Dodaj do ulubionych

specjalne miejsce w piekle

22.05.10, 16:13
www.haaretz.com/blogs/special-place-in-hell/special-place-in-hell-rebranding-israel-as-a-state-headed-for-fascism-1.290977
zeby potem nie bylo ze nikt nie ostrzegal........
Obserwuj wątek
    • wyluzowana.kaczka Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:15

• annaste1 Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:24
        wyluzowana.kaczka napisała: ty tam bedziesz wczesniej

a ty wyglada na to ze tam juz jestes smile

nawet kotlet nie przeczytales a juz komentarz
        przeczytaj, przemysl powaznie i pozozmawiaj z kolegami nad ewentualnymi zmianami, potem juz bedzie za pozno..............
        • wyluzowana.kaczka Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:30
          Nie chodzilem z toba na zimnego Lecha,kolego.
          • annaste1 Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:39

wyluzowana.kaczka napisała:

> Nie chodzilem z toba na zimnego Lecha,kolego.

a ktoby z toba chcial na piwo isc kotlet, jakiegos masochiste musialbys znalezc kolezanko

przemysl przemysl dobrze ci radze zanim caly kramik sie zawali i co to bedzie, co to bedzie......
            • wyluzowana.kaczka Re: ty tam bedziesz wczesniej. 22.05.10, 16:54
              Wiec sie odpierdol szmato.
    • marouder.eu Ale zeby sie tym podniecac, lewaczko? 22.05.10, 16:37
      Przynajmniej uzyj teraz plynu do higieny intymnej!
      • annaste1 Re: Ale zeby sie tym podniecac, lewaczko? 22.05.10, 16:42
        marouder.eu napisał:

> Przynajmniej uzyj teraz plynu do higieny intymnej!

tak od razu labadku placzacy personalnie?
        tyz nie czytales i komentujesz

wez kotleta na piwo i przemyslcie, jak sie kramik zawali to nawet juz nie bedziesz mogl personalnie komentowac........
      • wyluzowana.kaczka Re: Mam cos lepszego: 22.05.10, 16:42
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,111845012,111845012,od_1997_wybudowano_748_kosciolow_i_2_zbiorniki_ret.html

Od 1997 wybudowano 748 kościołów i 2 zbiorniki retencyjne i circa 3 km wałów
        przeciwpowodziowych.
        i
        1997 - 2010 konkordat kosztował nas 65 miliardów euro.
        • annaste1 Re: Mam cos lepszego: 22.05.10, 16:48
          wyluzowana.kaczka napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,111845012,111845012,od_1997_wybudowano_748_kosciolow_i_2_zbiorniki_ret.html
          >
          > Od 1997 wybudowano 748 kościołów i 2 zbiorniki retencyjne i circa 3 km wałów
          > przeciwpowodziowych.
          > i
          > 1997 - 2010 konkordat kosztował nas 65 miliardów euro.

ze narodziny faszyzmu cie nie interesuja to doprawdy ciekawe
          sprawdzaja sie moje najgorsze przeczucia ze sa niestety poniektorzy Zydzi najgorszymi antysemitami szkodzacymi i sobie i Izraelowi

• marouder.eu Ba, ale to jest oskarzenie panstwa polskiego.. 22.05.10, 16:50
          ..nie KaKi.
          KaKa moze sobie budowac, co chce i kiedy chce, jesli ma na to pieniadze i
          wymagane pozwolenia.
          Ewentualnie mozna wydziwiac nad stanem swiadomosci spoleczenstwa, ktore chetnie
          lozy na hierarchie katolicka, ktorej jedynym celem przeciez, jest trwanie
          hierarchii katolickiejsmile
          Nihil supra.
          • zwisik Re: Ba, ale to jest oskarzenie panstwa polskiego. 22.05.10, 17:00
            Z braku jajec wszy łonowe zaczęły ci ostatni zwój mózgowy obgryzać, szambośmieciu.

marouder.eu napisał:
            • annaste1 marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:08
              zwisik napisał:

> Z braku jajec wszy łonowe zaczęły ci ostatni zwój mózgowy obgryzać, szambośmiec
              > iu.
              >

maruderlabadek rzeczywiscie nie grzeszy intelgencja

proponuje kometarz na temat bo marulabadkowi razem z kotletem wlasnie o to chodzi zeby zadna powazna dyskusja o niebezpieczenstwie faszyzmu w Izraelu nie wyniknela.........
              • zwisik Re: marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:11
                On już ogryzkiem myśli.

annaste1 napisała:
                • annaste1 Re: marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:16
                  zwisik napisał:

> On już ogryzkiem myśli.
                  >

co ty, u niego nawet juz ogryzka nie znajdziesz......
                  • zwisik Re: marudno placzliwe labadki w akcji 22.05.10, 17:26
                    Szkoda gadać.
          • annaste1 watek o niebezpieczenstwie faszyzmu w Izraelu 22.05.10, 17:03

marouder.eu napisał:

> ..nie KaKi.
            > KaKa moze sobie budowac, co chce i kiedy chce, jesli ma na to pieniadze i
            > wymagane pozwolenia.
            > Ewentualnie mozna wydziwiac nad stanem swiadomosci spoleczenstwa, ktore chetnie
            > lozy na hierarchie katolicka, ktorej jedynym celem przeciez, jest trwanie
            > hierarchii katolickiejsmile
            > Nihil supra.

watek ci sie pomylil labadku albo jak zwykle usilujesz wprowadzic zamieszanie zeby nie wiadomo bylo o co chodzi
            albo pisz tu na temat albo zjazd
            • marouder.eu Ulubiona moja zastepcza (bo Aurorka nieobecna).. 22.05.10, 17:07
              ..lewaczko, watki ewoluujasmile
              Nadto, zauwaz, malo kto chce sie zajmowac twoim dosc szczegolnym pojmowaniem
              pojecia faszyzmusmile
              • annaste1 labadka strach ogarnal :) 22.05.10, 17:15
                marouder.eu napisał:

> ..lewaczko, watki ewoluujasmile
                > Nadto, zauwaz, malo kto chce sie zajmowac twoim dosc szczegolnym pojmowaniem
                > pojecia faszyzmusmile

wlasciwie to ciekawe ze marulabadek tak sie boi rozmawiac o artykule, czyzby bylo to tak niebezpieczne?

takie sa skutki niestety tylu lat komunizmu, system sie zmienil a ty razem z kotletem caly czas cenzura, klikanie, zmienianie tematu itd
                no liski farbowane na starosc nie maja latwo smile

Polska jest w Europie i na pewno interesuja nas tematy ktore rowniez cala Europa roztrzasa.......

• marouder.eu Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:22
                  To by znaczylo mniej wiecej to samo, co uporczywe pytanie o sens anegdoty.
                  Ponadto, masz juz rozmowczynie, ktora swietnie idzie cie rozmowa, mianowicie
                  pania Zwisiksmile
                  • zwisik Re: Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:26
                    Nawet płci nie odróżniasz już szambogłupku! Jestem facetem akurat. Chędożyć
                    powinieneś się sam czubku.

marouder.eu napisał:
                    • annaste1 Re: Nie komentuje lewizny z zasady:) 22.05.10, 17:31
                      zwisik napisał:

> Nawet płci nie odróżniasz już szambogłupku! Jestem facetem akurat. Chędożyć
                      > powinieneś się sam czubku.
                      >

marudolabadkowi takie rzeczy juz nie w glowie, za stary
                      a ze czubek to sie zgadzam
                      • zwisik Annaste1 22.05.10, 17:41
                        Nie znałem Cię wcześniej, ale już Cię polubiłem maleńka! Jak z tym przygłupem
                        będziesz miała problemy, to do mnie wal jak w dym.

Ps. Wyobraźnia jednego impotenta jest straszliwsza niż wyobraźnia wielu zboczków.

annaste1 napisała:
                        • marouder.eu No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowala sie 22.05.10, 17:47
                          ..jako heteryca...czy przynajmniej was ci sie sypie, panno Zwisik?
                          Sadzac z nicka nie za pieknie musi sie prezentowac takze twoje damskie podwozieuncertain
                          • zwisik Re: No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowal 22.05.10, 17:49
                            Nie pocieszaj się szambogłupku moim podwoziem.
                          • annaste1 Re: No, nie wiem:/ Annaste do tej pory deklarowal 22.05.10, 18:02
                            marouder.eu napisał:

> ..jako heteryca...czy przynajmniej was ci sie sypie, panno Zwisik?
                            > Sadzac z nicka nie za pieknie musi sie prezentowac takze twoje damskie podwozie
                            > uncertain

przestan jelopie tak jechac na innych i odwal sie od czyjegos podwozia bo twoje zaplute i zagnile tak jak kotleta

juzes tu zakrecil ta swoja schizofrenia

piszesz nowe MeinJudeKampf czy co?
                            • marouder.eu Nie denerwuj sie, gdyz zlosc ci nie do zakwefionej 22.05.10, 18:06
                              ..twarzy!
                              • annaste1 Re: Nie denerwuj sie, gdyz zlosc ci nie do zakwef 22.05.10, 18:13
                                marouder.eu napisał:

> ..twarzy!

od rzemyczka itd. najpierw zmieniasz temat ale juz od razu sie okazuje ze jesli ja pisze na temat faszyzmu w Izraelu to na pewno zakfefiona jestem smile
                                idz tumanie bredzic gdzie indziej tu nawet nie ma co sie denerwowac, bedziesz zmuszony pisac na powyzszy temat i tak dosc szybko bo juz wszedzie o tym pisza
                                kramik juz coraz cieniej przedzie smile

• annaste1 Re: Annaste1 22.05.10, 17:58
                          zwisik napisał:

> Nie znałem Cię wcześniej, ale już Cię polubiłem maleńka! Jak z tym przygłupem
                          > będziesz miała problemy, to do mnie wal jak w dym.
                          >
                          > Ps. Wyobraźnia jednego impotenta jest straszliwsza niż wyobraźnia wielu zboczkó

jasne, bede wali jak wdym w razie czego smile
                          a ciebie tez polubie jak napiszesz co myslisz o zagrozeniu faszyzmem w Izraelu smile
                          > w.
                          >
                          > annaste1 napisała:
                    • marouder.eu Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:33
                      A teraz juz nie skielcz!

zwisik napisał:

Jestem facetem akurat.
                      • annaste1 Re: Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:40
                        marouder.eu napisał:

> A teraz juz nie skielcz!

sio maruder na forum o farbowanych komunistycznych szpiclach jak sie nie umiesz zachowac, tam ze starymi przyjaciolmi o trudnosciach z przystosowaniem sie do nowej rzeczywistosci mozesz pogadac i z pewnoscia nikt cie nie bedzie straszyl zagrozeniem faszyzmu w Izraelu
                      • zwisik Re: Moze w przyszlym zyciu, suka. 22.05.10, 17:47
                        W przyszłym życiu na bycie suką nie licz, bo będziesz tym kim teraz jesteś. Goownem!
                  • annaste1 ograniczeniem umyslowym 22.05.10, 17:29
                    marouder.eu napisał:

> To by znaczylo mniej wiecej to samo, co uporczywe pytanie o sens anegdoty.
                    > Ponadto, masz juz rozmowczynie, ktora swietnie idzie cie rozmowa, mianowicie
                    > pania Zwisiksmile

nie masz sie co chwalic labadku
                    wiem ze macie zabronione komentowanie czegokolwiek co niezgodne z propaganda sukcesu juz i tak ledwie dychajaca
                    taki tu och i ach jestes ale jak widac starym komunista zakochanym w cenzurze pozostaniesz juz do smierci
                    • marouder.eu Powiedz mi, Annaste, co ty definiujesz.. 22.05.10, 17:49
                      ..jako faszyzm?
                      Nie podawaj mi definicji z sieci, nie linkuj ich, odpowiedz za siebie i o ile to
                      tylko mozliwe, samasmile
                      • annaste1 Re: Powiedz mi, Annaste, co ty definiujesz.. 22.05.10, 18:07

marouder.eu napisał:

> ..jako faszyzm?
                        > Nie podawaj mi definicji z sieci, nie linkuj ich, odpowiedz za siebie i o ile t
                        > o
                        > tylko mozliwe, samasmile

maruder natychmiast ci odpowiem, ale to natychmiast jesli najpierw przeczytasz artykul i sie wypowiesz co na ten temat sadzisz
                        inaczej juz do konca bedziesz jak zwykle manipulowal a to juz po prostu nudne
                        • marouder.eu E tam, nie mam czego czytac, tylko.. 22.05.10, 18:11
                          ..bede wynurzenia jakiegos lewackiego bzdyla czytal przy swietej sobociesmile
                          • annaste1 farbowany komuch 22.05.10, 18:20

marouder.eu napisał:

> ..bede wynurzenia jakiegos lewackiego bzdyla czytal przy swietej sobociesmile

juz pisalam --rozumiem ze jako przefarbowany komuch czytasz propagande wylacznie smile
                            plul sie bedziesz potem w pejsy zobaczysz
                            ale bedzie juz za pozno
                            ostrzegam
        • amenothep a policzyles ile wydano na zbojeckie wojny mafii 22.05.10, 23:32
          i ile publicznej kasy poszlo do kieszeni i banksterow? Byly to
          miliardy $ przeznaczine na zbiorniki retencyjne.
          • marouder.eu Dziekuje, Auroro, ze skorzystalas z mojego.. 22.05.10, 23:34
            ..zaproszeniasmile
            Niech Annaste wie, ze nie masz nad ciebie lewaczki i sie nie panoszy oraz nie
            uzurpujesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka