annaste1 22.05.10, 16:13 www.haaretz.com/blogs/special-place-in-hell/special-place-in-hell-rebranding-israel-as-a-state-headed-for-fascism-1.290977 zeby potem nie bylo ze nikt nie ostrzegal........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaste1 Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:24 wyluzowana.kaczka napisała: ty tam bedziesz wczesniej a ty wyglada na to ze tam juz jestes nawet kotlet nie przeczytales a juz komentarz przeczytaj, przemysl powaznie i pozozmawiaj z kolegami nad ewentualnymi zmianami, potem juz bedzie za pozno.............. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:30 Nie chodzilem z toba na zimnego Lecha,kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:39 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie chodzilem z toba na zimnego Lecha,kolego. a ktoby z toba chcial na piwo isc kotlet, jakiegos masochiste musialbys znalezc kolezanko przemysl przemysl dobrze ci radze zanim caly kramik sie zawali i co to bedzie, co to bedzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:54 Wiec sie odpierdol szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ale zeby sie tym podniecac, lewaczko? 22.05.10, 16:37 Przynajmniej uzyj teraz plynu do higieny intymnej! Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Ale zeby sie tym podniecac, lewaczko? 22.05.10, 16:42 marouder.eu napisał: > Przynajmniej uzyj teraz plynu do higieny intymnej! tak od razu labadku placzacy personalnie? tyz nie czytales i komentujesz wez kotleta na piwo i przemyslcie, jak sie kramik zawali to nawet juz nie bedziesz mogl personalnie komentowac........ Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Mam cos lepszego: 22.05.10, 16:42 forum.gazeta.pl/forum/w,28,111845012,111845012,od_1997_wybudowano_748_kosciolow_i_2_zbiorniki_ret.html Od 1997 wybudowano 748 kościołów i 2 zbiorniki retencyjne i circa 3 km wałów przeciwpowodziowych. i 1997 - 2010 konkordat kosztował nas 65 miliardów euro. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Mam cos lepszego: 22.05.10, 16:48 wyluzowana.kaczka napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,28,111845012,111845012,od_1997_wybudowano_748_kosciolow_i_2_zbiorniki_ret.html > > Od 1997 wybudowano 748 kościołów i 2 zbiorniki retencyjne i circa 3 km wałów > przeciwpowodziowych. > i > 1997 - 2010 konkordat kosztował nas 65 miliardów euro. ze narodziny faszyzmu cie nie interesuja to doprawdy ciekawe sprawdzaja sie moje najgorsze przeczucia ze sa niestety poniektorzy Zydzi najgorszymi antysemitami szkodzacymi i sobie i Izraelowi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ba, ale to jest oskarzenie panstwa polskiego.. 22.05.10, 16:50 ..nie KaKi. KaKa moze sobie budowac, co chce i kiedy chce, jesli ma na to pieniadze i wymagane pozwolenia. Ewentualnie mozna wydziwiac nad stanem swiadomosci spoleczenstwa, ktore chetnie lozy na hierarchie katolicka, ktorej jedynym celem przeciez, jest trwanie hierarchii katolickiej Nihil supra. Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Re: Ba, ale to jest oskarzenie panstwa polskiego. 22.05.10, 17:00 Z braku jajec wszy łonowe zaczęły ci ostatni zwój mózgowy obgryzać, szambośmieciu. marouder.eu napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:08 zwisik napisał: > Z braku jajec wszy łonowe zaczęły ci ostatni zwój mózgowy obgryzać, szambośmiec > iu. > maruderlabadek rzeczywiscie nie grzeszy intelgencja proponuje kometarz na temat bo marulabadkowi razem z kotletem wlasnie o to chodzi zeby zadna powazna dyskusja o niebezpieczenstwie faszyzmu w Izraelu nie wyniknela......... Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Re: marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:11 On już ogryzkiem myśli. annaste1 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:16 zwisik napisał: > On już ogryzkiem myśli. > co ty, u niego nawet juz ogryzka nie znajdziesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 watek o niebezpieczenstwie faszyzmu w Izraelu 22.05.10, 17:03 marouder.eu napisał: > ..nie KaKi. > KaKa moze sobie budowac, co chce i kiedy chce, jesli ma na to pieniadze i > wymagane pozwolenia. > Ewentualnie mozna wydziwiac nad stanem swiadomosci spoleczenstwa, ktore chetnie > lozy na hierarchie katolicka, ktorej jedynym celem przeciez, jest trwanie > hierarchii katolickiej > Nihil supra. watek ci sie pomylil labadku albo jak zwykle usilujesz wprowadzic zamieszanie zeby nie wiadomo bylo o co chodzi albo pisz tu na temat albo zjazd Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ulubiona moja zastepcza (bo Aurorka nieobecna).. 22.05.10, 17:07 ..lewaczko, watki ewoluuja Nadto, zauwaz, malo kto chce sie zajmowac twoim dosc szczegolnym pojmowaniem pojecia faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 labadka strach ogarnal :) 22.05.10, 17:15 marouder.eu napisał: > ..lewaczko, watki ewoluuja > Nadto, zauwaz, malo kto chce sie zajmowac twoim dosc szczegolnym pojmowaniem > pojecia faszyzmu wlasciwie to ciekawe ze marulabadek tak sie boi rozmawiac o artykule, czyzby bylo to tak niebezpieczne? takie sa skutki niestety tylu lat komunizmu, system sie zmienil a ty razem z kotletem caly czas cenzura, klikanie, zmienianie tematu itd no liski farbowane na starosc nie maja latwo Polska jest w Europie i na pewno interesuja nas tematy ktore rowniez cala Europa roztrzasa....... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:22 To by znaczylo mniej wiecej to samo, co uporczywe pytanie o sens anegdoty. Ponadto, masz juz rozmowczynie, ktora swietnie idzie cie rozmowa, mianowicie pania Zwisik Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Re: Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:26 Nawet płci nie odróżniasz już szambogłupku! Jestem facetem akurat. Chędożyć powinieneś się sam czubku. marouder.eu napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:31 zwisik napisał: > Nawet płci nie odróżniasz już szambogłupku! Jestem facetem akurat. Chędożyć > powinieneś się sam czubku. > marudolabadkowi takie rzeczy juz nie w glowie, za stary a ze czubek to sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Annaste1 22.05.10, 17:41 Nie znałem Cię wcześniej, ale już Cię polubiłem maleńka! Jak z tym przygłupem będziesz miała problemy, to do mnie wal jak w dym. Ps. Wyobraźnia jednego impotenta jest straszliwsza niż wyobraźnia wielu zboczków. annaste1 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowala sie 22.05.10, 17:47 ..jako heteryca...czy przynajmniej was ci sie sypie, panno Zwisik? Sadzac z nicka nie za pieknie musi sie prezentowac takze twoje damskie podwozie Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Re: No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowal 22.05.10, 17:49 Nie pocieszaj się szambogłupku moim podwoziem. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowal 22.05.10, 18:02 marouder.eu napisał: > ..jako heteryca...czy przynajmniej was ci sie sypie, panno Zwisik? > Sadzac z nicka nie za pieknie musi sie prezentowac takze twoje damskie podwozie > przestan jelopie tak jechac na innych i odwal sie od czyjegos podwozia bo twoje zaplute i zagnile tak jak kotleta juzes tu zakrecil ta swoja schizofrenia piszesz nowe MeinJudeKampf czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie denerwuj sie, gdyz zlosc ci nie do zakwefionej 22.05.10, 18:06 ..twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Nie denerwuj sie, gdyz zlosc ci nie do zakwef 22.05.10, 18:13 marouder.eu napisał: > ..twarzy! od rzemyczka itd. najpierw zmieniasz temat ale juz od razu sie okazuje ze jesli ja pisze na temat faszyzmu w Izraelu to na pewno zakfefiona jestem idz tumanie bredzic gdzie indziej tu nawet nie ma co sie denerwowac, bedziesz zmuszony pisac na powyzszy temat i tak dosc szybko bo juz wszedzie o tym pisza kramik juz coraz cieniej przedzie Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Annaste1 22.05.10, 17:58 zwisik napisał: > Nie znałem Cię wcześniej, ale już Cię polubiłem maleńka! Jak z tym przygłupem > będziesz miała problemy, to do mnie wal jak w dym. > > Ps. Wyobraźnia jednego impotenta jest straszliwsza niż wyobraźnia wielu zboczkó jasne, bede wali jak wdym w razie czego a ciebie tez polubie jak napiszesz co myslisz o zagrozeniu faszyzmem w Izraelu > w. > > annaste1 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:33 A teraz juz nie skielcz! zwisik napisał: Jestem facetem akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:40 marouder.eu napisał: > A teraz juz nie skielcz! sio maruder na forum o farbowanych komunistycznych szpiclach jak sie nie umiesz zachowac, tam ze starymi przyjaciolmi o trudnosciach z przystosowaniem sie do nowej rzeczywistosci mozesz pogadac i z pewnoscia nikt cie nie bedzie straszyl zagrozeniem faszyzmu w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Re: Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:47 W przyszłym życiu na bycie suką nie licz, bo będziesz tym kim teraz jesteś. Goownem! Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 ograniczeniem umyslowym 22.05.10, 17:29 marouder.eu napisał: > To by znaczylo mniej wiecej to samo, co uporczywe pytanie o sens anegdoty. > Ponadto, masz juz rozmowczynie, ktora swietnie idzie cie rozmowa, mianowicie > pania Zwisik nie masz sie co chwalic labadku wiem ze macie zabronione komentowanie czegokolwiek co niezgodne z propaganda sukcesu juz i tak ledwie dychajaca taki tu och i ach jestes ale jak widac starym komunista zakochanym w cenzurze pozostaniesz juz do smierci Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Powiedz mi, Annaste, co ty definiujesz.. 22.05.10, 17:49 ..jako faszyzm? Nie podawaj mi definicji z sieci, nie linkuj ich, odpowiedz za siebie i o ile to tylko mozliwe, sama Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Powiedz mi, Annaste, co ty definiujesz.. 22.05.10, 18:07 marouder.eu napisał: > ..jako faszyzm? > Nie podawaj mi definicji z sieci, nie linkuj ich, odpowiedz za siebie i o ile t > o > tylko mozliwe, sama maruder natychmiast ci odpowiem, ale to natychmiast jesli najpierw przeczytasz artykul i sie wypowiesz co na ten temat sadzisz inaczej juz do konca bedziesz jak zwykle manipulowal a to juz po prostu nudne Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu E tam, nie mam czego czytac, tylko.. 22.05.10, 18:11 ..bede wynurzenia jakiegos lewackiego bzdyla czytal przy swietej sobocie Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 farbowany komuch 22.05.10, 18:20 marouder.eu napisał: > ..bede wynurzenia jakiegos lewackiego bzdyla czytal przy swietej sobocie juz pisalam --rozumiem ze jako przefarbowany komuch czytasz propagande wylacznie plul sie bedziesz potem w pejsy zobaczysz ale bedzie juz za pozno ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
amenothep a policzyles ile wydano na zbojeckie wojny mafii 22.05.10, 23:32 i ile publicznej kasy poszlo do kieszeni i banksterow? Byly to miliardy $ przeznaczine na zbiorniki retencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dziekuje, Auroro, ze skorzystalas z mojego.. 22.05.10, 23:34 ..zaproszenia Niech Annaste wie, ze nie masz nad ciebie lewaczki i sie nie panoszy oraz nie uzurpuje Odpowiedz Link Zgłoś