g-48 Re: ____________Brąz_________ 28.02.10, 21:38 i.wp.pl/a/f/jpeg/24048/polska2_szybkie_vancouver2010_470.jpeg >" border="0" alt="> i.wp.pl/a/f/jpeg/24048/polska2_szybkie_vancouver2010_470.jpeg >"> O tym sie dowiedziale pozniej. Te "babska" trzymaly nas w napieciu do ostatnich dni Olimpiady. Haszu widziales ta reakcje naszych "polaczkow pejsatych "tu na forum? Mnie tez sport nie interesuje zbytnio ale taki finisz na koncu olimpiady to bierze za serce. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Polak z Canady na klęczkach:__- Bez prochów!Złoto! 28.02.10, 22:26 ......a to co wykrzykiwał Tomasz Zimoch ze łzami w oczach PREZCHODZI LUDZKIE POJĘCIE!!!!!! Znajdź to koniecznie.....i ODSŁUCHAJ!!!!!!!! nie czytaj... ODSŁUCHAJ! Wyobraź sobie, ze I MNIE!!!!!!!!! MNIE!!!!!!!! R________Z_______U________M_________I_______E_______S_______Z???? "pejsatczyk " reportażyna zmylił.......w biegu z Japonkami! Nie interesowałem sie na tyle....i nie widziałem dziewcząt na żywo za 2 godziny!!!!!!!!!!!! Menda obojętnym tonem stwiierdziła coś tam coś tam....w OGÓLE NIE POWIADOMIŁ WIDZÓW O SZANSIE na medal!!!! choć widziałem jak skracały dystans do Japonek...!!!!!! ta MENDA NIC nie chwalił ...nic......choć RYCZĄ GDY OBCY w takeij sytuacji dochodzą rywali!!!!!!! NO skandal PO PROSTU!!!!!!!!...potem dowiaduję się zaskoczny, że jest medal!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Polak z Canady na klęczkach:__- Bez prochów!Z 28.02.10, 22:33 to tytule to o Kowalczyk i złocie!!!!!! ______________Mazurek!!!!____________ To wzruszyło Polonię...a TU na AQuie ? ......blabla... Co nam sprawiedliwość wzięła oszustwem odbierzemy taki grają dziś hymn... PORÓWNAJ CO PISALI ZA RZĄDÓW KACZORÓW: Należy zwołać wspólną konferencję opozycji bashevis.pl 30.08.07, 12:05 zarchiwizowany Powinna zostać jak najszybciej zwołana wspólna konferencja prasowa wszystkich partii opozycyjnych i wygłosić wspólne oświadczenie skierowane do prokuratorów, sędziów i funkcjonariuszy służb specjalnych. Powinni ostrzec, że po zmianie ekipy rządzącej wszystkie nadużycia, jakich dopuszczają się w wyniku nacisków lub z własnej inicjatywy będą rozliczone, a osoby winne zostaną ukarane. Re: Należy zwołać wspólną konferencję opozycji dzidka17 30.08.07, 12:24 zarchiwizowany bashevis.pl napisał: polecenie aresztowania kaczmarka i przestał się bać. za to jego szkalowanie wszystkich po kolei też powinien znależć się w celi!!!! Janusz Kaczmarek zatrzymany? szywek 30.08.07, 12:13 zarchiwizowany No to mamy Państwo Prawa i Sprawiedliwości!Obrzydliwe!!!!!!!!! Janusz Kaczmarek zatrzymany? brantej 30.08.07, 12:18 zarchiwizowany Zamach stanu! To nie przelewki! Do szabel, panowie szlachta! Co ten pis robi? adam81w 30.08.07, 12:19 zarchiwizowany to chore Odpowiedz Link Zgłoś