • awuk Re: kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki 18.11.09, 23:55
      Przestań bredzić, medyczny ignorancie.

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Szczepionki-przeciw-AH1N1-moga-byc-niebezpieczne,wid,11674081,wiadomosc.html?ticaid=19210
      • marksistowski Re: kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki 19.11.09, 00:44
        Koncernom farmaceutycznym nie zależy na tym jak sczepionki zostana
        wykorzystane. Produkcja odbywała sie wyłacznie na zasadzie przedpłat.
        To są kapitalistyczne przesiębiorstwa i nie będą produkowały na magazyn.
        Jakie przedplaty - taka produkcja.
        • first.kanalia Re: kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki 19.11.09, 00:50

forum.gazeta.pl/forum/w,13,102962633,102962633,jak_lubie_tego_Kochanowskiego_.html
          • first.kanalia Re: stary kawal 19.11.09, 00:54
            przychodzi komiwojazer do lekarza, panie doktorze mam cudowne
            lekarstwo,ludziska jeszcze nie znaja, rozprowadz pan troche,
            dostaniesz pan ,cos z tego.
    • cyniol Odkad giganci farmaceutyczni wykupili male firmy 19.11.09, 01:32
      produkujace szczepionki dziwne trendy zaczely miec miejsce. Obecnie to rzady
      zakupuja szczepionki, ktore jeszcze niedawno kosztowaly kilka dolarow. Nowi
      producenci zadaja za nie 100dolarow. Musza im sie przeciez w szybkim tempie
      zwrocic pieniadze zainwestowane w zakup firm dotychczas produkujacych tylko i
      wylacznie szczepionki.

Little wonder that three such acquisitions were announced this week. Abbott
      Laboratories, an American drugs firm, said it will pay €4.5 billion ($6.6
      billion) to acquire vaccines and other pharmaceutical interests from Solvay, a
      Belgian firm. Johnson & Johnson, an American drugs giant, agreed to pay €302m
      for an 18% stake in Crucell, a Dutch biotech firm known for its vaccine
      technology. And Merck, another American drugs giant, revealed that it had bought
      marketing rights for a flu vaccine made by Australia’s CSL. These are the latest
      in a series of deals. In 2007 AstraZeneca, a British drugs firm, bought
      MedImmune, a vaccine-maker, for over $15 billion. Part of the justification for
      Pfizer’s $68 billion purchase of Wyeth earlier this year was the latter’s
      expertise in vaccines.

This is quite a change. Until a few years ago most vaccines were priced cheaply,
      so financial returns were poor. The technology used to make them was often
      decades old (for example, chicken eggs rather than modern cell cultures are used
      to make influenza vaccines). A number of big companies sold off their
      vaccine-making divisions because they regarded vaccines as commodity products.

First, the industry has managed to persuade governments and insurers that new
      vaccines against afflictions such as papilloma virus and pneumococcal disease
      would be worth $100 or more, rather than the standard few dollars a jab, since
      they would help prevent diseases that would be much more expensive to treat.

www.economist.com/businessfinance/displaystory.cfm?story_id=14563644
    • andrzejg Re: kopacz zabija polakow zabraniając szczepionki 19.11.09, 14:18
      marksistowski napisał:

> Polacy,ktorzy zmarli z powodu wirusa H1N1,

ilu?

A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka