Dodaj do ulubionych

_____________UjaWNIaM_______________

11.05.10, 20:55
metody cwaniaczków-pseudodyskutantów na Faqu

TAK MNIE WKURZYLI DZIS, ŻE postanowiłem ujawnić ich małość
i szemrany cynizm, kórego to sami nie zdolni zrozumieć i
przeanalizować
by się dowiedzieć co tak naprawdę sami sobą prezentują,
przy okazji się trochę znich ponabijamy i pośmiejemy

Cytat Przebadano ziemię i przesiano na głębokosć ponad 1 m
słuchaj Kopacz słuchaj Ciecia słuchaj Tuska Komorowskiego o
pieczołowitości staranności i dokładności oraz rzetelności
o scisłej ochronie i dokładności, uzyskanli zaprwnienie i zaufali
w "szczególnie troskliwe zabezpieczenie i docchodzenie."

...smiech znika?

______Kłamiesz wołają! Kłamiesz Haszu!!!!!!!!!!!!!

no to dobra: - Kłamię

____________________TEST HASZA Nr 1______________________

___________wobec powyższego, czy jestem 'KŁAMCĄ'
?_________

....już się możemy z nich pośmiać? TAK/NIE?...

Teraz odpowiedz żądają cwaniaczki ... TAK/ NIE
marsz do prokuratora Seremeta..sam JK go wybrał!!!!!!!

______________TAK/NIE?__________________________

no to test

_____________________TEST HASZA Nr 2_________________

już się można śmiać......

Sąd przesłuchując świadka uciął jego wywody i zażądał, by ten
odpowiedział krótko, jednym słowem na zadane pytanie

_____________ Tak lub nie.

Świadek odrzekł: – są pytania, na które nie można odpowiedzieć w
ten sposób. Sąd dalej upierał się, w końcu poprosił o przykład.

Świadek zapytał: – czy sąd bierze w dalszym ciągu łapówki, czy
już przestał?

To przekonało Wysoki Sąd o zasadności obaw świadka. Świat pełen jest
paradoksów i rzeczy o których nie śniło się największym filozofom

Obserwuj wątek
    • rycho7 perfidia szatanow 12.05.10, 07:57
      nielubiszprawdy napisała:

> Teraz odpowiedz żądają cwaniaczki ... TAK/ NIE

Zadajemy Ci znacznie trudniejsze pytania. Pytania otwarte. Pytania o to co masz
      do przekazania. W Twojej slowosraczce nie mozna sie zorientowac. Dla Ciebie to
      jest najtrudniejsze.
      • haszszachmat perfidia szatanow?bzdura________________ PER FIDO! 12.05.10, 08:23
        Aditum nocendi perfido praestat fides.
        Zaufanie okazane wiarołomcy pozwala mu wyrządzać szkody.

Adversus regulam [fidei] nihil scire omnia scire est.
        Nic nie wiedzieć przeciw regule [wiary] to wiedzieć wszystko.

• rycho7 odpowiesz na pytania? 12.05.10, 08:29
          haszszachmat napisał:

> Zaufanie okazane wiarołomcy pozwala mu wyrządzać szkody.

Czemu ufasz sobie?

Kluczysz, zmieniasz temat, krolikujesz watki, byle nie odpowiedziec o co Ci chodzi.

Ja wiem, ze zadaje retoryczne pytania. Wiem, ze Ty nie wiesz o co Ci chodzi.
          • haszszachmat ______Od arzu na 2 wyczerp. wszystkie Twe pytania! 12.05.10, 09:00
            1.
            To cytat do mego 1-dynego autorytetu!

forum.gazeta.pl/forum/w,13,111281498,111332710,_O_marzeniach_UB_SB_ZOMO_.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,111281498,111281498,_2_paranoikow_R7_PiQ_.html

2.
            W modelu-ilustracji z wiaderkiem finasowym złożyłem iż nie bedziesz
            wyszukiwał to czego wg Ciebie nie umiem (choć kreacja pieniadza to
            dla kogoś kto zna procenty składane i odwrotność ułamka to żadna
            filozofia) ale to na co Ci zwracałem uwagę. I oczym wszyscy piszą
            ...o łańcuszku swiętego Antoniego w postaci smieciowych kredytów dla
            tych, którzy nie są w stanie ich spłacić. Instytucje kontrolne a i
            same instytucje finansowe nie panują nad systemami, ktore same tworzą
            w dobie gloablizacji i pieniądza elektronicznego oderwanego od
            kruszczu.

###########################################

Nie godzi się więc ufać marnościom.

Est igitur nefas vanis confidere rebus
            • rycho7 Re: ______Od arzu na 2 wyczerp. wszystkie Twe pyt 12.05.10, 09:40
              haszszachmat napisał:

> 1.
              > To cytat do mego 1-dynego autorytetu!

Odpowiadasz na nie zadane Ci pytania. Zadane pytana sa zbyt proste wiec za
              trudne do mataczenia.

> ...o łańcuszku swiętego Antoniego w postaci smieciowych kredytów

Ja o tym z Toba nie dyskutowalem. Masz jak dla mnie zbyt odlegle odloty ekonomiczne.

Twoje "silne" panstwo zamiast dodrukowywac pieniadze pozycza je o bankierow,
              ktorzy biora je znikad, z pochodnych instrumentow finansowych. Dzieki temu
              bankierzy (Medrcy Syjonu) moga finansowac PiSdzielcow. Wsadzajac Pinejro do pierdla.
              • nielubiszprawdy Pineiro Klempa mazur Bagsik Jedruch 12.05.10, 10:20
                Cytatpozycza je o bankierow, ktorzy biora je znikad, z pochodnych
                instrumentow finansowych. Dzieki temu > bankierzy (Medrcy Syjonu)
                moga finansowac PiSdzielcow. Wsadzajac Pinejro do pierdla

___________MIESZASZ PRAWDE Z PÓŁPRAWDAMI__________

Telewizyjna propaganda osi±ga szczyty doskonało¶ci w robieniu z
                gawiedzi ciężkich matołów.
                O tym, że FOZZ (Fundusz Obsługi Zadłużenia Zagranicznego) powstał po
                to by potajemnie wykupić długi gierkowskie wie zapewne każdy młody
                człowiek. Ale teraz najwięcej wiadomo, że niejaki Iwanowski-Pinejro
                przekazał wielk± kasę Porozumieniu Centrum braci Kaczyńskich na
                pocz±tku lat 90-tych XX wieku. I tu następuje wielka mistyfikacja
                telewizyjna, wykorzystuj±ca niechęć tzw. humanistów do szcz±tkowego
                chociażby analizowania wielko¶ci matematycznych!
                Cały nierozliczony FOZZ to ok. 100 000 000 $ czyli 100 mln $.
                Dzi¶ podano to jako 354 mln PLN. (Kwota ta jest bardzo różna, bo
                kurs dolara bardzo się waha, a w dodatku do 1996 roku 1 PLN = 10 000
                starych zł.)

Kwota jak± przyjęli lub nie przyjęli bracia Kaczyńscy to 200 lub
                300 tys. $, czyli 0,3 mln $

Aby policzyć jaki to procent proponuję sięgn±ć po byle kalkulatorek
                i przypomnieć sobie obliczanie procentów z podstawówki!

0,3 : 100 = 0,003 = 0,3% - o tyle toczy się cała awantura w mediach.

A ja pytam każdego my¶l±cego gdzie jest reszta FOZZ-u tj. 99,7%

Cytat
                Oczywiscie jak Pani slusznie zauwazyla nic nie mowi sie o tych
                99,7% kwoty lub o calych 100% kwoty FOZZ, ktora gdzies wyparowala, a
                winnych nie ma. Nie ma tez chetnych do mowienia prawdy ale czego
                wymagac od urzednikow-niewolnikow.

Autor: Alina
                Data: 26-07-03 23:10

Jak podano wczoraj, 'odnalazł' się niejaki Jędruch, biznesmen, jeden
                z szefów firmy Colloseum.
                Gdy zagin±ł on i jego kumpe, zaginęło też 345 lub 350 mln zł czyli
                prawie dokładnie tyle samo co FOZZ. Ale nie to jest ciekawe.
                Jędruch znalazł się w Izraelu, dok±d udał się z mamusi±, która
                wyst±piła tam o obywatelstwo jako Żydówka.
                O Iwanowskim-Pinejro również wiadomo że jedno z rodziców było Żydem.
                G±siorowski z 'ART B' wypoczywa za nasze pieni±dze no gdzie? ....
                Tak! Jego kumpel Bagsik siedzi w Polsce, w więzieniu w Nisku,
                rodzinnym mie¶cie pani D. Huebner (to zapewne czysty przypadek, ale
                tak jest).
                Może wszystkie polskie pieni±dze, które zniknęły w niewyja¶nionych
                okoliczno¶ciach s± w Izraelu, albo żydowskich bankach?
                Teraz jest jasne dlaczego Izrael nie chce podpisać umowy o
                ekstradycji. Bezczelne goje zaczęły by upominać o malwersantów i ich
                pieni±dze!
                Autor: Jerzy Malinski
                Data: 27-07-03 06:24

Ajaj, pisze pani takie rzeczy.

Zapomina jednakze, ze jedynie sluszne poglady i oceny ma prawo
                wydawac takie GW. Wszyscy w Polsce o tym wiedza!
                Ktos powie co z tego, ze Pani napisala prawde. Po co komu ta prawda?
                Nikt o to nie bedzie dbal. Przyczepia Pani latke oszoloma, populisty
                i antysemity. Sprawa bedzie szybko zalatwiona.

Narodek juz tak posiada wyprany mozg, ze odwroci sie do Pani plecami
                i nawet nie bedzie czytal dalszych Pani postow na tym Forum. A ci co
                beda to kopa i wyleca z pracy jesli zlapie sie ich na goracym
                uczynku. Po co taka nieprzyjemnosc? Nie mozna byc przeciwnym idei
                demokracji gloszonej przez GW i tym podobne polskojezyczne media i
                nie tylko. Dla wiekszosci tylko kasa sie liczy i ped do UE. A tamci
                to byli smart bo maja kase.

• marouder.eu Uprzejnie donosze.. 12.05.10, 09:03
      ..ze nie masz juz nic do ujawniania! Noch okazales, pejsy to samo, wymiary Ajkiu
      tez kazdy zapamietal!
      • haszszachmat to było adres-> Ciebie wgTwej możliwości Percepcji 12.05.10, 09:10
        • haszszachmat tylko dlaCiebie pejsy nosiłem krótko 3 mce brzytwę 12.05.10, 09:14
          mi ukradł taki typek jak Ty. No i odtąd zacząłem sie golić żyletkami.
          Poejrzewam, że złodziej musial miec kram z żyletkami na targu.
          Nie był to ktoś z Twoich?
          • haszszachmat To samo spotkałomego Ojca miał studnię alewyschła 12.05.10, 09:26
            jak RABUSIE zza Buga dorwali się do skarbów Sląska i Zagłębia.
            Potem musiał zlikwidować dzialaność w latach 40-ych początek 50-ych
            ...po tym gdy wczesniej

Niemcy i Ruskie

unieważnili oszczędnosci mego Dziadka
            na wartość ok. 4-5 domów...

w latach 40. pocz. 50-ych
            CHAZARO-KOMUNA czyli w większości rodzice tych co na mnie tu plują
            zabrali w 1951 roku oszczędności pracy rąk mego Ojca

a w latach 1980 -89 WSZYSTKO CO MOGŁBYM ZAOSZCZĘDZIĆ

na końcu w 1989 przyszedł Balcerowicz
            i znowu wszystko mi wyzerował.

A TERAZ OBSERWUJEMY KOLEJNĄ POWTÓRKE...Chazarii Światowej.

A przecież mogłem pić wodę ze swojej studni za darmo.
            przechowywać włąsne produkty żywnosciowe (ZDROWE NA 100%!!!!!!!)
            w piwnicy dziadka bez koniecznosci zasilania. Itd.

Zachciało się debilom POSTEPU najpierw wschodniego a teraz
            zachodniego! t zaoceanicznego i nawet globalnego ..TFUUUUUUUU!
            Na PSA UROK!!!!!!!!!
            • marouder.eu Dularki, dularki trzeba bylo kupywac!/nt 12.05.10, 09:39

• nielubiszprawdy 9500 zł?wolałem na rejs w 88 Malta GorbaczowReagan 12.05.10, 10:09
                ...widziałeś to?........a ja tak!
                z Odessy Konstantynopolitaneczka z tańcem brzucha
                Dzieci Pireusu + se pojechałem metrem za 0,5 $ pod sam Olimp
                na drugi dzień odebrałem gotowe futerko (Biuro zzerżnęło żniwo z
                reszty turystów - mieli tam swój autokar Polka z Grekiem)

potem Aleksandria ja pociagiem do Gizy pod Sfingsa i Cheopsa
                https://aviornis.com.pl/reklamy/ZM/banery/images/Untitled-50.jpg
                z 9,5 $ z kilkoma a reszta autokar za 50$...
                Kair cąły dzień zwiedzania MY czarna limuzyną targowałem sie 25 min
                w 9 osób ale potem woził ans do wieczora i chciała jak najwiecej
                pokazać...potem Kreta Mata ...Sycylia, Neapol..oczywiście Capri i
                Wezuwieusz widziałeś
                a porcie w Neapoli proste tutki nagie w rozchylonym futerku
                grzejace sie nocą metalowym trójnogiem z koksem?

jak filmie Fellinieg...tylko 1000 razy wiecej ekspresji i ponęty

https://aviornis.com.pl/files/thumbs/t_783px_salzkatze_745.jpg

basen na statku ruskie
                tancerki piosenkarki barmanki ..3 tygodnie jak w raju wiesz jak sie
                tańczy przy 4-ce Beauforte'a ?...wiecej leżysz na partnerce niz
                stoisz a naokoło okragłego parkietu są specjalnie wyściełane
                skórą sofy widziałeś w porcie
                • rycho7 Re: 9500 zł?wolałem na rejs w 88 Malta GorbaczowR 12.05.10, 10:12
                  nielubiszprawdy napisała:

> ...widziałeś to?........a ja tak!

To jest na temat? Nikt tu nie watpi, ze Tadeuszek ma najdluzsze IQ.
                • marouder.eu Co ty mnie tu nawijasz? Wiedzialem, ze.. 12.05.10, 10:17
                  ..zawsze byles chciwy i sciubiles, wiec nie dziw sie, ze zadna kobieta nawet
                  roku przy tobie nie wytrzymala!
            • rycho7 katabasy wymuszaja krolikowanie 12.05.10, 09:46
              haszszachmat napisał:

> A przecież mogłem pić wodę ze swojej studni za darmo.

Na poczatku XIX wieku bylo pol miliarda Homo Sapiens. Kto im zabrania kondomow
              aby sie rozmnazali jak kroliki?

Ty nie odpowiadasz na najprostsze pytania bo musialbyc uznac koniecznosc
              stosowania rachunku ciagnionego. W interesie Watykanu jest abys sie zatruwal
              smieciowym zarciem.

Jeszcze w XV wieku starczalo lasow na opal, budownictwo i lapcie. Pozniej
              kroliki zezarly. Trzeba wypompowywac wode z kopalni aby krasc wegiel.
        • marouder.eu Wiesz, co powiedzialem moim synom, prawda? 12.05.10, 09:14
          Ze gdybym zdradzal objawy haszyzmu, maja mnie niezwlocznie i bez zbednych pytan
          odstrzelicsmile Dla mojego wlasnego dobra!
          • andrzejg Re: Wiesz, co powiedzialem moim synom, prawda? 12.05.10, 09:19
            głosowanie na J.Kaczyńskiego jest objawem haszyzmu wink

A.
            • haszszachmat PO-winni to już zrobic porzed urodzeniem się! 12.05.10, 09:29
              • marouder.eu Moj drogi kolego Szanuju 12.05.10, 09:37
                Moi synowie nigdy nie beda chwalic sie jakims tam niewyobrazalnym nochem, lysina
                i qtasem w miejsce inteligencji, ktora tez nie beda sie specjalnie chwalic.
                • nielubiszprawdy jeżeli jesteś TAK głupi by ręczyć przed faktem za 12.05.10, 09:47
                  kogoś...a nawet za siebie...to dowodzi, ze mój żart
                  to nie jest całkiem tak naprawdę żart.
                  • marouder.eu Ha, masz racje:) Bo tez, gdyby ojciec-matka.. 12.05.10, 10:01
                    ..zobaczyli, jakie z ciebie teraz ziolo, co za dzielo wydali na swiat, byliby
                    sobie wyrzucali nawzajem intymnoscsmile
                    O moich synow nie boje sie, ze mnie tak zmartwia.
            • haszszachmat juz wróciłęś do starego zawody cenzora czy system 12.05.10, 09:32
              nawala?
              • haszszachmat bo ni ma mej RIPOsty w ten durny Twój Pysk? 12.05.10, 09:33
                • nielubiszprawdy Rabat za prąd!30% Opieka Społ.a reszta słona CENA! 12.05.10, 09:45
                  Będą zaśwoadzcenia do Gminy! Na konta Zakłądau Energetycznego
                  dędą dopłaty...osoby samotne moga nie mieć wystarczajacych srodków
                  na opłacenie rachunków i za prad, lodówkę, oświetlenie, itd.

Sejm bierze się do roboty aby z biedaka zedzreć jednak ostatnią
                  skórę zanim zdechnie...fajny system =Wam Poaljaczki chazaria
                  funduje. Nic tylko kalskac na PO- jak -
                  grzebie
                  w naszej ziemi ojczystej.
            • marouder.eu Nie glosuje na Jaroslawa:) 12.05.10, 09:34
              Cieszy mnie jego kampania i niejaki upadek mediow i PO, ale nie zaglosuje na niego.
              • nielubiszprawdy ja też nie jeżeli trafi sie lepszy z sznasami! 12.05.10, 09:48
                • andrzejg Lepper ma szanse i jest lepszy 12.05.10, 10:07
                  na pewno jest lepszy od Jarosława

A.
                  • marouder.eu Zdradziecko usunieto Leppera w .. 12.05.10, 10:13
                    ..przedbiegach! Zezwierzecona Komisja usunela wbrew woli narodu!
                    • andrzejg ale przywrócono i Lepper wybaczył komisji 12.05.10, 10:22
                      jej błąd

A.
                      • nielubiszprawdy ___jak to?___kogo pomówił? że mu odpuszczono? nieB 12.05.10, 10:31
                        forum.gazeta.pl/forum/w,13,111317185,111338384,Gabriel_Janowski_mial_wiecej_szczescia_od_JGruszki.html
                    • hymenos Lepper Pan 12.05.10, 10:22
                      PKW wycofała się ze swego zezwierzęcenia. Teraz musi zostać
                      spełniony jeszcze jeden warunek, Radio Maryja ma nadać audycję z
                      prorokiem Lepperem.
                      • nielubiszprawdy ___Też nakradł tyle co Wasi? nie wiedzialem az tak 12.05.10, 10:24
                        dobry jak Wasi.
                        forum.gazeta.pl/forum/w,13,111317185,111337829,Pineiro_Klempa_mazur_Bagsik_Jedruch.html
                        • nielubiszprawdy Gabriel Janowski miał wiecej szczęścia od JGruszki 12.05.10, 10:29
                          bo mówi i chodzi...a nawet startuje...uzbierał chociaż

czy jak pisze jeden facet w tym linkowanym
                          poście
                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,111317185,111337829,Pineiro_Klempa_mazur_Bagsik_Jedruch.html

Cytat
                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,111317185,111337829,Pineiro_Klempa_
                          mazur_Bagsik_Jedruch.html

Autor: Jerzy Malinski
                          Data: 27-07-03 06:24

Ajaj, pisze pani takie rzeczy.

Zapomina jednakze, ze jedynie sluszne poglady i oceny ma prawo
                          wydawac takie GW. Wszyscy w Polsce o tym wiedza!
                          Ktos powie co z tego, ze Pani napisala prawde. Po co komu ta prawda?
                          Nikt o to nie bedzie dbal.

Przyczepia Pani latke oszoloma, populisty i antysemity. Sprawa
                          bedzie szybko zalatwiona.

Narodek juz tak posiada wyprany mozg, ze odwroci sie do Pani plecami
                          i nawet nie bedzie czytal dalszych Pani postow na tym Forum. A ci co
                          beda to kopa i wyleca z pracy jesli zlapie sie ich na goracym
                          uczynku. Po co taka nieprzyjemnosc? Nie mozna byc przeciwnym idei
                          demokracji gloszonej przez GW i tym podobne polskojezyczne media i
                          nie tylko. Dla wiekszosci tylko kasa sie liczy i ped do UE.
                          A
                          tamci to byli smart bo maja kase.

Prezydent wszystkich polakow i innych obywateli RP podpisal juz co
                          trzeba. Wobec tego zastepy chetnych szykuja sie na cieple posadki w
                          Brukseli. Nie trzeba bedzie robic juz takich skomplikowanych i
                          ryzykownych ynteresow. Reszta jeleni zostaje w kraju i morda w kubel
                          jak powiedzial Valery Giscard d'Estaing. Sejm RP przyklepie
                          konstytucje UE i bedzie klawo.

A wiekszosc bedzie musiala doplacac do UE wszak Polska bedzie
                          platnikiem netto w unijnym raju. Wobec tego obywatele landu
                          polskiego beda musieli sobie przypomniec piosenke z lat 50-tych
                          spiewana na pochodach 1-majowych - "Do roboty, do roboty....".

Pozdrawiam
                          Jerzy Malinski
                        • marouder.eu haszysta-lepperysta 12.05.10, 10:35
                          Ja to nie wiem, przeciez masz wyksztalcenie, jakies doswiadczenia spoleczne,
                          chocby to z Masza, takze posiadasz.. jakim zwodem poszedl twoj umysl, ze teraz
                          masz Leppera za zbawce?
                          • nielubiszprawdy percpecja do odstrzału! patrz-> na 2 durnia> 12.05.10, 10:44
                            forum.gazeta.pl/forum/w,13,111338638,111339141,URBAN_Hymenos_hahahahahahahahahahahahahahahahaha.html
                            • nielubiszprawdy __________tyle chociaż rozumiesz?________ 12.05.10, 11:16
                              Gabriel Janowski to ten co tak śmiesznie podskakiwał na korytarzu
                              ~erwin 26 kwi, 16:40
                              dziecko drogie Gabriel Janowski to patriota.Ktoś mu coś dosypał.
                              A wtedy chodziło o grabież majątku narodowego Polskie cukrownie.Tak
                              działają służby anty polskie zniszczą człowieka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka