Dodaj do ulubionych

_______Moi niewygaszeni SzcZuciciele i Oszczercy!_

26.04.10, 11:43

Mam przyjaciół za granicą a oni wolą otrzymywac ode mnie
tego typu informacje.

Moi koledzy w Polsce mogą później przedrukować moje artykuły
publikowane za granicą jako echa zagraniczne o Polsce

...patrz "kartofel" w Zeitungu ... oszczerstwa w "Le Soire"

https://bi.gazeta.pl/im/7/7771/z7771137Z.jpg

jak Michnik Kuroń zakapował na Kornela Morawieckiego
do Amnesty Intern. że stworzył organizacje terrorystyczną
Obserwuj wątek
    • wlacziqodgashasza czytajbyfoto: my old friend six times prizoned A M 26.04.10, 11:49
      bi.gazeta.pl/im/7/7771/z7771137Z.jpg
      swkatowice.mojeforum.net/temat-vt459.html Cytat Gdy usłyszałam, że AI nie zamierza wystąpić w obronie Kornela Morawieckiego, Andrzeja Kołodzieja i Hanki Łukowskiej-Karniej, zamurowało mnie. Zapytałam: dlaczego? Co się stało? Czy łącznik niewiarygodny? Odpowiedź była paraliżująca. AI stwierdziła, że "Solidarność Walcząca" jest organizacją terrorystyczną, a terrorystom się nie pomaga. Dostałam też ostrzeżenie, że powinnam zdać sobie sprawę z tego, że gdy ja będę aresztowana, to też nie mam co liczyć na obronę. Zapytałam, skąd oni wytrzasnęli ten terroryzm, i dowiedziałam się, że AI zasięgała opinii u Michnika i Kuronia. Trudno było mi w to uwierzyć, myślałam, że może jakieś przekłamanie. Niestety, informacja potwierdziła się z kilku źródeł. Po tym incydencie zaczęłam interesować się przeszłością Michnika i Kuronia. Przypomniałam sobie słowa Andrzeja Rozpłochowskiego (po zwolnieniu internowanych słynna "11"została na wiele miesięcy aresztowana, wśród nich m.in. Andrzej Gwiazda i Adam Michnik), który wspominał, że z aresztu nie mógł nawet grypsu przemycić, a Michnik całe rozprawy pisał. Wtedy zrozumiałam, na czym to wszystko polega. Oni byli tylko dysydentami. My wrogami. Oni mieli wizję innego komunizmu, my – niepodległości Polski. Oni zwyciężyli i realizują marksistowską wizję socjalizmu europejskiego. Dlatego dla tych środowisk ważniejszy jest interes Unii Europejskiej niż polska racja stanu. My byliśmy niewygodni. Skazano nas na wegetację i zamilczenie. _________________ Maciej
      • wlacziqodgashasza __________Na CZyM "tp" P0lega?_______________ 26.04.10, 11:52
        Przypomniałam sobie słowa Andrzeja Rozpłochowskiego (po zwolnieniu internowanych słynna "11"została na wiele miesięcy aresztowana, wśród nich m.in. Andrzej Gwiazda i Adam Michnik), który wspominał, że z aresztu nie mógł nawet grypsu przemycić, a Michnik całe rozprawy pisał. Wtedy zrozumiałam, na czym to wszystko polega
        • nielubiszprawdy _SKĄD u nich ten rodzaj "humoru"?_ig_savoir-vivre? 26.04.10, 11:55
          Passent jako jedyny wie co jest niestosowne
          nielubiszprawdy 26.04.10, 11:20 Odpowiedz Michnik.
          Usłyszawszy zapewnienie, że wiernie zacytowane będzie wszystko co
          powie, oświadczył, że sytuacja, w której się znalazł, jest dla
          niego "bardzo bolesna, bo pana Kobylańskiego bardzo szanuje". "To
          bardzo bolesne, że znalazłem się na tej ławie oskarżonych jako jego
          przeciwnik" - ironizował przy wtórze śmiechów Gaudena, Kaczyńskiego
          i Wójcika.

Lizut zapewnił, że wszystko co napisał o Kobylańskim, było zebrane z
          dochowaniem zasad rzetelności i staranności.

Passent, jako jedyny, powstrzymywał się z komentarzami. Uznał, że do
          zakończenia sprawy byłyby one niestosowne
    • snajper55 16 - wygaszony 26.04.10, 11:55
      S.
      • nielubiszprawdy nie wypełniłeś ankiety!...dlaczego?..dlaczego? 26.04.10, 11:58
        dlaczego?...może załóż Skype'a? POgadamy?
        • nielubiszprawdy ___________odpowiedz mi chociaż tyle dlaczego? 26.04.10, 12:04
          NIKT DOTĄD NIC NIE WYJAŚNIŁ....
          nie bój sie nie idzie o Komisje Sejmowe...

...
          dlaczego Tylko do 15:00? ...dlaczego IPN oddacie UBecji SBecji WSI??

dlaczego bank Centr. i RPP?...dlaczego rozpirzyliscie wojsko?

budżet......co Wam przeszkadza samorządna Polska
          nie pod butem Putina czy jakiejś pani Ash?

dlaczego dotad nie wyjaśniono ani nie wyciagnięto wniosków
          z katastrofu białoruskiego samolotu pod Radomiem?

Białorusini utajnili wyniki dochodzenia na naszej ziemi ojczystej...

a co z ..
          CytatAwaryjne lądowanieboeinga 757Boeing 757 z 220 osobamina pokładzie lądował wczorajwieczorem awaryjniew Międzynarodowym PorcieLotniczym Katowicew Pyrzowicach. Samolotwylądował bezpiecznie,nikomu nic się nie stało. Jak poinformował rzecznikGórnośląskiego TowarzystwaLotniczego, które zarządza ka- towickim lotniskiem CezaryOrzech, powodem awaryjne-go lądowania były problemyz jednym z dwóch silnikówmaszyny, które pojawiły sięzaraz po starcie.– Pilot należącego do liniiAir Italy Polska boeinga 757tuż po starcie do Hurghadyzgłosił problemy z jednym z sil-ników. Samolot awaryjnie wy-lądował, pasażerowie normal-nie, spokojnie opuścili pokład– powiedział Orzech

__________WOLISZ SIE UKRYC PRZE PRAWDĄ?

Dlaczego mnie obrażasz i wyzywasz?
          • nielubiszprawdy pościnał nam wszystkie latarnie w Pyrzowicach 26.04.10, 12:06
            gdzie tuż obok lotniska pasałem krowy...i barany takie jak Ty!
            • szanuj szanuj baranie prawdę w oczy napisaną- mówię Ci 26.04.10, 12:16
              To raczej Ty szczytujesz o nim pisząc
              Autor: snajper55 26.04.10, 12:07 Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz cytując Odpowiedz

Komorowski kłamie, i na dodatek głupio
              Komorowski ma kolejne poparcie
              Komorowski lekceważy wolę zmarłego
              Komorowski wysłał delegację spitą w banię
              chciałem coś napisać na Komorowskiego pod wieczór
              Komorowski naraża życie innych
              Komorowski zabija zwierzęta
              Komorowski nie musi prowadzić kampanii
              Staniszkis o Komorowskim niczym o Lepperze
              TW "Jerzy" chce na prezydenta
              bezbarwny Komorowski

S.

TERAZ SPÓJRZ MI W OCZY! Kto kłamie Perła czy Ty? ....słysząłeś jego fąłszywy ton na Wawelu: ...powtarzał bezbarwnym tonem toczka w toczkę to co Mjedwjedjew thepjer nada jednostj...wsjo uzje jasne
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hd/ic/arlg/KDA0FrNz6P5htWsfCX.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka