Gość: nie IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 22:14 Chciałem przeprosic widzów Eurowizji w Europie ze Polacy wybrali najgorzej jak mogli i przez ponad trzy minuty bedą musieli słuchać piosenki o wyjatkowo debilnym tekście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.011-154-76786a11.cust.bredbandsbolaget.se 24.01.04, 23:09 Calkowicie sie z Toba zgadzam.Stac nas na wiecej.Poziom piosenek byl kiepski w tym roku.W ubieglym roku bylo znacznie lepiej. Pozdrawiam ze Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 23:39 Tak jest, w zeszłym roku był Michałek ze swoim przebojem. Ten to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.04, 00:52 Gość portalu: Joanna napisał(a): > Calkowicie sie z Toba zgadzam.Stac nas na wiecej.Poziom piosenek byl kiepski w > tym roku.W ubieglym roku bylo znacznie lepiej. > Pozdrawiam ze Szwecji I w tamtym i w tym podobnie . W tym roku przynajmniej jedna piosenka mi się podobała . Ze wstydem przyznaję sie że słyszałem ja pierwszy raz . To Stay(?) w wykonaniu chyba Krzysztofa Kiliańskiego . A Tatiana powinna raczej zabiegać o sesję w Pleyboy-u . Odpowiedz Link Zgłoś
yaroni Festiwal Eurowizji to muzycznie DNO i bezsmakowosc 25.01.04, 15:28 Polska nie musi wiec przepraszac za Blue Cafe. ze swoja cukierkowatoscia i nijakoscia, poisenka ta do poziomu tego fedstiwalu znakomicie sie wpasowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
xgor Re: Festiwal Eurowizji to muzycznie DNO i bezsmak 25.01.04, 15:31 yaroni napisał: > Polska nie musi wiec przepraszac za Blue Cafe. > > ze swoja cukierkowatoscia i nijakoscia, poisenka ta do poziomu tego fedstiwalu > znakomicie sie wpasowuje. > Ale nawet w szambie mozna sie wyróżniać a nie równać do poziomu. ( Przepraszam za obsceniczność porównania) Odpowiedz Link Zgłoś
yaroni Nie masz racji: - Mieczyslaw Szczesniak udowodnil 25.01.04, 15:38 wystepujac kilka lat temu z piekna literacko i muzycznie (S. Krajewski), a takze znakomicie wykonana piosenka. zajal jedno z dalszych miejsc. Ta piosenka byla za dobra na ten Festival. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: Polska przeprasza za Blue Cafe IP: *.lanet.wroc.pl 24.01.04, 23:36 Jezeli już to Przeworsk przeprasza..... Całą Polskę to sobie juz daruj. A w tym Przeworsku nie macie powazniejszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
xgor Re: Polska przeprasza za Blue Cafe 25.01.04, 15:22 Gość portalu: nie napisał(a): > Chciałem przeprosic widzów Eurowizji w Europie ze Polacy wybrali najgorzej > jak mogli i przez ponad trzy minuty bedą musieli słuchać piosenki o wyjatkowo > debilnym tekście Chciałem pogratulować odwagi i narażenia sie na gniew 60 tys. osob. Ale zgadzam sie w całej okazałości, bo wybór jeden z gorszych jaki mógł być Odpowiedz Link Zgłoś