Dodaj do ulubionych

Przed ogłoszeniem werdyktu akcje M.Steward rosną.

IP: *.nas51.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 05.03.04, 20:38
Czyli wynik jest już wiadomy. Czyli Poindexter miał rację mówiąc, że
pieniądze i opcje na giełdzie są najlepszym źródłem informacji. Jaki będzie
wynik, za chwilę. Pan Poindexter chciał wprowadzić opcje na możliwość
przewidzenia kolejnego ataku terrorystycznego. Wyśmiano go i zrydykulizowano.
Jak bardzo niesłusznie. Czy ktoś ma pojęcie o czym piszę. Wątpię.
Obserwuj wątek
    • Gość: f Drogi interlokutorze ! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 20:44
      Czy masz na mysli moje bankructwo?Bylem nieświadom? kupując obligacje
      RP czyli Balcerowicza i spólki za 1000 USD?
      O Q -wa a one mialy byc na trumnę i skromny pochówek!
      Wrzucą mnie do dolu z wapnem?
      • Gość: polishAM Re: Drogi interlokutorze ! IP: *.nas51.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 05.03.04, 20:53
        Tu nie chodzi o pieniądze i majątek drogi Flisaku. Tu chodzi o naszą Polkę
        Martę Kozyrę, niesłusznie oskarżoną o przestępstwo, którego nie popełniła. To
        miała być ofiara na pożarcie tym, którzy są rozżaleni bo potracili fortuny.
        Tylko dlaczego wytypowano do tej roli naszą Polkę Martę Kozyrę (Martę Steward).
        Czy byłeś na filmie Flisaku?
        • Gość: f Re: Drogi interlokutorze ! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 21:02
          Jeszcze nie! Ale ybiera się cala ulica ponad 1300 ludzi!
    • Gość: Norel Szkoda ze nie wiesz o czym mowisz IP: *.mad.east.verizon.net 05.03.04, 21:24
      Nikt nie wie co lawnicy zdecedujasmile

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=568&e=1&u=/nm/20040305/bs_nm/crime_marthastewart_verdict_dc
      • Gość: Nassi. Re: Szkoda ze nie wiesz o czym mowisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 23:51
        Niezła laska,chyba w moim wieku,extra.
    • pan.scan Czy to ktoś, kto 05.03.04, 21:42
      trzyma większościowy pakiet akcji burdeli w Tijuanie? A może i w Meksyku?
      Grasz pewnie tymi akcjami, sądząc z Twoich częstych posiedzeń w Radach
      Nadzorczych w Tijuana, Mx.

Gość portalu: polishAM napisał(a):
      > Czyli Poindexter miał rację mówiąc, że
      pieniądze i opcje na giełdzie są najlepszym źródłem informacji...
      ...Czy ktoś ma pojęcie o czym piszę. Wątpię.
    • Gość: polishAM Re: Przed ogłoszeniem werdyktu akcje M.Steward ro IP: *.nas51.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 05.03.04, 21:50
      A jednak inwestorzy się mylili. Werdykt był niepomyślny. Nadzieja, że sędzia
      będzie bardziej przychylny.
      • neceser Re: Przed ogłoszeniem werdyktu akcje M.Steward ro 05.03.04, 23:46
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> A jednak inwestorzy się mylili. Werdykt był niepomyślny. Nadzieja, że sędzia
        > będzie bardziej przychylny.
    • Gość: Nassi. Re: Oświeć nas,nie chce mi sie grzebać w Yahoo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 23:54
      • Gość: Krzys Re: Oświeć nas,nie chce mi sie grzebać w Yahoo? IP: *.dialup.sprint-canada.net 06.03.04, 01:47
        polish AM pomylil sie dzisiaj juz drugi raz , za pierwszym stwierdzil ,ze
        Jezus Chrystus byl tolerancyjny wobec pederastow ( w watku o pani Agnieszcze
        Holland).Za drugim razem udowadnial ,ze Marta Steward , z pochodzenia polska
        zydowka , jest niewinna , bowiem jej akcje poszly w gore .
        Lawa przysieglych tymczasem dzisiaj po poludniu uznala pania Kozyra za winna
        wszystkich czterech zarzutow ( tycza oszustwa gieldowego duzych rozmiarow ).
        Lacznie grozi jej kara 20 lat pozbawienia wolnosci ( po 5 z kazdego
        oskarzenia ).
        Sedzia wyda wyrok 17 czerwca .
        Wiecej szczegolow w artykule wloskiego dziennika :

www.repubblica.it/news/ired/ultimora/rep_nazionale_n_630928.html
        • Gość: polishAM Re: Oświeć nas,nie chce mi sie grzebać w Yahoo? IP: *.nas35.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 06.03.04, 01:54
          Tu nie chodzi o to, że ja się pomyliłem tylko inni, co tuż przed ogłoszeniem
          wyroku podciągnęli cenę akcji do 15$. Następnie akcje zjechały do siedmiu, zeby
          w końcu ustabilizować się około 10 $. Jezus Chrystus był bardzo tolerancyjny.
        • Gość: Latający Holender Re:Norel puścił Jej linka,niezła Laska w mym typi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 01:57
        • Gość: Stanislaw Polanski oszustwa gieldowego duzych rozmiarow ?? IP: 217.206.92.* 06.03.04, 04:28

Chyba zartujesz. Ta rozprawa o 40 tysiecy dolcow byla smiechu warta. Na Wall
          Street przelewaja sie w tak nielegalny sposob biliony a rzad zaatakowal kobiete
          ktora na rade brokera sprzedala pare akcji.

• Gość: chala Re: oszustwa gieldowego duzych rozmiarow ?? IP: *.rdu.bellsouth.net 06.03.04, 05:25
            Popelnila przestepstwo, zostala zlapana. Po=niewaz ma duzo do stracenia, wiec
            duzo traci za swoja glupote.
            Nie pierwsza nie ostatnia. To ze komus innemu uszlo bez kary nie obnizy jej
            strat.logika dziecka lub debila doroslego, polanowski.
            • Gość: Stanislaw Polanski Do Chalki IP: 217.206.92.* 06.03.04, 05:44
              Szkoda ze nie za bardzo rozumiesz co czytasz.
              Ja napisalem ze to nie bylo oszustwo duzych rozmiarow, jak stwierdzil to krzys,
              a ty mi cos pieprzysz o tym ze ona popelnila przestepstwo i zotala zlapana. Jak
              jedno zaprzecza drugiemu? Mozesz mi to wytlumaczyc?
              Czyli logiko ‘dziecka lub debila’ zanim nastepnym razem odpowiesz na jakis post
              radze sie skoncentrowac, dokladnie przeczytac i pomyslec o jego znaczeniu.

• Gość: chala Re: Do Chalki IP: *.rdu.bellsouth.net 06.03.04, 05:51
                Chyba zartujesz. Ta rozprawa o 40 tysiecy dolcow byla smiechu
                warta.PRZESTEPSTWO SMIECHU WARTE? Na Wall
                Street przelewaja sie w tak nielegalny sposob biliony?ZLAPALES TYCH ZLODZIEI,
                czy spekulujesz bezmyslnie?/ a rzad zaatakowal kobiete
                ktora na rade brokera sprzedala pare akcji.?/JEJ OBOWIAZKIM PRAWNYM JEST
                ODPOWIEDZIALNOSC ZA TO CO ROBI I KTORE RAD+Y REALIZUJE/
                Czy ty wiazesz kare z rozmiarem szkody, czy z zasada zlamania prawa?

• Gość: Stanislaw Polanski Do Chalki jeszcze raz IP: 217.206.92.* 06.03.04, 06:21
                  Juz ci raz napisalem zebys sie skoncentrowal, przeczytal i pomyslal zanim
                  bezmyslnie walniesz znowu w klawisze.
                  Czy naprawde trudno ci jest to zrozumiec ze odpowiedzialem tylko na
                  stwierdzenie Krzysia ktory napisal ze bylo to ‘przestepstwo duzych
                  rozmiarow’?

Moze lepiej wytlumacze ci w prosty, dla ciebie bardziej zrozumialy, sposob
                  zanczenie mojego postu. Prosze sie skoncentrowac to bedzie tylko jedno zdanie
                  ktore nie powinno ci przyspozyc wielkich problemow: NIE BYLO TO PRZESTEPSTWO
                  DUZEGO ROZMIARU.

Zrozumiales?
                  Zrozumiales ‘logiko dziecka lub debila’ ze ja o kozie a ty o wozie?
          • Gość: sosna Re: oszustwa gieldowego duzych rozmiarow ?? IP: *.dc.dc.cox.net 06.03.04, 06:16
            Marta Stewart jest tylko kozlem ofiarnym wallstreetowej-korporacyjnej mafii.
            kogos na swieczniku trzeba bylo skazac - wiec skazali plotke, zeby zlodzieje
            nadal mogly grasowac i niszczyc USA i swiat. A ponadto, jak to "przyjemnie"
            dokopac kobiecie.
            • Gość: Stanislaw Polanski Re: oszustwa gieldowego duzych rozmiarow ?? IP: 217.206.92.* 06.03.04, 06:29
              Oczywiscie! Chodzi o to ze rzad nie chce lub nie wie jak posprzatac burdel na
              Wall Street ktory nam wyprodukowal afery rozmiarow Enron i dlatego potrzebowal
              M.Stewart i jej $40K zeby pokazac naiwniakom typu Chala ze walczy z korupcja.
              Smiechu warte. Naiwnosc nie ma granic!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka