wyluzowana.kaczka 22.05.10, 21:27 Chylę się w pas przed tymi, którzy walczą z powodzią na pierwszej linii. polskiej.)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Mowa trawa, Kaczorek mistrzunio prozy 22.05.10, 21:34 kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa,kwa Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu hehehehehehehhehehehehhe:))))))))))))))))))))))) 22.05.10, 21:36 )))))))))))))))))))))))) O matko)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hehehehehehehhehehehehhe:)))))))))))))))))))) 23.05.10, 00:59 To ci sie Giniuchna udalo Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: hehehehehehehhehehehehhe:)))))))))))))))))))) 23.05.10, 01:08 Nie zauważyłam tego wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Trzy musztardowki zawsze razem. 23.05.10, 01:10 Jeden za wszystkich,wszyscy za jednego.)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Kapciowo maroudera, ja? zaz- 23.05.10, 01:19 drosnik? Kelner,pijaczyna i kapus - ladne mi towarzycho.( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jedyne jakie masz, nie wylaczaj lustra? 23.05.10, 01:22 wyluzowana.kaczka napisała: Kelner,pijaczyna i kapus - ladne mi towarzycho.( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, nie wiem, czy jest sie z czego cieszyc.. 23.05.10, 01:19 ...ale zeby w jednym Pozarskim miescil sie, ze tak powiem, serwant, pijak i kapus? Przeciez to nie sa lata 60-te u boga ojca! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kaczuszko 23.05.10, 09:07 kaczuszko wiesz maki są tak duże, duże, duże a ty masz krótkie nóżki jak zwykle u kaczuszki Kaczuszko wiesz maki są czerwone tak jak róże kaczuszki są nie duże i tak już życiu w jest... Odpowiedz Link Zgłoś