Dodaj do ulubionych

Polska przeprasza za Blue Cafe

IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 22:14
Chciałem przeprosic widzów Eurowizji w Europie ze Polacy wybrali najgorzej
jak mogli i przez ponad trzy minuty bedą musieli słuchać piosenki o wyjatkowo
debilnym tekście
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.011-154-76786a11.cust.bredbandsbolaget.se 24.01.04, 23:09
      Calkowicie sie z Toba zgadzam.Stac nas na wiecej.Poziom piosenek byl kiepski w
      tym roku.W ubieglym roku bylo znacznie lepiej.
      Pozdrawiam ze Szwecji
      • Gość: pollak Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:39
        Tak jest, w zeszłym roku był Michałek ze swoim przebojem. Ten to potrafi.
      • Gość: wikul Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 00:52
        Gość portalu: Joanna napisał(a):

> Calkowicie sie z Toba zgadzam.Stac nas na wiecej.Poziom piosenek byl kiepski
        w
        > tym roku.W ubieglym roku bylo znacznie lepiej.
        > Pozdrawiam ze Szwecji

I w tamtym i w tym podobnie . W tym roku przynajmniej jedna piosenka mi się
        podobała . Ze wstydem przyznaję sie że słyszałem ja pierwszy raz . To Stay(?)
        w wykonaniu chyba Krzysztofa Kiliańskiego . A Tatiana powinna raczej zabiegać
        o sesję w Pleyboy-u .
      • yaroni Festiwal Eurowizji to muzycznie DNO i bezsmakowosc 25.01.04, 15:28
        Polska nie musi wiec przepraszac za Blue Cafe.

ze swoja cukierkowatoscia i nijakoscia, poisenka ta do poziomu tego fedstiwalu
        znakomicie sie wpasowuje.

• xgor Re: Festiwal Eurowizji to muzycznie DNO i bezsmak 25.01.04, 15:31
          yaroni napisał:

> Polska nie musi wiec przepraszac za Blue Cafe.
          >
          > ze swoja cukierkowatoscia i nijakoscia, poisenka ta do poziomu tego
          fedstiwalu
          > znakomicie sie wpasowuje.
          >

Ale nawet w szambie mozna sie wyróżniać a nie równać do poziomu. ( Przepraszam
          za obsceniczność porównania)
          • yaroni Nie masz racji: - Mieczyslaw Szczesniak udowodnil 25.01.04, 15:38
            wystepujac kilka lat temu z piekna literacko i muzycznie (S. Krajewski),
            a takze znakomicie wykonana piosenka.

zajal jedno z dalszych miejsc.

Ta piosenka byla za dobra na ten Festival.
    • Gość: deszczwtwarz Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.lanet.wroc.pl 24.01.04, 23:36
      Jezeli już to Przeworsk przeprasza.....
      Całą Polskę to sobie juz daruj.

A w tym Przeworsku nie macie powazniejszych problemów.
    • xgor Re: Polska przeprasza za Blue Cafe 25.01.04, 15:22
      Gość portalu: nie napisał(a):

> Chciałem przeprosic widzów Eurowizji w Europie ze Polacy wybrali najgorzej
      > jak mogli i przez ponad trzy minuty bedą musieli słuchać piosenki o wyjatkowo
      > debilnym tekście

Chciałem pogratulować odwagi i narażenia sie na gniew 60 tys. osob. Ale zgadzam
      sie w całej okazałości, bo wybór jeden z gorszych jaki mógł być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka