pro100 09.12.09, 19:51 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/p/7/Arkusz_arkusz_Rozwiazania_3649618.pdf i 30% wystarcza do zaliczenia matury z matmy. co sie dziwić że lepsze uczelnie mają w nosie wyniki matury i robią wstępne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: tragedia 09.12.09, 19:57 ciekawe kto stoi za tym by systematycznie obnizac poziom szkolnictwa w polsce. jak widac trzeba krajowi idiotow a nie ludzi samodzielnie myslacych. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A powiedz mi prosto jak sledztwo w sprawie.. 09.12.09, 20:03 ..w ktorej oskarzales mnie wlamanie na twoj cenny kompik? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A powiedz mi prosto jak sledztwo w sprawie.. 09.12.09, 20:05 marouder.eu napisał: > ..w ktorej oskarzales mnie wlamanie na twoj cenny kompik? chlupnij sobie koles, bo masz kwasna mine...i drzace raczki nerwowego filosa. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: A powiedz mi prosto jak sledztwo w sprawie.. 09.12.09, 20:54 marouder.eu napisał: > ..w ktorej oskarzales mnie wlamanie na twoj cenny kompik? toc pokazywałem skąd, liczyłem naiwnie że autor się odezwie - to nie marudzia to ja spod rzeszowa - albo coś w tym stylu. po primo to włamu nie było, tylko usiłowanie, po drugo to pogadałem z sąsiadem sędzią ile czasu by mnie zdjeło gdybym chciał sie dalej bawić. kilka (kilkanaście) godzin akurat w porze że czasu nie mam. a urlopu dla smiecia robić mi sie nie chce (wiem, trzeba scierwa gnać zeby ruski miesiąc pamietali). pozostaje mieć nadzieję że dostawcy internetu serdecznie porozmawiali i głupot się odechce (ktokolwiek by to nie był). Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:22 Rzucasz ciezkie oskarzenia, by potem sie nieumiejetnie wylgiwac? Jeszcze pomysle, co z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:33 marouder.eu napisał: > Rzucasz ciezkie oskarzenia, by potem sie nieumiejetnie wylgiwac? > Jeszcze pomysle, co z tym zrobic. nie skacz, bo sie wkurze i komus zaszkodzisz. a jeżdzić do słupska po nowym rozkładzie jazdy to sport ekstremalny. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:47 Jak postanowilem, tak zrobie prosto, ty niemeski garkotluku! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:52 marouder.eu napisał: > Jak postanowilem, tak zrobie prosto, ty niemeski garkotluku! zrob,zrob tylko nie zapomnij poprosic mossad by ci w tym pomogl. bez niego jak bez markowego bidetu,ani rusz, ba powiem wiecej nawet na byle jaka flaszke ci nie starczy bo musisz wszak alimenty placic jeleniu nie zapomnij nas informowac co i z kim robisz a bedziemy z zazdrosci sami pili na twoje zdrowie wiejski wiajpie. faktycznie na forach giewu to niezle smieci mozna spotkac, no i niezlych szpeniow od szambereckich bidetow. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 no to siup 09.12.09, 22:00 zdaje sie ,ze buteleczka u wiejskiego wiajpa juz otwarta..tak trzymac. te filo nie na darmo sa werbowane wsrod uzaleznionych. jeden instaluje bidety a drugi bedzie myslal co zrobic z..pusta butelka..dac na recycling czy za okno rzucic.. pocieszni sa ci foumowi jelenie,wyja jak rudolf do ksiezyca i maja takie same czerwone nosy. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:53 marouder.eu napisał: > Jak postanowilem, tak zrobie prosto, ty niemeski garkotluku! no masz, glista cos postanowiła. wyjdziesz na szosę pod tira? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Meski szmata!/nt 09.12.09, 21:57 marouder.eu napisał: ha ha ha jelen o sobie...faktycznie marudziu zeszmaciles sie zupelnie ostatnimi czasy..i to za fricko. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nikt nie lubi Rochelli, sinej kichawki.. 09.12.09, 22:01 ..ze sie tak za mna wloczy jak kurz na polnej drodze?! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Nikt nie lubi wiejskiego pijaczka. 09.12.09, 22:06 dlatego mysli co zrobic by byc wazniejszy.. e tam wiejski glupku, bawie sie z toba stosujac twoja, upierdliwa metode, zadymiania kazdego wpisu chamstwem. dziwie sie,ze nie lubisz,wszak to twoje drugie hobby po alkoholizmie..tzn. bawic sie w madrego waznego i chlupac na boku bimber... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wijesz sie cos, robaczku:/ 09.12.09, 21:37 marouder.eu napisał: > Rzucasz ciezkie oskarzenia, by potem sie nieumiejetnie wylgiwac? > Jeszcze pomysle, co z tym zrobic. hehe pomysl,pomysl czy kupic bimber czy zwykla,czysta filosie. nie ma to jak wiejski VIP, co to na boku dorabia do cienkiej pensyjki wiejskiego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: tragedia 09.12.09, 20:05 Cos pytan nie widze w tym dokumencie pdf. O co ci idzie, ze za latwe pytania? Co do numerus clausus, to wszedzie taki czy inne sa. Nielatwo sie na dobra uczelnie dostac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: tragedia 09.12.09, 20:27 polski_francuz napisał: > Cos pytan nie widze w tym dokumencie pdf. > > O co ci idzie, ze za latwe pytania? > > Co do numerus clausus, to wszedzie taki czy inne sa. Nielatwo sie na > dobra uczelnie dostac. > > PF poziom denny. ogólniaki 88% do przodu, technika uzupełniające 16% średnia 76% zdało. 30 minut na wszystko by mi wystarczyło (czas dali 170 min) mimo że od mojej już hoho. no może +5 na sprawdzenie czy gdzieś czeskiego nie strzeliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: tragedia 09.12.09, 20:31 30 minut na wszystko by mi wystarczyło a ja uważam,ze nastepne pokolenia sa bardziej wykształcone A. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: tragedia 09.12.09, 20:40 andrzejg napisał: > 30 minut na wszystko by mi wystarczyło > > a ja uważam,ze nastepne pokolenia sa bardziej wykształcone > > > A. mam znajomków co min egzaminami wstepnymi sie parają. opinia zgodna - poziom z matmy generalnie coraz gorszy, ostatnio jak w tytule. reforma 6-3-3 i inne "pociągnięcia" pokazały swój bezsens. na techicznych kierunkach masz generalnie nieobsadzone miejsca z powodu braku kandydatów spełniajacych minimalne wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Niz demograficzny 09.12.09, 20:58 to jest tez problem. A inny to powszechnosc wyksztalcenia. We Francji 80 % populacji ma mature. Jest zatem wiecej wyksztalconych. Ale ich wyksztalcenie pozostawia do zyczenia. Ale to juz chyba Platon skarzyl sie na kiepskie przygotowanie mlodziezy PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________wykształcenie? kpina! 09.12.09, 21:14 Po pierwsze musza być inteligentni nauczyciele...... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: ___________wykształcenie? kpina! 09.12.09, 22:50 hasz0 napisał: > Po pierwsze musza być inteligentni nauczyciele...... masz racje hasz0 corka moich znajomych w Polsce(dobrze sytuowanych)... przecietniak,mature zdala za drugim podejsciem dobra jest w poslugiwaniu sie tel. komorkowym,facebook i podobnymi zna rowniez wszelkie zespoly hiphopowe jak rowniez gwiazdy i gwiazdeczki show biznesu... poziom jakiejkolwiek innej wiedzy marny czasami zerowy by po maturze nie zostala na lodzie do czasu wyjscia za maz za jakiegos bogatego ofkors ,zalatwili jej po znajomosci jakies prywatne studium mauczycielskie.. za rok-2 lata bedzie prawdopodobnie uczyla mlode pokolenie.... chyba ,ze opatrznosc sie zlituje za maz pomoze wyjsc i kuchta domowa zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:15 no, ja się nie skarżę Czy wszyscy muszą miec matury? Pro100 ma racje ze system 4+3+3 nie wypala Lepsze było 8 , a potem licea,twechnika no i ZAWODÓWKI. Z Ukrainy będziemy sciągać hydraulików i cukierników? A. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:21 andrzejg napisał: > Z Ukrainy będziemy sciągać hydraulików i cukierników? jak polskich podprowadzili francuzy to co zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:26 4 - liceum, 3 - licencjat a co to jest te ostatnie 3? Ludzie sie ruszaja i to jest OK. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:31 polski_francuz napisał: > 4 - liceum, 3 - licencjat a co to jest te ostatnie 3? > sie andrzejowi przepalcowało 6 podstawówka 3 gimnazjum 3 liceum Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:37 gimnazjum rozne od liceum? PF Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:43 polski_francuz napisał: > gimnazjum rozne od liceum? > > PF 7-13 postawówka, 13-16 gimnazjum, 16-19 liceum tak to teraz wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Niz demograficzny 09.12.09, 21:53 Spasiba. Wierzylem, ze jeszcze polski system nauczania rozumiem. Mylilem sie Dobranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś