IP: 81.210.11.* 05.02.04, 13:19
tak nazwałam J. kretynem. Nie musisz mi o tym przypominać w każdym liście.
No i co z tego, że J. jest Żydem? Moim zdaniem można być jednym i drugim
jednocześnie. Oczywiście nie dlatego jest kretynem bo jest Żydem ale Ty i
tak wiesz wszystko o kretyniźmie i serwujesz mi tezę mojego nagannego
nadużywania słowa- kretyn. Czy Żydzi posiadają jakieś pole ochronne? Może
Mojżesz dostał od Wiekuistego przepis na idealność? Naród Wybrany. Czyli
taki pozbawiony kretynów i stukniętych łapówkożerców? Nie piszmy już o tym,
tak będzie lepiej, bo znowu zamarzną astry. Dostałam je od L. Przedwczoraj
przesłał 365 sztuk, swojej ulubionej antysemitce. Teraz je suszę i muszę
pamiętać aby płatki dokładnie rozkruszyć. Herbata z łyżeczką miodu
wrzosowego i te głupie astry...Jutro napiszę Ci o B. i o moim starciu z C.
Pozdrawiam serdecznie

perli
Obserwuj wątek
    • Gość: urbanek czka Re: astry IP: 207.44.154.* 05.02.04, 13:52
      Ten lapowkarz Rywin to ateista takoz?
      • Gość: perli drogi Urbanku IP: 81.210.11.* 05.02.04, 14:01
        ostrzegam! To jest wątek antysemicki. Jutro ...jeśli przetrwa zdradzę Ci
        tajemnicę astrowej herbaty. Czyli jak wyleczyć się z antysemityzmu nie
        popodając przy tym w herbatoholizm.

perli
        • pro100 liczysz 05.02.04, 14:20
          Gość portalu: perli napisał(a):

> ostrzegam! To jest wątek antysemicki. Jutro ...jeśli przetrwa zdradzę Ci
          > tajemnicę astrowej herbaty. Czyli jak wyleczyć się z antysemityzmu nie
          > popodając przy tym w herbatoholizm.
          >
          >
          > perli

że inni za Ciebie zrobią wycinanki? Tutejszy społecznik -(czka) na złość nie
          wycina - no wprost antysemita -czka? do sześcianu. Wytnij sie sam - hasło na
          dziś.

pozdr anty
          • Gość: perli :) IP: 81.210.11.* 05.02.04, 14:26
            no dobrze. Wycinam się...kaliber znormalizowany. Kopniak i glany...

dzięki

perli

• Gość: perli paprocie IP: 81.210.11.* 06.02.04, 11:46
      nie to nie ja napisałam -Mosiek go w cholerę- na drzwiach J. A po cholerę J.
      ma takiego judasza? Średnica źrenicy to przecież równe 32 centymetry. Kretyn.
      Ale ja wiem, że teraz tak własnie to będzie wyglądało. Rozumowanie proste jak
      kolejny rozbiór Polski. Tak rozebrać aby na mapach żadnej literki nie
      zostawić. Nawet Jej nie zapytali, czy można. Mnie też nikt nie pytał. Tak więc
      jestem antysemitką w tym blokowisku. Moje paprocie też. Jak tylko wchodzi B.
      buntują się. Wszystkie swoje rozczapierzone ramiona podnoszą do góry. Takie
      zielone irokezy. Paprociowe panki. Bo B. taki już właśnie jest, kiedy dzwoni
      do Izraela zaczyna strzelać. Szitami. Odkłada słuchawkę i odstawia szopkę.
      Histeryczny hellołin. Ja piję astry a On szituje. Pijąc zaczynam także
      szitować. I takich właśnie oto Zjednoczenych w tym Szitowaniu zastaje nas C.
      Patrzy na paprotki. Boję się, że zaraz padnie. Ale On tylko jednoczy się z tym
      zzieleniałym strachem i siada. Mówi, że w moich wierszach widzi akcenty
      antysemickie. W zorzach smukłoskronich też. I w erotykach. B. znika, a C.
      ostatecznie wyprowadza mnie z równowagi. Biorę maggi. Rozkruszam astry na Jego
      głowie i przyprawiam...

perli
      • gini Re: pomerdam sobie 06.02.04, 11:53
        Merde!!!
        • pro100 Re: pomerdam sobie - tu sie ino czka 06.02.04, 12:14
          gini napisała:

> Merde!!!
          np Panidane-czka
          Panigine-czka

ew można coś tanio wyciąć - hołubca wzgl forumca

pozdr anty-czka?
      • Gość: jacek#jw Słoneczniki bejbi. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 13:01
        To one mają pestki, które trzeba wydłubać z łupinek, które to łupinki ułatwiają
        plucie, które to plucie jest niefajne a może fajne, które to zaśmieca i potem
        trzeba sprzątać. Zaraz, jak można sprzątać nożyczkami?

Pozdr / Jacek
        • Gość: [...] [...] IP: *.cm-upc.chello.se 06.02.04, 13:17
          AlefBetGeMaTHrji:
          W+W+W=18
          Each letter in the alefbet has a numerical value. These values can be used to
          write numbers, as the Romans used some of their letters (I, V, X, L, C, M) to
          represent numbers. Alef through Yod have the values 1 through 10. Yod through
          Qof have the values 10 through 100, counting by 10s. Qof through Tav have the
          values 100 through 400, counting by 100s. Final letters have the same value as
          their non-final counterparts. The number 11 would be rendered Yod-Alef, the
          number 12 would be Yod-Bet, the number 21 would be Kaf-Alef, the word Torah
          (Tav-Vav-Resh-He) has the numerical value 611, etc. The only significant oddity
          in this pattern is the number 15, which if rendered as 10+5 would be a name of
          G-d, so it is normally written Tet-Vav (9+6).

Because of this system of assigning numerical values to letters, every word has
          a numerical value. There is an entire discipline of Jewish mysticism known as
          Gematria that is entirely devoted to finding hidden meanings in the numerical
          values of words. For example, the number 18 is very significant, because it is
          the numerical value of the word Chai, meaning life. Donations to Jewish
          charities are routinely made in denominations of 18 for that reason.

I recently received an email pointing out that the numerical value of Vav
          (often transliterated as W) is 6, and therefore WWW has the numerical value of
          666! It's an amusing notion, but Hebrew numbers just don't work that way. The
          numerical value of Vav-Vav-Vav in Hebrew would be 6+6+6=18, so WWW is
          equivalent to life! (It is also worth noting that the significance of the
          number 666 is a part of Christian numerology, and has no basis that I know of
          in Jewish thought).
          • jenisiej Gematria 07.02.04, 14:33
            Andrzej Wierciński
            Przez wodę i ogień - Biblia i Kabała
            Zakład Wydawniczy Nomos, Kraków 1996
            ISBN: 83-85527-36-2

Książka prof. Andrzeja Wiercińskiego wprowadza czytelnika w hermeneutykę
            biblijną za pomocą jego własnej (sic!) metody
            • perli AA 08.02.04, 14:55
              dzień dobry nazywam się perli i jestem anonimową antysemitką
              będę przestrzegała przykazań i dostosuję się do geometrii antysymetrii

-poranne kochanie ograniczyć należy do pięciu minut, eliminując grę wstepną
              -rozdwojone końcówki paznokci obgryzać
              -zminimalizować wzrost tkanki tłuszczowej w okolicach uszu
              -zachować zapach herbaciany i krystaliczność kiełków astrowych
              -słuchać muzyki w godzinach popołudniowych
              -nie korygować brwi poza ściśle określone rejestry
              -czytać tylko w czasie sjesty
              -nie śnić
              -dążyć do wykreślenia pięciu centymetrów z grzywki
              -krzyczeć na maślaki aby uciekły robaki

dziękuję wszystkim i pozdrawiam serdecznie
        • Gość: perli wszystkie barwy antysemityzmu IP: 81.210.11.* 06.02.04, 13:22
          Jacku, takie niepokojące bo niektóre nieprawdziwe. I jaki tu kolor wypluć?smile

perli
          • pro100 W sumie 06.02.04, 13:47
            to wymyśliłem sposób na pokój na bliskim wschodzie. Koszty materialne
            niewielkie ot jeden stadion piłkarski potrzebny (może być nawet niewielki)
            trochę drutu kolczastego i samozaopatrzenie kuchenne. Ale szkoda czasu na
            prezentację - za tanie to wszysko i pro100e (jak wszystkie genialne pomysły) i
            nikt nie skorzysta, chociaż jakby transmisję zorganizować i sprzedawać.......
            to może?

pozdr anty
            • Gość: perli Europa IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 07.02.04, 14:06
              proponuję rozegranie meczu na księżycu. Na Europie. To obieżyświat Jowisza.
              Jeśli zechcesz możesz zostać treneremsmile Ale WędrowiecIcekAllmycken ostatnio
              ostrzegał wszystkich piłkarzy przed potężnym porywem akcentów antysemickich. I
              co teraz...? W sumie stadion piękny. Księżycowy i łagodny dla głowy w
              odróżnieniu od Io. To mam dzwonić?

perli
              • pro100 Re: Europa- byle bez Komisji Europ 09.02.04, 14:57
                Gość portalu: perli napisał(a):

> proponuję rozegranie meczu na księżycu. Na Europie. To obieżyświat Jowisza.
                > Jeśli zechcesz możesz zostać treneremsmile Ale WędrowiecIcekAllmycken ostatnio
                > ostrzegał wszystkich piłkarzy przed potężnym porywem akcentów antysemickich.
                I
                > co teraz...? W sumie stadion piękny. Księżycowy i łagodny dla głowy w
                > odróżnieniu od Io. To mam dzwonić?
                >
                >
                > perli
                W zasadzie teeek. Jeszcze tylko te przyrządy kuchenne. Bym miał pudełko zapałek
                to helikopter bym machnoł, a tak ........

pozdr antyMcGyver
                • Gość: perli Sędzia Dredd IP: 81.210.11.* 09.02.04, 15:16
                  czyli Rambo pierwsza krew załatwi wszystkich. Chciałam oczywiście napisać-
                  załatwi wszystko-. Ty jako Trenersmile nie martw się już o nic, tylko trenuj. To
                  idę dzwonić.

perli
    • Gość: perli [...] IP: *.rato.pl / 81.210.11.* 07.02.04, 12:33
      jak wiesz czekam na Pasję, Mela Gibsona. Zobacz tylko, On czuje się dobrze po
      tej i po tamtej stronie. Niewielu jest takich. Brudny Harry to także mój
      ulubieniec i tak po cichu to jemu właśnie kibicuję. Może Król będzie łaskawy i
      w swoim Powrocie zgarnie cztery Oskary a pozostałe rozdzieli wśród innych.
      Muzyka Petera Gabriela i piękne zdjęcia. I oczywiście coś do wycięcia. Ręce
      Kajfasza w koszu. Pasja bez palców. A to przecież film o miłości. Niedługo
      zamknę duszę i zasznuruję usta. Będę pisała o syrenich zezach [...]z
      astronomicznie antysemicką pasją. O cedrach w [...] Oczywiście wszystko pod
      turkusowym okiem judasza. W marcu premiera. Pójdę chyba z C. jeżeli zechce.
      Będzie zasłaniał mi oczy filosemickimi fistaszkami. Pozdrawiam Cię serdecznie.

perli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka