Dodaj do ulubionych

Cholerne pedały

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 18:48
"Brutalny gwałt na 9-letnim chłopcu

Dwudziestoletniego mężczyznę podejrzewanego o brutalne zgwałcenie 9-letniego
chłopca zatrzymali w jednej z miejscowości w gminie Sławno zachodniopomorscy
policjanci. Znajdujące się w szoku dziecko trafiło do szpitala.

Do gwałtu doszło w sobotę. Mężczyzna w chwili zatrzymania miał ponad 1 promil
alkoholu w wydychanym powietrzu. Obecnie przebywa w areszcie.
Najprawdopodobniej prokuratura postawi mu zarzut gwałtu ze szczególnym
okrucieństwem - poinformowała PAP w niedzielę Anna Lewandowska-Kasprzycka z
biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie.

Ze wstępnych ustaleń wynika, że mężczyzna zaczepił chłopca na podwórku,
proponując mu wspólne zakupy w sklepie. Potem zaciągnął go do opuszczonych
budynków, pobił i brutalnie zgwałcił, co potwierdziły późniejsze oględziny
lekarskie.[...]"

/onet/

Przepraszam za tytuł... Obraziłem mniejszość seksualną, chyba bez dożywocia
za ten brak tolerancji dla mnie się nie obejdzie. Zaczynam pakować
szczoteczkę do zębów i młotek rzeźbiarski...
Obserwuj wątek
    • filozosia Re: Cholerne pedały 07.03.04, 18:58
      Niestety nie odróżniasz homoseksualisty od pedofila!!!!!!!!
      Pedofila powinno się osądzić i ściąć na Placu Teatralnym/Piłsudskiego w
      Warszawie, w każdym razie publicznie.
      Pozdrawiam
      • Gość: luka Re: Cholerne pedały IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 19:00
        filozosia napisała:

> Niestety nie odróżniasz homoseksualisty od pedofila!!!!!!!!

Homoseksualista gwałcący chłopca przestaje byc pedałem?
        • Gość: -kasia kto gwałci dzieci!!!!!!!!!! IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 07.03.04, 21:16
          Re: Cholerne pedały
          Autor: Gość: luka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl
          Data: 07.03.2004 19:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
          filozosia napisała:

Homoseksualista gwałcący chłopca przestaje byc pedałem?

dzieci są gwałcone przez ojców, sąsiadów, znajomych rodziny, starsze
          rodzeństwo, wójków, dziadków, nauczycieli i nieznajomych... takich, którzy są
          tzw. heteroseksualistami, mają żony i dzieci!!!!!!!!
      • pollak Re: Cholerne pedały 07.03.04, 19:02
        filozosia napisała:

A kto to jest homoseksualista?
      • Gość: wikul Re: Cholerne pedały IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 02:48
        filozosia napisała:

> Pedofila powinno się osądzić i ściąć na Placu Teatralnym/Piłsudskiego w
        > Warszawie, w każdym razie publicznie.
        > Pozdrawiam

Ty odróżniasz ? To kim jest Wpjciech Krollop ? Najlepiej odpowiedz po
        przeczytaniu tego wywiadu z ofiarą ww.zboczeńca.

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,1936560.html
        • luzer Wikul... 08.03.04, 04:46
          Gość portalu: wikul napisał(a):

> filozosia napisała:
          >
          > > Niestety nie odróżniasz homoseksualisty od pedofila!!!!!!!!
          >
          >
          > Ty odróżniasz ? To kim jest Wpjciech Krollop ?

A Ty, Wikul, nie odróżniasz? To kim jest Marc Dutroux? Heteroseksualistą czy
          pedofilem? A może to - tak jak, według Ciebie, w przypadku homoseksualisty
          i pedofila - też to samo?
          • Gość: wikul Re: Luzer ... IP: *.acn.waw.pl 09.03.04, 04:09
            luzer napisał:

> Gość portalu: wikul napisał(a):
            >
            > > filozosia napisała:
            > >
            > > > Niestety nie odróżniasz homoseksualisty od pedofila!!!!!!!!
            > >
            > >
            > > Ty odróżniasz ? To kim jest Wojciech Krollop ?
            >
            >
            > A Ty, Wikul, nie odróżniasz? To kim jest Marc Dutroux? Heteroseksualistą czy
            > pedofilem? A może to - tak jak, według Ciebie, w przypadku homoseksualisty
            > i pedofila - też to samo?

Jest przede wszystkim zboczeńcem i przestępcą. Ciekawe że wszyscy
            obrońcy pedałów na proste pytanie natychmiast doszukują sie paraleli
            z heteroseksualizmem. Heteroseksualizm jednak w przeciwieństwie do
            homoseksualizmu nie jest dewiacją.
            Oczywiście, "pedofil" i "homoseksualista" to z medycznego punktu widzenia
            absolutnie nie to samo, ale choć oba terminy odsyłają do różnych definicji
            w podręcznikach seksuologii, praktyka bywa nieco bardziej skomplikowana. W
            świetle polskiego prawa pedofilem jest właściwie każdy, kto "dopuszcza się
            czynu lubieżnego względem osoby poniżej lat 15" - również za jej wyraźną zgodą.
            Formalnie zatem pod ten sam paragraf podpada psychotyczny amator nieświadomych
            niczego pięcioletnich dziewczynek, jak i zwykły uwodziciel chłopców, którzy
            jeszcze się co prawda nie golą, ale już słyszeli o tym i owym.
            Z tego punktu widzenia znacznie łatwiej namierzyć pedofila "damskiego"
            niż "męskiego". Ten drugi bowiem może łatwo schować się pod politycznie
            poprawna etykietę geja. Dzięki temu takie krollopy moga bezkarnie przez
            trzydzieści lat deprawować nieletnich.
          • amityr Re: Wikul... 21.12.13, 12:37
            luzer napisał:

>
            Każdy zbok nawet taki powinien odróżniać! Hahaha
            >
          • wikul Re: Wikul... 21.12.13, 17:59
            luzer napisał:

Homoseksualizm jest nierozerwalnie zwiazany z odmianą pedofili efebofilią. To homoseksualiści spędzają godziny w męskich toaletach w oczekiwaniu na małolata który pozwoli sobie zrobic loda. Dobrym przykladem jest Krollop znany poznański homoseksualista, mający zresztą stałego partnera, który wprawdzie nie musiał czatować na swoje ofiary w publicznych toaletach bo uwił sobie gniazdko pedofilne w swoim chórze. Dzięki bardzo silnemu homoseksualnemu lobby, widocznym również na tym forum, przez kilkanaście lat bezkarnie uprawiał swój niecny proceder.

www.gloswielkopolski.pl/artykul/919722,michal-stuligrosz-o-sklonnosciach-kroloppa-wielu-wiedzialo-swiat-doroslych-zawiodl,id,t.html

A tu ciekawostka o rozległych kontaktach seksualnych homoseksualisty-pedofila Krollopa.

afterparty.pl/newsy_artykul,14139.html
    • miltonia Re: Cholerne pedały 07.03.04, 19:05
      Nie rob z siebie meczennika i sie nie osmieszaj. Homoseksualista a pedofil to
      zupelnie co innego. Gdyby ofiara tego osobnika padla dziewczynka, to co bys
      napisal? Albo dorosla osoba, wszystko jedno jakiej plci? Czego chcesz dowiesc?
      Ze tak sie stalo, bo facet jest homo i stad taki czyn? A heteroseksualisci to
      niewinne lilije i nie gwalca? A moze gwalt na dziecku odmiennej plci juz nie
      jest tak naganny?
      • Gość: luka Re: Cholerne pedały IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 19:15
        miltonia napisała:

> Nie rob z siebie meczennika i sie nie osmieszaj.

Ja nie mam 9 lat, szanowna Pani.

>Homoseksualista a pedofil to zupelnie co innego.

Osoba płci męskiej gwałcąca osbę płci męskiej to nie pedał?

> Gdyby ofiara tego osobnika padla dziewczynka, to co bys
        > napisal?

"Na szubienicę zboczeńca". W konkretnym przypadku - również.

> Czego chcesz dowiesc?

Że politpoprawna ochrona pedałów ma taki właśnie finał.

> A heteroseksualisci to niewinne lilije i nie gwalca?

Każdy gwałciciel zasługuje na surową karę, ale nie każdego gwałciciela się
        specjalnie traktuje, jak to ma miejsce w przypadku pedałów.

> A moze gwalt na dziecku odmiennej plci juz nie
        > jest tak naganny?

Wtedy nie wspominałbym o pedalstwie, co chyba Pani grubiańsko przeoczyła.
        • Gość: Fred a przekleci "hetero" ? IP: 12.154.244.* 07.03.04, 20:19
          Bzdurne wyciagasz wnioski. Przeciez kazdy pederasta moglby to samo powiedziec o
          hetero,wsrod ktorych napewno jest bez porownania wiecej gwaltow. Hetero
          gwalcacy dziewczynki, jest w zwiazku z tym kiedy gwalci pedofilem, a nie
          hetero. Poza tym gdybys mial wiadomosci z obiektywnych zrodel na temat
          pedofilii, wiedzialbys o tym, ze wsrod zdeklarowanych hetero,nawet powaznych
          ojcow rodzin jest bardzo wiele przypadkow pedofilii chlopiecej. Poczytaj sobie
          gdzies,chociazby w Internecie o dzieciecej prostytucji w Tajlandii.Poczytaj
          dane na temat korzystajacych z tej prostytucji,w tym chlopiecej.
          • Gość: luka Re: a przekleci "hetero" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 20:28
            Bzdurne wyciagasz wnioski. No i nic nie zrozumialeś - zboczeniec gwałcący to
            chłopca to:
            a) pedofil
            b) pedał

Zatem pederasta hetero to "tylko" pedał, a pedały to podobno "orientacja
            seksualna", a nie ohydna dewiacja. Heteroseksualni gwałciciele nieletnich są
            potepiani (słusznie), z homoseksualnymi to nieco inna sprawa - to podwójna
            dewiacja; dewiacja afirmowana jako całkiem naturalna skłonność.

> wsrod zdeklarowanych hetero,nawet powaznych
            > ojcow rodzin jest bardzo wiele przypadkow pedofilii chlopiecej.

Co to za "zdeklarowany hetero", który gwałci chłopców?

> Poczytaj sobie
            > gdzies,chociazby w Internecie o dzieciecej prostytucji w Tajlandii.

A to w związku z czym? Chwalisz się wrażeniami turystycznymi?
            • Gość: Fred a kazirodczy ojcowie, z zalozenia "hetero" ? IP: 12.154.244.* 07.03.04, 20:56
              A ojcowie rodzin gwalcacy wlasne dzieci, czyli cierpiacy na naéjohydniejsze z
              mozliwych zboczen ? Kiedys czytalem ile tej skrzetnie ukrywanej,zwlaszcza w
              srodowiskach wiejskich i malomiasteczkowych ohydy jest w Polsce.Polecam ci na
              ten temat artykul w ktoryms numerze Wprost. Znajdz sobie w Internecie,bo jest.
              Przestan sie czepiac pederastow jako ogolu i nie przypisuj im wszystkim
              pedofolskiej zbrodnii. Najlepsza metoda dla unikniecia obsesji to sie nimi nie
              interesowac. Ja tak robie i dlatego mi ani nie przeszkadzaja,ani mnie nie
              obchodza.
              • Gość: luka Re: a kazirodczy ojcowie, z zalozenia "hetero" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:01
                Gość portalu: Fred napisał(a):

> Kiedys czytalem ile tej skrzetnie ukrywanej,zwlaszcza w
                > srodowiskach wiejskich i malomiasteczkowych ohydy jest w Polsce.

Kiedyś? Toć ledwie tydzień temu obrzydliwość tę cala Polska z odrażeniem
                poznała i to z dużomiasteczkowej miejscowości.

> Przestan sie czepiac pederastow jako ogolu i nie przypisuj im wszystkim
                > pedofolskiej zbrodnii.

Mam się przestać czepiac pederastów "jako ogółu"? To które to szlachetne
                przypadki gwałcących dzieci mam podziwiać?

> Najlepsza metoda dla unikniecia obsesji to sie nimi nie
                > interesowac. Ja tak robie i dlatego mi ani nie przeszkadzaja,ani mnie nie
                > obchodza.

Oczywiście, niech dorośli zboczeńcy gwałcą nasze dzieci, co to kogo obchodzi?
                Idź może poczytaj sobie w internecie poradnik dla psychopatów...
                • Gość: Fred glupcze,pedofil i pederasta to nie to samo IP: 12.154.244.* 07.03.04, 21:12
                  Wbij sobie to do swojej tepej glowki.
                  • Gość: jacek#jw A to ci dopiero?????? IP: *.toya.net.pl 07.03.04, 21:17
                    W tym przypadku pedał i pedofil to ta sama osoba.
                    • luzer No dobra, ale - dwa pytania... 07.03.04, 21:57
                      Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> W tym przypadku pedał i pedofil to ta sama osoba.

1. Czy pedał-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci męskiej,
                      jest przede wszystkim - pedałem czy pedofilem?

2. Czy heteryk-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci żeńskiej,
                      jest przede wszystkim - heterykiem czy pedofilem?
                      • Gość: jacek#jw Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.toya.net.pl 07.03.04, 22:13
                        luzer napisał:

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
                        >
                        > > W tym przypadku pedał i pedofil to ta sama osoba.
                        >
                        >
                        > 1. Czy pedał-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci męskiej,
                        > jest przede wszystkim - pedałem czy pedofilem?
                        >
                        > 2. Czy heteryk-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci żeńskiej,
                        > jest przede wszystkim - heterykiem czy pedofilem?
                        >

W każdym przypadku to 100% pedał lub heteryk i 100% pedofil. W jaki sposób
                        chciałbyś to oznaczać czy oceniać?

Witam i pozdrawiam po długiej nieobecności / Jacek
                        • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 22:19

> luzer napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
                          > >
                          > > > W tym przypadku pedał i pedofil to ta sama osoba.
                          > >
                          > >
                          > > 1. Czy pedał-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci męskiej,
                          > > jest przede wszystkim - pedałem czy pedofilem?
                          > >
                          > > 2. Czy heteryk-pedofil, wobec gwałtu na dziecku płci żeńskiej,
                          > > jest przede wszystkim - heterykiem czy pedofilem?
                          > >
                          >
                          > W każdym przypadku to 100% pedał lub heteryk i 100% pedofil. W jaki sposób
                          > chciałbyś to oznaczać czy oceniać?
                          >
                          > Witam i pozdrawiam po długiej nieobecności / Jacek

Witam również, Jacku. Zgadzam się z tobą. Zastanowiło mnie tylko, dlaczego Luka
                          w tytule wątku nie wyeksponował, zamiast pederastii, raczej pedofilii, jako
                          cechy bardziej odrażającej i, przede wszystkim - niebezpiecznej.

Pozdrawiam również.

Luzer.
                          • Gość: jacek#jw Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.toya.net.pl 07.03.04, 22:36
                            luzer napisał:

> Witam również, Jacku. Zgadzam się z tobą. Zastanowiło mnie tylko, dlaczego
                            Luka
                            > w tytule wątku nie wyeksponował, zamiast pederastii, raczej pedofilii, jako
                            > cechy bardziej odrażającej i, przede wszystkim - niebezpiecznej.

Tego nie wiem ale myślę, ze na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Może postawił
                            na walory edukacyjne wątku?

Pozdr / Jacek
                            • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 22:44

> Tego nie wiem ale myślę, ze na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Może postawił
                              > na walory edukacyjne wątku?

Może. smile) Wracając do meritum, uważam, że pedofilia jest najohydniejszą ze
                              zbrodni i nie mam wątpliwości, że w jej udowodnionych przypadkach należałoby
                              zdecydowanie stosować fizyczną eliminację takiego zbrodniarza.

Pozdr.

L.
                              • pollak Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 22:52
                                luzer napisał:

> zbrodni i nie mam wątpliwości, że w jej udowodnionych przypadkach należałoby
                                > zdecydowanie stosować fizyczną eliminację takiego zbrodniarza.

Znaczy, po mojemu, jesteś za karą smierci?
                                • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 22:58
                                  pollak napisał:

> Znaczy, po mojemu, jesteś za karą smierci?

Jak zwał, tak zwał. Tak jest - jestem za karą śmierci dla pedofilów.
                                  • Gość: Perła rządy Millera zmieniły nawet Luzera /mtx IP: *.blue-net.com.pl 07.03.04, 23:00
                                  • pollak Świat się kończy /nt 07.03.04, 23:02
                                  • pollak Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:03
                                    luzer napisał:

> Jak zwał, tak zwał. Tak jest - jestem za karą śmierci dla pedofilów.

A dla innych zbrodniarzy? Dla zabójców?
                                    • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:10
                                      pollak napisał:

> luzer napisał:
                                      >
                                      > > Jak zwał, tak zwał. Tak jest - jestem za karą śmierci dla pedofilów.
                                      >
                                      > A dla innych zbrodniarzy? Dla zabójców?

To zależy dla jakich. Dla tych zwyrodniałych, sadystycznych - jak najbardziej.
                                      Dla żony, która zadźgała nożem męża - alkoholika i brutala - już nie.

L.
                                      • pollak Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:14
                                        luzer napisał:

> To zależy dla jakich. Dla tych zwyrodniałych, sadystycznych - jak najbardziej.
                                        > Dla żony, która zadźgała nożem męża - alkoholika i brutala - już nie.

Ok. Jasne, gdzie sprawa dotyczy życia, każdy przypadek trzeba rozpatrywać
                                        indywidualnie. Swoją drogą, kłamac musieli gdy twierdzili (ludzie) że Luzer to
                                        całkowicie lewy jest. No aż się boję spytać o stosunek do aborcji wink
                                        • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:18
                                          pollak napisał:

> No aż się boję spytać o stosunek do aborcji wink

Nie bój się, Pollaku. Bądź dzielny smile)
                                          Jestem przeciw.

L.
                                          • pollak Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:25
                                            luzer napisał:

> Jestem przeciw.

Nie, ktoś tu sobie pogrywa smile))

Jakie czytania były dzisiaj podczas Mszy Świętej? wink (to pierwsze pytanie)

Po poprawnej odpowiedzi zadam następne:
                                            Co było tematem wczorajszych 'Rozmów niedokończonych' w Radiu Maryja?

smile) hihihi

pzdr
                                            • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 07.03.04, 23:46
                                              pollak napisał:

> Jakie czytania były dzisiaj podczas Mszy Świętej? wink (to pierwsze pytanie)

Nie wiem. Jestem niereligijny. Nie uczęszczam.

> Po poprawnej odpowiedzi

A była poprawna? smile)

> zadam następne:
                                              > Co było tematem wczorajszych 'Rozmów niedokończonych' w Radiu Maryja?

Tyż nie wim. Ostatnio mam mało czasu na rozrywkę. smile))

Pollak, Ty co? Śledczym zostałeś, czy jak? wink))
                              • Gość: jacek#jw Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.plusgsm.pl 08.03.04, 12:31
                                luzer napisał:

>
                                >
                                > > Tego nie wiem ale myślę, ze na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Może post
                                > awił
                                > > na walory edukacyjne wątku?
                                >
                                > Może. smile) Wracając do meritum, uważam, że pedofilia jest najohydniejszą ze
                                > zbrodni i nie mam wątpliwości, że w jej udowodnionych przypadkach należałoby
                                > zdecydowanie stosować fizyczną eliminację takiego zbrodniarza.

Zgoda, ale tu rzecz w przyczynach i podejściu do problemu. Z reguły w takich
                                przypadkach mowi się, że heteryk (zwyrodniały ojciec) dokonał takiego czynu i
                                nie mówi się, gdy dopuszcza się tego gej. W ten sposób wytworzył się stereotyp,
                                pedofilia to problem rodzin patologicznych i jak tylko powiesz, że pedały są
                                mają swój znaczący udział w tym procederze to za idiotę cię mają.

Pozdr / Jacek
                                • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 08.03.04, 13:03

> Zgoda, ale tu rzecz w przyczynach i podejściu do problemu. Z reguły w takich
                                  > przypadkach mowi się, że heteryk (zwyrodniały ojciec) dokonał takiego czynu i
                                  > nie mówi się, gdy dopuszcza się tego gej. W ten sposób wytworzył się
                                  > stereotyp, pedofilia to problem rodzin patologicznych...

Masz rację, coś tu jest na rzeczy. Choć z drugiej strony - rzadko w takich
                                  przypadkach używa się wobec sprawcy określenia: pedofil. Raczej mówi się o jego
                                  alkoholizmie, degeneracji, zatracie uczuć wyższych, itp.
                                  W zasadzie nie nazywa się takich "rozkosznych tatusiów" po imieniu - pedofilami.

> i jak tylko powiesz, że pedały są mają swój znaczący udział w tym procederze
                                  > to za idiotę cię mają.

Nie ulega kwestii, że mają swój udział - jakieś 50%. Sądzę, że odsetek pedofilów
                                  wśród heteroseksualistów i homoseksualistów jest zbliżony.

Pozdr.

L.
                                  • Gość: jacek#jw Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.plusgsm.pl 08.03.04, 15:46
                                    luzer napisał:

>
                                    > > Zgoda, ale tu rzecz w przyczynach i podejściu do problemu. Z reguły w taki
                                    > ch
                                    > > przypadkach mowi się, że heteryk (zwyrodniały ojciec) dokonał takiego czyn
                                    > u i
                                    > > nie mówi się, gdy dopuszcza się tego gej. W ten sposób wytworzył się
                                    > > stereotyp, pedofilia to problem rodzin patologicznych...
                                    >
                                    > Masz rację, coś tu jest na rzeczy. Choć z drugiej strony - rzadko w takich
                                    > przypadkach używa się wobec sprawcy określenia: pedofil. Raczej mówi się o
                                    jego
                                    > alkoholizmie, degeneracji, zatracie uczuć wyższych, itp.
                                    > W zasadzie nie nazywa się takich "rozkosznych tatusiów" po imieniu -
                                    pedofilami
                                    > .

Tak jak pedofilów pedałami, Luka miał rację smile)))

>
                                    >
                                    > > i jak tylko powiesz, że pedały są mają swój znaczący udział w tym proceder
                                    > ze
                                    > > to za idiotę cię mają.
                                    >
                                    > Nie ulega kwestii, że mają swój udział - jakieś 50%. Sądzę, że odsetek
                                    pedofiló
                                    > w
                                    > wśród heteroseksualistów i homoseksualistów jest zbliżony.

Przy tych Twoich 50% to absolutnie niemożliwe.

Pozdr / Jacek
                                    • luzer Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować 08.03.04, 15:59

> Tak jak pedofilów pedałami, Luka miał rację smile)))

Nie wszyscy pedofile są pedałami i nie wszystkie pedały - pedofilami.
                                      O heterykach można powiedzieć dokładnie to samo. smile)

> > Sądzę, że odsetek pedofilów
                                      > > wśród heteroseksualistów i homoseksualistów jest zbliżony.
                                      >
                                      > Przy tych Twoich 50% to absolutnie niemożliwe.

Może nieściśle się wyraziłem. Chodzi mi o odsetek, wśród grupy
                                      heteroseksualistów i odsetek, wśród grupy homoseksualistów. Jasne, że te
                                      "wartości", pochodzące z różnych ilościowo zbiorów, nie będą sobie równe
                                      ilościowo, ale proporcjonalnie, będą sobie odpowiadać. To tak jak np. z
                                      odsetkiem złodziei wśród, np. Polaków i Chińczyków. Procenty będą zbliżone,
                                      choć liczby rzeczywiste - oczywiście - nie. czy z tego można wysnuć wniosek,
                                      że wśród Chińczyków jest więcej złodziei, niż wśród Polaków? Raczej nie.
                                      Analogicznie sprawa wygląda z procentem pedofili wsród heteroseksualistów i
                                      homoseksualistów.

Pozdr.

L.
                                      • Gość: jacek#jw Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.toya.net.pl 08.03.04, 21:47
                                        luzer napisał:

> Nie wszyscy pedofile są pedałami i nie wszystkie pedały - pedofilami.
                                        > O heterykach można powiedzieć dokładnie to samo. smile)

Jasne, a co powiesz o kobiecie wykorzystującej swoją córkę? I takie też się
                                        zdarzają, choć są o wiele rzadsze (może dlatego, że trudno takie przypadki
                                        wykryć). To tylko tak, przy okazji tej wyliczanki.

>
                                        > > > Sądzę, że odsetek pedofilów
                                        > > > wśród heteroseksualistów i homoseksualistów jest zbliżony.
                                        > >
                                        > > Przy tych Twoich 50% to absolutnie niemożliwe.
                                        >
                                        > Może nieściśle się wyraziłem. Chodzi mi o odsetek, wśród grupy
                                        > heteroseksualistów i odsetek, wśród grupy homoseksualistów. Jasne, że te
                                        > "wartości", pochodzące z różnych ilościowo zbiorów, nie będą sobie równe
                                        > ilościowo, ale proporcjonalnie, będą sobie odpowiadać. To tak jak np. z
                                        > odsetkiem złodziei wśród, np. Polaków i Chińczyków. Procenty będą zbliżone,
                                        > choć liczby rzeczywiste - oczywiście - nie. czy z tego można wysnuć wniosek,
                                        > że wśród Chińczyków jest więcej złodziei, niż wśród Polaków? Raczej nie.
                                        > Analogicznie sprawa wygląda z procentem pedofili wsród heteroseksualistów i
                                        > homoseksualistów.

Tak naprawdę, te dane są praktycznie niedostępne. Zresztą nie można też
                                        wykluczyć, że homoseksualista, który założył rodzinę w ten sposób odreagowuje
                                        stress z tym związany.

Pozdr / Jacek
                        • Gość: Greg Re: No dobra, ale - po co chcesz to wartościować IP: *.bartlett.ucl.ac.uk 08.03.04, 11:29
                          Od homoseksualistow nalezy sie odczepic, bo zagladanie do czyichs lozek to
                          domena starych dewotek. Pedofilow natomiast nalezy scigac jak psy,bo nieletni
                          podlegaja pod tym wzgledem ochronie spolecznej i prawnej. Taka jest mniej
                          wiecej roznica.
        • miltonia Re: Cholerne pedały 07.03.04, 21:13
          Gość portalu: luka napisał(a):

> Osoba płci męskiej gwałcąca osbę płci męskiej to nie pedał?

To przede wszystkim pedofil. I za pedofilie bedzie sadzony a nie za
          homoseksualizm.

> > Czego chcesz dowiesc?
          > Że politpoprawna ochrona pedałów ma taki właśnie finał.

Aha, gdyby przesladowano homoseksualistow, to nie zdarzalyby sie takie
          historie? Naprawde nie widzisz roznicy czy tylko udajesz?

> Każdy gwałciciel zasługuje na surową karę, ale nie każdego gwałciciela się
          > specjalnie traktuje, jak to ma miejsce w przypadku pedałów.

A jak to sie specjalnie traktuje gwalcicieli homoseksualistow, bo nie wiem?

> > A moze gwalt na dziecku odmiennej plci juz nie
          > > jest tak naganny?
          Wtedy nie wspominałbym o pedalstwie, co chyba Pani grubiańsko przeoczyła.

To odpowiedz mi z wlasciwa sobie subtelnoscia o czym bys wtedy wspominal? O
          cholernych heteroseksualistach?
      • Gość: EUROMIR Re: Cholerne pedały IP: *.cm-upc.chello.se 07.03.04, 19:21
        Droga Pani Miltonio,

zadala Pani ciekawe pytanie :

- czy gwalt na dziecku odmiennej plci jest mniejszym przestepstwem, anizeli
        zgwalcenie przez zwyrodnialca dziecka tej samej plci ?

Czemu mowimy o gwalcicielu gwalcacym dziecko tej samej co on plci jako o
        zwyrodnialcu, i czemu w naszych oczach jest ON czyms gorszym, anizeli tylko
        gwalcicielem ?
        Jesli tak jest, to czemu tak sie dzieje ? Czyzby gwalciciel heteroseksualny w
        naszych oczach byl faktycznie tylko niezwyrodnialym gwalcicielem ?

Pzdr:

Euromir
        • miltonia Re: Cholerne pedały 07.03.04, 21:24
          Gość portalu: EUROMIR napisał(a):

> Droga Pani Miltonio,

> zadala Pani ciekawe pytanie :

> - czy gwalt na dziecku odmiennej plci jest mniejszym przestepstwem, anizeli
          > zgwalcenie przez zwyrodnialca dziecka tej samej plci ?

> Czemu mowimy o gwalcicielu gwalcacym dziecko tej samej co on plci jako o
          > zwyrodnialcu, i czemu w naszych oczach jest ON czyms gorszym, anizeli tylko
          > gwalcicielem ?

Zadalam to pytanie Luce. Dla mnie odpowiedz jest jednoznaczna, nie ma gorszego
          czy lepszego gwalciciela, bez wzgledu jakiej sa orientacji nalezy ich scigac i
          JEDNAKOWO surowo karac. Usilowalam autorowi watku wyjasnic, ze homoseksualizm
          nie jest rownoznaczny z pedoflilia, podobnie jak heteroseksualizm.

> Jesli tak jest, to czemu tak sie dzieje ? Czyzby gwalciciel heteroseksualny w
          > naszych oczach byl faktycznie tylko niezwyrodnialym gwalcicielem ?

Niczego takiego nie napislam. Jedni i drudzy to dla mnie zwyrodnialcy, robiacy
          nieodwracalna krzywde dzieciom.

Pozdrowiam rowniez.

• Gość: Perła chłopaki w więzieniu zrobią z nim porządek IP: *.blue-net.com.pl 07.03.04, 19:33
      każdy zboczeniec seksualny, gwałciciel, itp. ma przechlapane w więzieniu.
      Należy do najgorszej grupy wieźniów. Jest bity, poniewierany, gwałcony, nie ma
      prawa siadać przy innych więźniach, etc. Więzienna szmata po prostu to jest.
      Dla takiego 1 rok więzienia to tak jak dla drugiego 10 lat.
      Kryminaliści potrafią sprawiedliwość wymierzyć.

Perła
      • Gość: luka To dowód słabości wymiaru sprawiedliwości IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 19:39
        Mam zacofaną, ciemnogrodzką nadzieję, że ów skurwysyn oraz ten tatuś ze
        Szczecina, co zgwałcił 4-miesięczne niemowlę, dowiedzą się przynajmniej od
        kryminalistów, jak to jest być bohaterem wobec dzieci.
        • Gość: Perła Re: To dowód słabości wymiaru sprawiedliwości IP: *.blue-net.com.pl 07.03.04, 19:54
          on ma to jak w banku. Niemniej, ja bym chwasta obwiesił właśnie.

Perła
          • Gość: luka Perła IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 20:01
            A czy nie wydaje Ci się, że wrażliwość ograniczona jest posiadaniem dzieci? Ty
            masz córkę, ja również, i pewnie byśmy zabili, gdyby jakiś śmieć podniósł na
            nasze dziecko rękę. Ale są głąby, które rodzicielstwo znają z teorii - i na
            onecie przytrafiali się tacy, co potrafili wysmiewać żądania surowej kary
            (łącznie ze stryczkiem) dla tego zboka ze Szczecina.
            • Gość: Perła Re: Perła IP: *.blue-net.com.pl 07.03.04, 20:17
              w Szwajcarii zdecydowano o dożywotnim internowaniu takich po odbyciu kary
              więzienia. Chodzi o to, iż w 90 % wracają oni do przestępstw seksualnych po
              odbyciu kary.
              U nas, każdy kto takiego wypuszcza powoduje zagrożenie dla dzieci.
              A co do kary śmierci jest. Oni protestują przeciw wieszaniu absolutnie
              zdeprawowanych osobników, którzy wielokrotnie zabili, i mówią, że nadal zabijać
              będą. Ostatnio w TVN pokazywali takiego. Wampir z Warmii. Wieszał i kastrował
              psy. Zarżnął nożem 4 osoby w tym 10-letnią dziewczynkę. O zabitych, mówi "chuj
              z nimi". Dastał czapę, ale mu zamienili na 25 lat. O tych co mu darowali życie,
              też mówi "chuj z nimi". Ale on wyjdzie kiedyś. A nadal w więzieniu mówi, że
              jeżeli chodzi o życie ludzi to "chuj z nimi".

Perła
              • pollak Re: Perła 07.03.04, 20:21
                'Siedział raz taki Karolek Ziemba co to mówił że niczego się nie boi [...]'

Czas przywrócić karę śmierci dla zwyrodnialców.
      • luzer Re: chłopaki w więzieniu zrobią z nim porządek 07.03.04, 22:04
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> każdy zboczeniec seksualny, gwałciciel, itp. ma przechlapane w więzieniu.
        > Należy do najgorszej grupy wieźniów. Jest bity, poniewierany, gwałcony, nie ma
        > prawa siadać przy innych więźniach, etc. Więzienna szmata po prostu to jest.
        > Dla takiego 1 rok więzienia to tak jak dla drugiego 10 lat.
        > Kryminaliści potrafią sprawiedliwość wymierzyć.

Cześć, Perła!

Niestety, mylisz się. Trochę pracowałem w więziennej szkole, więc wiem jak to
        wygląda w praktyce. Taki sqrwiel ma zapewnioną pełną ochronę - śpi w oddzielnej
        celi, je w odosobnieniu, jeśli styka się z innymi skazanymi, to zawsze w
        obecności klawisza. Gwarantuje mu to prawo.
        De facto - utrzymanie pedofila w ZK, kosztuje przynajmniej trzykrotnie więcej,
        co każdego innego skazanego. Ja bym te pieniądze wydał raczej na coś innego.

Pozdrawiam,

L.
        • Gość: Perła Re: chłopaki w więzieniu zrobią z nim porządek IP: *.blue-net.com.pl 07.03.04, 22:58
          luzer napisał:

>Gwarantuje mu to prawo

Ty Luzer serio? Są jakieś regulacje prawne dla zboczeńców?
          Więzienie też mi nie obce, ale ja widziałem, że to szmaty więzienne są.

Perła
          • luzer Re: chłopaki w więzieniu zrobią z nim porządek 07.03.04, 23:04
            Gość portalu: Perła napisał(a):

> Ty Luzer serio? Są jakieś regulacje prawne dla zboczeńców?
            > Więzienie też mi nie obce, ale ja widziałem, że to szmaty więzienne są.

Jak najbardziej serio. W w jednej z klas, które uczyłem, był pedofil. Zgwałcił
            sześcioletnią dziewczynkę (na szczęście przeżyła). Dostał tylko piętnaście lat.
            Na każdej lekcji, siedziało koło niego dwóch klawiszy. Dla pozostałych więźniów
            był oficjalnie niczym - pustym miejscem, czarną dziurą. W ogóle nie chcieli na
            jego temat gadać. Naczelnik mówił mi, że we wspólnej celi nie przeżyłby nawet
            tygodnia. Pomyślałem wtedy, że złodziejski świat jest czasem bardziej
            sprawiedliwy od tego naszego.

L.
    • Gość: jacek#jw pedalska wizja pedofili!!! IP: *.toya.net.pl 07.03.04, 20:18
      W swoim końcowym sprawozdaniu Komisja Doradcza zignorowała te uwagi. Nie wzięto
      więc pod uwagę sugestii NVSH, które w publikacji "Wiek zgody w świetle prawa"
      sugerowało, że istnieją już inne artykuły Kodeksu Karnego skierowane przeciw
      seksualnemu wykorzystywaniu nieletnich, a badania naukowe nie wykazały
      szkodliwego wpływu kontaktów seksualnych na dzieci i młodzież. Proponowano tam,
      aby zastosować następujące zasady:
      - karać tylko wtedy, gdy sprawca kogoś skrzywdził
      - nie karać, kiedy istnieje inna możliwość rozwiązania problemu
      - nie karać, gdy może to spowodować więcej szkody, niż sam niezgodny z prawem
      akt
      - nie uchwalać praw karnych, które mogą mieć zastosowanie tylko w niewielkiej
      ilości przypadków.
      Tak więc NVSH proponowało w swoim raporcie zniesienie zakazów
      dotyczących "wieku zgody".
      Do tych samych wniosków doszła komisja ekspertów Narodowego Centrum Zdrowia
      Psychicznego pod przewodnictwem dr Sengersa. W raporcie "Pedofilia i
      społeczeństwo" wypowiedziała się przeciw prawnym ograniczeniom wieku, począwszy
      od którego można by mieć kontakty seksualne. Według komisji, nie było podstaw
      do takiego ograniczenia ze względu na to, że nie wykazano szkodliwości
      kontaktów seksualnych między dziećmi i dorosłymi, które miały miejsce za
      obopólną zgodą. Ponadto zakazy takie można uważać za ingerencję w prawo
      wolności jednostki - w tym przypadku w prawo dziecka. Utrzymywanie prawnych
      zakazów kontaktów seksualnych między dziećmi i dorosłymi uniemożliwia
      precyzyjne badanie problemu pedofilii i utrudnia pomoc osobom, które mają
      problemy z tym związane. Przedstawiono też inny argument: jeżeli kontakty takie
      są nielegalne, to zwiększa się szansa na to, że dziecko w ich wyniku straci
      życie, ponieważ sprawca może zechcieć pozbyć się świadka. Taki przypadek zdarza
      się w Holandii raz na rok. Komisja uważała też, że dzieciom należy dać prawo do
      decydowania o swoim losie.

======================

Całość wraz z szerokim uzasadnieniem dobroczynnego wpływu lover boys pod:
      blufik.star-kids.ws/kto/sand/start.htm
      Oni to chcą mieć za cukierka.

Pozdr / Jacek
      • Gość: luka Tak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 20:22

> Komisja uważała też, że dzieciom należy dać prawo do decydowania o swoim
        losie.

Znakomicie. Od ilu lat wolno u nich zatrudniać dzieci do pracy? Jakimi słowy
        wyrazi swoja wolę trzyletni smarkacz?
        • maniekxxx Re: Tak 07.03.04, 20:44
          to jest grupa -psow zboczonych sexualnie ktora bedzie
          juz w niedlugim czasie starala sie o legalizacjie -
          pedofili o ktorej to wspominalem wiele razy, kiedys
          scigano pedalow-a dzisiaj prosze co mamy! z nimi ,
          natomiast teraz mnoza sie -tzw :urodzeni pedofile, ktorzy
          prawdopodobnie juz w niedlugim czasie beda mogli miec
          sex z nowonarodzonymi dziecmi, no a potem
          zoofile,dostana swoje prawa- a my normalni heterosexualisci
          zostaniemy w koncu chyba pozamykani do muzeow!!-jako
          glupie eksponaty????
    • Gość: jacek#jw Krollop też jest cholernym pedałem / NT IP: *.toya.net.pl 07.03.04, 21:41
    • luzer Cholerni pedofile - chciałeś chyba powiedzieć... 07.03.04, 22:09
      Gość portalu: luka napisał(a):

> "Brutalny gwałt na 9-letnim chłopcu
      >
      > Dwudziestoletniego mężczyznę podejrzewanego o brutalne zgwałcenie 9-letniego
      > chłopca zatrzymali w jednej z miejscowości w gminie Sławno zachodniopomorscy
      > policjanci. Znajdujące się w szoku dziecko trafiło do szpitala.
      >
      > Do gwałtu doszło w sobotę. Mężczyzna w chwili zatrzymania miał ponad 1 promil
      > alkoholu w wydychanym powietrzu. Obecnie przebywa w areszcie.
      > Najprawdopodobniej prokuratura postawi mu zarzut gwałtu ze szczególnym
      > okrucieństwem...

Witaj, Luka. Dlaczego darzysz pedofilów mniejszą odrazą niż pedałów?
      Są w jakiś sposób sympatyczniejsi? wink

L.
      • Gość: Astra Re: Cholerni pedofile - chciałeś chyba powiedzieć IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.03.04, 02:37
        Problem w tym ze trudno ich rozgraniczyc. Pchaja sie do harcerstwa
        i rozmaitych chorow chlopiecych i sa oskarzani jako "pedofile".
        Potem jednak pokazuje sie jakis AIDS i caly mit o pedofilii staje sie mocno
        naciagany. Homoseksualisci czesto szukaja mlodych chlopcow bo
        widza w tym zabezpieczenie przed AIDSem. Podobnie latwiej jest rekrutowac
        dzieci do homoseksualizmu niz doroslych.

> Witaj, Luka. Dlaczego darzysz pedofilów mniejszą odrazą niż pedałów?
        > Są w jakiś sposób sympatyczniejsi? wink
    • karlin Misja 07.03.04, 22:50

Procedury przetargowe, nadzór sądowy, komisje lekarskie, panele ekspertów.

Licencja na kradzież.

Zezwolenie na gwałt.

Kontyngent na zabijanie.

Przepustki do rajskich ogródków jordanowskich dla pedofili.

Chwilowe odchylenie od normy to objaw uleczalnej choroby lub wzmacniającego
      organizm treningu.

Trwałe to koniec homeostazy.

A potem?

Jacyś barbarzyńcy w końcu się znajdą.

Czy zdołamy zbawić przed nimi ludzkość?
      • Gość: wikul Pytanie - Krollop to pedofil czy pedał ? IP: *.acn.waw.pl 08.03.04, 03:10
        I gdzie się kończy szlachetny homoseksualista a zaczna paskudny pedofil ?

Oto fragment wywiadu byłego chórzysty :

...- Powiedziałem. Od własnego ojca dostałem po mordzie. Ale zaraz, po kolei,
        bo pan potem wszystko pomiesza. K. pierwszy raz się do mnie dobierał, jak
        miałem 11 lat, pod koniec lat 70. Przyszedłem do chóru. Jeszcze przed mutacją,
        śpiewałem w altach i sopranach. No, pokazywał, ocierał się, macał, co będę panu
        gadał - eks-Słowik patrzy w kolorowy dywan. - Lubił wejść pod prysznic, jak się
        kąpaliśmy, czy woda nie za gorąca, albo wkładał rękę w piżamę, mówił, że
        sprawdza, czy zdejmujemy majtki na noc i czy się umyliśmy. Dostałem jakieś
        gorączki, nie wysokiej, ale stałej. Rodzice chodzili ze mną po lekarzach i nic,
        aż jakiś mądry doktor powiedział, że to na tle nerwicowym i żeby zmienić
        środowisko. Przenieśli mnie do innej szkoły. Ale w pierwszej klasie liceum
        znowu wróciłem do chóru. Bo chciałem być śpiewakiem, rodzice też marzyli o
        karierze dla mnie. Śpiewałem pięknym niskim głosem. Znowu się do mnie dobierał
        i wtedy powiedziałem tacie, że maestro to pedał, że nas wykorzystuje. Rodzice
        nie chcieli wierzyć, ale chyba mama zadzwoniła, coś tam bąkała przez telefon,
        K. się zorientował. To cwany lis, diabelnie inteligentny i silna osobowość, ma
        niesamowity wpływ na ludzi. Gada i patrzy głęboko w oczy. Powiedział, żeby
        natychmiast do niego przyjechali. Przekręcił ich oboje. Tata dał mi w pysk i
        koniec, kazał jechać na próbę. Teraz mamie głupio, a ojciec niestety już nie
        żyje.

serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,1936560.html
    • Gość: Krzys52 Zdecydowanie byla to zbrodnia IP: *.proxy.aol.com 08.03.04, 04:15
      Obawiam sie, ze Luka niezupelnie ze zlej woli ma problem z oddzieleniem
      homoseksualizmu od pedofilii. Czasem bardzo trudno powiedziec gdzie konczy sie
      jedno a zaczyna drugie. Czesto jest to wypadkowa cech osobniczych oraz
      okolicznosci.
      Na przyklad wiezniowie kryminalni, nawzajem sodomizujacy sie, rzadko bywaja
      homoseksualistami. Uprawiaja jednak seks (dobrowolnie badz pod przymusem) jak
      najbardziej homoseksualny. Niemniej, nie nalezy oczekwac, ze po wyjsciu z
      wiezienia bedzie taki kontynuowal swa wiezienna rutyne - zazwyczaj szuka on
      partnerki plci zenskiej. Trudno jest jednak powiedziec jak zachowa sie taki
      czlowiek, w sytuacji silnego poczucia potrzeby seksualnej, gdy na horyzoncie
      nie widac kobiet a nadarza sie okazja zlapac chlopczyka. Czy o takim
      zwyrodnialcu mozemy powedziec ze jest pedofilem? Z cala pewnoscia jest
      gwalcicilem i sodomista ale czy pedofilem - osobiscie watpie.
      Rownie wyobrazalna jest sytuacja w ktorej"nasz bohater" napotkal na swej drodze
      9-letnia dziewczynke. Powiemy o nim takze, ze sodomista, gwalciciel,
      zbrodniarz...byc moze pedofil. Ale nie wpadniemy raczej na pomysl by wcisnac go
      pomiedzy homoseksualistow. Tym bardziej gdy zgwalci kobite. Bo akurat sie
      nawinela...
      .
      Byl taki amerykanski film, w niezlej obsadzie (B.Reynolds, Ronny Cox, Jon
      Voight), zatytulowany "Deliverence". Rzecz oparta na autentycznych wydarzeniach
      w Apallachach. Otoz w rece dwojki miejscowych zwyrodnialcow (w lesnej i
      gorskiej gluszy) wpada dwoch mlodych ludzi, ok. 25-latkow, splywajacych sobie
      canoe (z wieksza grupa) w dol rzeki. Jeden z nich, ze strzelba przystawiona do
      glowy zostaje zmuszony do uleglosci i zgwalcony. Czy zwyrodnialcy sa
      homoseksualistami - watpliwa sprawa. To sa bez watpienia "wszystko-
      seksualisci" - z tych co to z owca czy oslem, gdy przycisnie potrzeba.
      .
      Niewatpliwie biegli sadowi oraz sad zdecyduja o seksualnych preferencjach
      zwyrodnialca z Pomorza. Niemniej, podobnie jak Euromir (powyzej) zdziwiony
      jestem tym larum nad gwaltem w wydaniu homoseksualnym. Czyzby "normalne" gwalty
      az tak spowszednialy.
      Gwalt jest gwaltem - bez wzgledu na plec gwalconej osoby.
      .
      K.P.
      • dachs Swiete slowa Krzysiu. 08.03.04, 14:09
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
        > Niewatpliwie biegli sadowi oraz sad zdecyduja o seksualnych preferencjach
        > zwyrodnialca z Pomorza. Niemniej, podobnie jak Euromir (powyzej) zdziwiony
        > jestem tym larum nad gwaltem w wydaniu homoseksualnym. Czyzby "normalne"
        > gwalty az tak spowszednialy.
        > Gwalt jest gwaltem - bez wzgledu na plec gwalconej osoby.

Absolutnie masz racje.
        Ale gdzie byles, jak pisalem o tym, ze gwalt jest gwaltem, bez wzgledu na zawod
        gwalciciela?
        • Gość: Krzys52 Znow helm w glowke cie uciska, sklerozo... IP: *.proxy.aol.com 08.03.04, 15:27
          bylem tam gdzie nalezy, i wytknalem ci probe relatywizowania pedofilii
          duchowienstwa poprzez wstawienie tego typu ogolnika, w miejsce zdecydowanego
          potepienia.
          Ten zwyrodnialec z Pomorza to nie to samo co zorganizowana grupa przestepcza
          pedofili, ktorzy chronia jeden drugiego, matacza, zacieraja slady, przesylaja
          sie wzajemnie z jednej parafii na inna.
          Ty wtedy uznales, ze nalezy ich traktowac jak grupe milicjantow czy
          nauczycieli. Moim zdaniem natomiast, co wtedy takze podkreslilem, jest to
          grupa, ktora - z uwagi na zaufanie jakim jest obdarzana oraz wewnetrzne
          zorganizowanie na rzecz przestepczosci oraz unikania kary, i co najwazniejsze
          duze nasycenie pedofilami - ktora wymaga specjalnego traktowania. Od ksiezy
          nalezy oczekiwac lepszego kregoslupa moralnego niz od policjantow - twierdzilem
          wtedy.
          .
          Ponadto, bo nie zauwazyles, ten watek takze nie jest na moj temat ani na temat
          tego co kiedys powiedzialem, Kasztanku.
          .
          K.P.
          .
          A pozniej masz pretensje gdy cie traktowac jak bydle. Jestes bydle, Borsuczku.
          • dachs Re: Znow helm w glowke cie uciska, sklerozo... 08.03.04, 16:40
            Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Ty wtedy uznales, ze nalezy ich traktowac jak grupe milicjantow czy
            > nauczycieli. Moim zdaniem natomiast, co wtedy takze podkreslilem, jest to
            > grupa, ktora - z uwagi na zaufanie jakim jest obdarzana oraz wewnetrzne
            > zorganizowanie na rzecz przestepczosci oraz unikania kary, i co najwazniejsze
            > duze nasycenie pedofilami - ktora wymaga specjalnego traktowania. Od ksiezy
            > nalezy oczekiwac lepszego kregoslupa moralnego niz od policjantow -
            > twierdzilem wtedy.

Jednak masz religijnego hopsa Uszatku. Nie wiem dlaczego zalezy Ci tak na
            morale akurat ksiezy. Dla mnie duzo wazniejsze jest, zeby moralny i bez zarzutu
            byl policjant i nauczyciel, czyli ludzie z ktorymi ja i moje dzieci musimy
            miec do czynienia. Z ksiedzem ma sie na ogol do czynienia na wlasne zyczenie.

> A pozniej masz pretensje gdy cie traktowac jak bydle. Jestes bydle, Borsuczku.

Ja nie mam pretensji o to, ze mnie tak nazywasz, Uszatku. smile)
            Czy jeszcze nie zauwazyles?

borsuk
    • Gość: tytek procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%chłopcy IP: *.162.88.213.host.tele1europe.se 08.03.04, 05:18
      procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%chłopcy
      Tak to się rozkałda na Ofiary podała niedawno polska tvp

Jak to przeczyta jakich gej
      To pisze......................
      Homoseksualisci dlaczego kłamiecie i mówicie że to heteroseksualisci molestują swoje własne dzieci..........
      Dlaczego nie przyznacie się My duża nasza czesć niemała jest zła?
      Dlaczego......
      Swoim zslepionym anty hetoroseksualizmem dajecie tylko pole do działania dla ruchów pronazistowskich
      • Gość: Astra Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.03.04, 08:01
        Z tym ze heteroseksualistow jest ~98% i sa odpowiedzialni za 75% przestepstw.
        Homoseksualistow jest 2% a powoduja 25% przestepstw. Powod? Duzo trudniej jest znalezc
        homoseksualiscie faceta niz heteroseksualiscie kobiete. Dlatego dobieraja sie do dzieci bo
        te mozna jeszcze zwerbowac i wykrzywic.
        • luzer Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 11:11
          Gość portalu: Astra napisał(a):

> Powod? Duzo trudniej jest znalezc homoseksualiscie faceta niz
          > heteroseksualiscie kobiete. Dlatego dobieraja sie do dzieci bo
          > te mozna jeszcze zwerbowac i wykrzywic.

Aha. Super wytłumaczenie. Kontynuując Twój tok myślenia - zakładając, że jesteś
          męskim heteroseksualistą, rozumiem, że gdybyś tylko miał problemy ze
          znalezieniem dla siebie kobiety, zacząłbyś się dobierać do dzieci???
          No, to gratulacje!
          Na szczęście, nikt, kto nie jest pedofilsko skrzywiony, obojętnie: pedał czy
          heteryk, wobec braku dorosłego partnera - nie jest w stanie odczuwać pociągu
          seksualnego do dziecka.
          • gini Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 11:29
            luzer napisał:

> Gość portalu: Astra napisał(a):
            >
            > > Powod? Duzo trudniej jest znalezc homoseksualiscie faceta niz
            > > heteroseksualiscie kobiete. Dlatego dobieraja sie do dzieci bo
            > > te mozna jeszcze zwerbowac i wykrzywic.
            >
            >
            > Aha. Super wytłumaczenie. Kontynuując Twój tok myślenia - zakładając, że
            jesteś
            > męskim heteroseksualistą, rozumiem, że gdybyś tylko miał problemy ze
            > znalezieniem dla siebie kobiety, zacząłbyś się dobierać do dzieci???

Alez tak, Luzerze, taka jest smutna prawda, duza czesc homoseksualistow to sa
            ludzie uwiedzeni przez doroslych w dziecinstwie, ktorym wmowiono, ze to jest
            nic zlego, ze sa homoseksualistami.Wyszlo to ladnie przy sprawie Krollopa.

> No, to gratulacje!
            > Na szczęście, nikt, kto nie jest pedofilsko skrzywiony, obojętnie: pedał czy
            > heteryk, wobec braku dorosłego partnera - nie jest w stanie odczuwać pociągu
            > seksualnego do dziecka.

Mylisz sie luzerze, wejdz sobie na strony tzw boyloversow, dziwne troche, ze
            kochaja ci panowie tylko chlopcow,dziewczynki juz ich nie pociagaja.

>
            >
            >
            >
            • gini Re: Milosc do chlopcow 08.03.04, 11:48
              blufik.star-kids.ws/kto/tele.htm
              Zerknij sobie na te stronke Luzerze, zobacz jak ladnie postepowo uzasadnia sie
              pedofilie, wlasnie pedofilie ukierunkowana na chlopcow...

Są ludzie którzy chcą zabronić istnienia tego typu stron. Nie budujac swego
              kodu etycznego wsród nas, dużo potencjalnych BoyLovers może redukowac się do
              molesters. Tak może być, ponieważ to uczucie nie znika. Cierpieć na tym będą
              przede wszystkim dzieci.

Taa strasznie ucierpia moje dzieci jak zabronie im kontaktow z boyloversami.

Według prawa

Według naszego prawa stosunki sexualne moga odbywać się najwcześniej
              od 15 roku życia, pod warunkiem że obie strony zgadzają się na to.
              Na świecie wygląda to następująco: Legal Age of Consent

Czyli wyglad
            • luzer Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 12:15
              gini napisała:

> luzer napisał:

> > Na szczęście, nikt, kto nie jest pedofilsko skrzywiony, obojętnie: pedał czy
              > > heteryk, wobec braku dorosłego partnera - nie jest w stanie odczuwać pociągu
              > > seksualnego do dziecka.
              >
              > Mylisz sie luzerze, wejdz sobie na strony tzw boyloversow, dziwne troche, ze
              > kochaja ci panowie tylko chlopcow,dziewczynki juz ich nie pociagaja.

Aniu, chcesz powiedzieć, że jeśli tylko ktoś odetnie mnie od kobiet, to zostanę
              pedofilem???!!! NIGDY!!! "Póki ręka, póki plusk-plask w ręku..." - jak mawiał
              Maciej Kropiciel w "Panu Tadeuszu" smile)

Pozdrawiam,

Luzer.
              • gini Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 12:27
                luzer napisał:

> gini napisała:
                >
                > > luzer napisał:
                >
                > > > Na szczęście, nikt, kto nie jest pedofilsko skrzywiony, obojętnie: pe
                > dał czy
                > > > heteryk, wobec braku dorosłego partnera - nie jest w stanie odczuwać
                > pociągu
                > > > seksualnego do dziecka.
                > >
                > > Mylisz sie luzerze, wejdz sobie na strony tzw boyloversow, dziwne troche,
                > ze
                > > kochaja ci panowie tylko chlopcow,dziewczynki juz ich nie pociagaja.
                >
                >
                > Aniu, chcesz powiedzieć, że jeśli tylko ktoś odetnie mnie od kobiet, to
                zostanę
                > pedofilem???!!!

Tego nie mowilam, chcialam jedynie zwrocic uwage na to, ze istnieja jacys tam
                boyloversi , nie zastanawia Cie dlaczego wlasnie tylko chlopcow kochaja Ci
                panowie?Dlaczego na sile udowadniaja, ze to nie jest zadne zboczenie?

NIGDY!!! "Póki ręka, póki plusk-plask w ręku..." - jak mawiał
                > Maciej Kropiciel w "Panu Tadeuszu" smile)

Swiat sie nie konczy na Tobie Luzerze, sa jeszcze tzw boyloversi, sa pederasci
                szukajacy na dworcach slabych , glodnych, bez opieki, taka jest smutna prawda...

>
                > Pozdrawiam,
                >
                > Luzer.
                >
                >
                >
                • luzer Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 12:52
                  gini napisała:

> Tego nie mowilam, chcialam jedynie zwrocic uwage na to, ze istnieja jacys tam
                  > boyloversi , nie zastanawia Cie dlaczego wlasnie tylko chlopcow kochaja Ci
                  > panowie?Dlaczego na sile udowadniaja, ze to nie jest zadne zboczenie?

Boyloversi (wredny eufemizm), to są dla mnie właśnie niebezpieczni pedofile,
                  ktorych należy tępić wszelkimi sposobami.

> sa jeszcze tzw boyloversi, sa pederasci szukajacy na dworcach slabych ,
                  > glodnych, bez opieki, taka jest smutna prawda..

Oczywiście, że są. Ale są też rozmaici machos, w rodzaju, znanego Ci zapewne
                  z Belgii, Marca Dutroux, który jest istną bestią w ludzkim ciele, nie będąc
                  wcale pederastą. Nie istnieje bezpośrednie przełożenie: pederastia - pedofilia.
          • dachs Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 12:11
            luzer napisał:

> ... zakładając, że jesteś męskim heteroseksualistą, rozumiem, że gdybyś tylko
            > miał problemy ze znalezieniem dla siebie kobiety, zacząłbyś się dobierać do
            > dzieci???

Luzer,
            Mnie wytlumaczenie Astry nie wydaje sie naciagane. A juz w zadnym wypadku nie
            mozna porownywac zachowan heteroseksualisty z homoseksualista.
            Pomijasz, swiadomie zapewnie fakt, ze relacje mezczyzna - kobieta sa zupelnie
            inne.
            Poszukiwanie kobiety ma na celu nie tylko pogon za czystym seksem. Abstrachujac
            od biologicznie wbudowanego w mezczyzn nakazu przekazywania swoich genow, kryje
            sie tam jeszcze poszukiwanie uzupelniajacego partnera na zycie.
            Bo mezczyzna z kobieta uzupelniaja sie, wspieraja, nie moga istniec bez siebie.
            Mnogosc przypadkow samotnych nieszczesliwcow obojga plci jest tego najlepszym
            dowodem.

Dlatego heteroseksualista, nie mogacy znalezc kobiety, nie musi sie zwracac ku
            nieletnim. U nieletnich nie znajdzie tego, czego szuka. Raczej pojdzie do
            burdelu by zaspokoic dorazna potrzebe i bedzie szukal dalej stalej partnerki.

Inaczej z homoseksualista. Poniewaz wazne u heteroseksualistow powody odpadaja,
            jego zainteresowania koncentruja sie w duzo wiekszym stopniu na seksie.
            Jego partner nie musi byc staly, nie musi go takze wspierac.
            Nie wymaga sie od niego nic poza tym, zeby mial pociagajace cialo. W tym
            aspekcie, dla normalnego homoseksualisty dwunastolatek ma napewno przewage nad
            30-latkiem.
            Dla normalnego heteroseksualisty przewage bedzie miala jednak zawsze 30-latka
            na 12-latka.

pozdrawiam

borsuk
            • gini Re:Patrz Borsuku 08.03.04, 12:30
              Zgadzamy sie w czyms.
            • luzer Re: procentowo ofiary 75%dziewczynki 25%ch3opcy 08.03.04, 12:37
              dachs napisał:

> A juz w zadnym wypadku nie mozna porownywac zachowan heteroseksualisty z
              > homoseksualista.

A, tego, widzisz, drogi Borsuku, nie jestem pewien, jako, że znam tylko jedną,
              heteroseksualną stronę medalu. Nie wiem zatem czy można, czy nie można
              porównywać. Mam zatem - uzasadnioną wątpliwość.

> Pomijasz, swiadomie zapewnie fakt, ze relacje mezczyzna - kobieta sa zupelnie
              > inne.

Jak wyżej. Nie wiem, jakie są relacje między homoseksualistami. Mogę się, co
              najwyżej tego domyślać.

> Poszukiwanie kobiety ma na celu nie tylko pogon za czystym seksem.

A wiesz, wielu moich kolegów raczej by się z Tobą w tym względzie nie
              zgodziło... smile)

> Abstrachujac od biologicznie wbudowanego w mezczyzn nakazu przekazywania
              > swoich genow, kryje sie tam jeszcze poszukiwanie uzupelniajacego partnera na
              > zycie.
              > Bo mezczyzna z kobieta uzupelniaja sie, wspieraja, nie moga istniec bez
              > siebie.

A jesteś całkowicie pewien, że homoseksualiści takich uczuć nie doznają?
              Ja nie mam tej pewności.

> Dlatego heteroseksualista, nie mogacy znalezc kobiety, nie musi sie zwracac ku
              > nieletnim. U nieletnich nie znajdzie tego, czego szuka. Raczej pojdzie do
              > burdelu by zaspokoic dorazna potrzebe i bedzie szukal dalej stalej partnerki.

A homoseksualista w takiej sytuacji pójdzie raczej do stosownego baru, który
              chyba pełni w tym środowisku właśnie rolę domu publicznego, by poderwać jakiegoś
              partnera w celu zaspokojenia doraźnych potrzeb.

> Inaczej z homoseksualista. Poniewaz wazne u heteroseksualistow powody
              > odpadaja, jego zainteresowania koncentruja sie w duzo wiekszym stopniu na
              > seksie.
              > Jego partner nie musi byc staly, nie musi go takze wspierac.

Powtarzam, Borsuku, nie wiemy tego. Wyrokujemy jedynie na podstawie widocznej,
              agresywnej części środowiska homoseksualistów, będących chyba odpowiednikiem
              wojujących feministek wśród kobiet.
              Ci pozostali homoseksualiści też pewnie tęsknią do stałego partnera. Nikt nie
              lubi samotności. Wszystkich (z wyjątkiem pustelników smile) ) ona przeraża.

> Nie wymaga sie od niego nic poza tym, zeby mial pociagajace cialo. W tym
              > aspekcie, dla normalnego homoseksualisty dwunastolatek ma napewno przewage nad
              > 30-latkiem.

Mam odmienny pogląd. Wedle niego - homoseksualisty bez dewiacji pedofilnych
              dwunastolatek (a tym bardziej - siedmiolatek) po prostu nie będzie w stanie
              podniecić.
              Tak jak heteroseksualisty bez dewiacji pedofilnych nigdy nie podnieci
              dwunastolatka czy siedmiolatka.

Pozdrawiam Cię,

Luzer.
              • dachs Adam nie byl heteroseksualista 08.03.04, 14:00
                luzer napisał:

> ... znam tylko jedną,
                > heteroseksualną stronę medalu. Nie wiem zatem czy można, czy nie można
                > porównywać. Mam zatem - uzasadnioną wątpliwość.

Skad wiesz, ze jestes heteroseksualista?
                Czy stad, ze nie masz pociagu do mezczyzn, za to wyrazny smile) feblik do pan?
                Czy dlatego, ze masz rodzine i dzieci?
                Czy to samo juz wystarczy by mianowac sie heteroseksualista?
                A moze zrobiono z Ciebie heteroseksualiste?

Kiedy Adam znudzony w raju sie walesal
                nie dopadl ani owcy, ni zebry, ni weza.
                Lecz gdy Pan w swej dobroci kobiete mu stworzyl,
                Zgodnie z prawem natury, wnet ja wychedozyl.

I ani on, ani Ewa, ani nawet sam Pan Bog nie wiedzieli, ze dzis nazwiemy Adama
                pierwszym heteroseksualista. Bo po coz szukac nazwy dla czegos, co jest
                naturalne?
                Nazwa jest potrzebna dopiero gdy naturalne trzeba odroznic od nienaturalnego.

To oni - homoseksualisci- zrobili z nas heteroseksualistow.
                A glownie po to, by postawic nas na jednej z nimi wadze.
                Seksualisci jestesmy wszyscy, tyle ze my hetero, a oni homo. Ale kto sie tam
                bedzie spieral o pol slowka?

> Wyrokujemy jedynie na podstawie widocznej,
                > agresywnej części środowiska homoseksualistów, będących chyba odpowiednikiem
                > wojujących feministek wśród kobiet.

A na jakiej podstawie mam wyrokowac? Tych widze, rzucaja sie w oczy.
                To oni halasliwie propaguja wzorce zachowania bazujace na braku jakichkolwiek
                hamulcow.
                To oni z najczulszego aktu, jaki moze sie miedzy ludzmi dokonac, robia
                publiczny cyrk. Prymitywizuja milosc, sprowadzajac ja do obscenicznych gestow
                na sponsorowanych paradach. To na nich powoluja sie juz coraz glosniej ukryci
                pedofile.
                Przeczytalem te strone, do ktorej link dala Gini.
                Ci delikatni boylovers groza niedwuznacznie, ze jesli nie pozwoli im
                sie "kochac" chlopcow "czule", to beda ich gwalcic.
                No to w imie bezpieczenstwa naszych dzieci, pozwolmy. Pozwolisz?

> Ci pozostali homoseksualiści też pewnie tęsknią do stałego partnera. Nikt nie
                > lubi samotności. Wszystkich (z wyjątkiem pustelników smile) ) ona przeraża.

Masz racje. Sam znam takich. Chyba nie ma nic smutniejszego nad starego
                homoseksualiste. Znam jednego, ktory sie nawet z rozpaczy ozenil. I wiesz, ze
                jest bardzo szczesliwy?
                Luzerze, jakbysmy tematu nie wywijali, homoseksualizm jest tak nienaturalny,
                jak sztuczne jest slowo, ktore go okresla.
                Stale zmieniajace sie pryncypia naszej cywilizacji nakazuja nam tolerowac
                nienaturalne zachowania, o ile nie przynosza one nikomu szkody.
                Ale jeszcze nie nakazuja nam takich dzialan popierac.
                A wlasnie do takich zmian daza agresywne srodowiska gejowskie.
                Stad moja coraz wieksza rezerwa wobec homoseksualistow.

pozdrawiam
                borsuk
                • luzer Re: Adam nie byl heteroseksualista 08.03.04, 14:54
                  dachs napisał:

> Skad wiesz, ze jestes heteroseksualista?
                  > Czy stad, ze nie masz pociagu do mezczyzn, za to wyrazny smile) feblik do pan?
                  > Czy dlatego, ze masz rodzine i dzieci?
                  > Czy to samo juz wystarczy by mianowac sie heteroseksualista?

Dla mnie - wystarczy.

> A moze zrobiono z Ciebie heteroseksualiste?

Owszem - zrobiono. Kiedy formowano mój kod genetyczny. smile)

> Kiedy Adam znudzony w raju sie walesal
                  > nie dopadl ani owcy, ni zebry, ni weza.
                  > Lecz gdy Pan w swej dobroci kobiete mu stworzyl,
                  > Zgodnie z prawem natury, wnet ja wychedozyl.

No, bo Stwórca uformował go jako heteroseksualistę. I bardzo dobrze mu się
                  udało! smile) Ale już z jego synem nie było tak dobrze: Kain to jednostka naprawdę
                  zwyrodniała: morderca i kazirodca. Nic dziwnego, że ludzkość tak marnie przędzie
                  - mając TAKIEGO przodka. wink)

> Nazwa jest potrzebna dopiero gdy naturalne trzeba odroznic od nienaturalnego.
                  >
                  > To oni - homoseksualisci- zrobili z nas heteroseksualistow.
                  > A glownie po to, by postawic nas na jednej z nimi wadze.

A może, Borsuku - to my zrobiliśmy z siebie heteroseksualistów, żeby odróżnić
                  się od homoseksualistów i nie stawać na jednej z nimi wadze?

(a są jeszcze ci najlepiej uniwersalni - biseksualiści - i to oni zapewne, jako
                  najlepiej przystosowani, przetrwają smile)

> Seksualisci jestesmy wszyscy...

A nie jest tak?

> A na jakiej podstawie mam wyrokowac? Tych widze, rzucaja sie w oczy.

Ale, jako człowiek inteligentny, masz świadomość, że są jeszcze ci - inni.
                  To dlaczego wnioskujesz tylko na ich podstawie? To tak, jakby wyciągać
                  wnioski na temat wszystkich kobiet, w oparciu jedynie o spostrzeżenia,
                  wyniesione z obserwacji grupy, jak mawia Luka, feminazistek. smile)

> Ci delikatni boylovers groza niedwuznacznie, ze jesli nie pozwoli im
                  > sie "kochac" chlopcow "czule", to beda ich gwalcic.
                  > No to w imie bezpieczenstwa naszych dzieci, pozwolmy. Pozwolisz?

Oczywiście, że nie pozwolę - wara WSZYSTKIM pedofilom od naszych WSZYSTKICH
                  dzieci!!!

> Masz racje. Sam znam takich. Chyba nie ma nic smutniejszego nad starego
                  > homoseksualiste. Znam jednego, ktory sie nawet z rozpaczy ozenil. I wiesz, ze
                  > jest bardzo szczesliwy?

Eee, to musiał być z tych "uniwersalnych". Mówiłem, że oni są najlepiej
                  przystosowani. smile)

> Luzerze, jakbysmy tematu nie wywijali, homoseksualizm jest tak nienaturalny,
                  > jak sztuczne jest slowo, ktore go okresla.

Zgadzam się z Tobą, że - biorąc pod uwagę, np. proporcje ilościowe, czy dążność
                  natury do prokreacji - homoseksualizm jest nienaturalny, a nawet dla nas -
                  obrzydliwy, ale sam w sobie nie przynoszący zła.
                  Pedofilia, obojętnie jakiej orientacji - jest zbrodnią i trzeba ją tępić ogniem
                  i mieczem.

> Stale zmieniajace sie pryncypia naszej cywilizacji nakazuja nam tolerowac
                  > nienaturalne zachowania, o ile nie przynosza one nikomu szkody.
                  > Ale jeszcze nie nakazuja nam takich dzialan popierac.

Zgadzam się i nie popieram.

> A wlasnie do takich zmian daza agresywne srodowiska gejowskie.
                  > Stad moja coraz wieksza rezerwa wobec homoseksualistow.

A powinno być - "Stąd moja coraz większa rezerwa wobec agresywnych
                  homoseksualistow."

Pozdrowienia nieustające,

Luzer.
          • Gość: Astra Nie unos sie chlopie!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.03.04, 21:15
              Kazda patologiczna sytuacja prowadzi do wiekszej liczby patologii.
            Np. gwalty w wiezieniach. Seks to slepa sila. Niestety "progresisci" mowia
            ze wystarczy zalozyc kondom i swiat do ciebie nalezy. Najgorsze ze to wmawiaja
            nastolatkom robiac z nich idealny postympowy material dla pedofilow. Takie "postepowe"
            oswajanie dzieci z przedwczesnym seksem to dodatkowy powod zboczen.
            ----------
            Odpowiadasz na :  
            luzer napisaŠŻ:

> Gość portalu: Astra napisaŠŻ(a):
            >
            > > Powod? Duzo trudniej jest znalezc homoseksualiscie faceta niz
            > > heteroseksualiscie kobiete. Dlatego dobieraja sie do dzieci bo
            > > te mozna jeszcze zwerbowac i wykrzywic.
            >
            >
            > Aha. Super wytŠŻumaczenie. Kontynuując Twój tok myślenia - zakŠŻadając, że jesteś
            > męskim heteroseksualistą, rozumiem, że gdybyś tylko miaŠŻ problemy ze
            > znalezieniem dla siebie kobiety, zacząŠŻbyś się dobierać do dzieci???
            > No, to gratulacje!
            > Na szczęście, nikt, kto nie jest pedofilsko skrzywiony, obojętnie: pedaŠŻ czy
            > heteryk, wobec braku dorosŠŻego partnera - nie jest w stanie odczuwać pociągu
            > seksualnego do dziecka.
            >
            >
    • panidanka Re: Cholerne pedały 08.03.04, 11:20
      Luko

mogłes przecież w chwili wielkiej emocji (uzasadnionej) napisać
      "cholerny pedał"

wszak nie był to gwałt zbiorowy

co z logiką Luki?
      w emocjach się mnoży?

a czy logika ma liczbę mnogą?

D.
    • komitet_obrony_wiekszosci Jesli juz chcemy tepic pedofilie od podstaw... 08.03.04, 12:22
      to obok homoseksualistow (co wyraznie czesciej sie dopuszczaja niz
      statystycznie ich chodzi po tym swiecie) nalezy tepic wszelkie ruchy
      naturystyczne, ktore cholubia sie wystawianiem swoich dzieci na pastwe
      pedofili, jak rowniez pedofile sa dzialaczami tych ruchow. Dowodow daleko
      szukac nie trzeba - co jest glowna atrakcja stron nudystycznych?
      • panidanka Re: Jesli juz chcemy tepic pedofilie od podstaw.. 08.03.04, 12:35
        komitet_obrony_wiekszosci napisał:

> to obok homoseksualistow (co wyraznie czesciej sie dopuszczaja niz
        > statystycznie ich chodzi po tym swiecie) nalezy tepic wszelkie ruchy
        > naturystyczne, ktore cholubia sie wystawianiem swoich dzieci na pastwe
        > pedofili, jak rowniez pedofile sa dzialaczami tych ruchow. Dowodow daleko
        > szukac nie trzeba - co jest glowna atrakcja stron nudystycznych?

całkowicie popieram bo

czym innym jest fińska rodzinna łaźnia oraz sauna dla dorosłych
        a czymś zgoła innym ten nowomodny pseudnaturalizm

nawet przysłowiowi Papuasi noszą przepaski na biodrach

D.
        • Gość: www.org Re: Jesli juz chcemy tepic pedofilie od podstaw.. IP: *.amv.se 08.03.04, 12:47
          bo nauczyli biednych Papuasow,ze posiadanie narzedzi rozrodczych samo w sobie
          prowadzi do sprosnosci i jest wstydem wielkim. Nauczycielom nie udalo sie
          nauczyc np. pieski, ze powinny chodzic w kalesonach i wtydliwe panie musza
          teraz odwracac oczy na ich widok.
          • gini Re: Jesli juz chcemy tepic pedofilie od podstaw.. 08.03.04, 12:51
            Gość portalu: www.org napisał(a):

> bo nauczyli biednych Papuasow,ze posiadanie narzedzi rozrodczych samo w
            sobie
            > prowadzi do sprosnosci i jest wstydem wielkim. Nauczycielom nie udalo sie
            > nauczyc np. pieski, ze powinny chodzic w kalesonach i wtydliwe panie musza
            > teraz odwracac oczy na ich widok.

A nie uwazasz, ze czyms tam roznimy sie od pieskow?
            • luzer Re: Jesli juz chcemy tepic pedofilie od podstaw.. 08.03.04, 13:11
              gini napisała:

> A nie uwazasz, ze czyms tam roznimy sie od pieskow?

Paroma rzeczami jednak:

- nie merdamy ogonem
              - nie zakopujemy jedzenia w ziemi
              - nie podnosimy nogi przy sikaniu

Choć, z drugiej strony...:

- podajemy łapę
              - obszczekujemy znajomych
              - lubimy pogonić za kociakiem
              smile)
            • gini Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 13:16
              blufik.star-kids.ws/kto/mis_i_bl.htm
              Wśród masowej histerii skierowanej przeciwko pedofilom, przybierającej rozmiary
              holokaustu, wiele faktów na temat miłości między mężczyznami a chłopcami jest
              ignorowane.
              Dziwne troche, ze pisze sie o milosci miedzy mezczyznami i chlopcami....
              No i ten holocaust, biedne ofiary, nie pozwala im sie sypiac z dziecmi....

Odwzajemniona, wyrażana seksualnie przyjaźń między chłopcami a mężczyznami
              istnieje. Prawo dotyczące granicy wieku dopuszczającej kontakt seksualny
              traktuje wszystkie związki mężczyzn z chłopcami jako wyrządzanie krzywdy w
              psychice chłopców, pomimo że nie ma żadnych przesłanek do takiego ich
              traktowania.

Wyrzadzam widocznie krzywde swoim synom, nie pozwalajac im na kontakty
              seksualne ze zboczencami.
              No i ta granica wieku...toz to zbrodnia, czyz taki niemowlak nie ma prawa do
              seksu z osiemdziesiacioletnuim pedalem?
              Przeciez odmawiajac mu tego prawa gwalcisz jego psychike.

Prawdziwe pożądanie pedofila zbudowane jest wokół przyjemności chłopca.
              Zakazanie wszelkiego działania pedofilom jest niesłuszne i implikuje
              prześladowania niepełnoletnich. Jeszcze gorsze nawet od nienawiści wobec
              boyloverów jest kompletne ignorowanie pozytywnych aspektów seksualnie wyrażonej
              przyjaźni między chłopcami a mężczyznami. Religijna „moralność seksualna”,
              powszechnie przeciwstawiana miłości mężczyzn do chłopców, jako że jest wysoce
              dyskusyjna na bazie naukowej, nie może być ustanowiona jako prawo przez
              legislatorów.

Obecny kodeks prawny narusza prawo chłopców do seksualnego samookreślenia się.
              Prawodawcy powinni usunąć prawo dotyczące „wieku przyzwolenia” oraz czujnie
              zapobiegać interwencji w dobrowolne związki.
              Pewnie, niemowlak czy tez pieciolatek, dobrowolnie sie zgadza na seks ze starym
              pedalem, a prawo i rodzice nie maja nic do tego...

Wielu chłopców posiada naturalną potrzebę seksualnego zainteresowania ze
              strony wybranej przez siebie osoby: dorosłego przyjaciela, który wpaja im
              zaufanie, odwagę, miłość i uczucie poprzez intymną przyjaźń, przyjaciela, który
              traktuje chłopca jak równego sobie, i czyniąc to zwiększa u chłopca poczucie
              własnej wartości i pewności siebie.

Widzisz Luzerze, homoseksualisci jak pisala Astra, maja duzo mniejsze
              mozliwosci dobrania sobie partnera, wiec zaczynaja od dzieci.
              Nie wiem czy masz synow, czy zgodzilbys sie na taka przyjazn polaczona z
              seksem, gdyby chodzilo o Twoje wlasne dziecko.
              Czy przyjalbys tlumaczenie tego pana, ze seks z nim to jest to czego Twoje
              dziecko potrzebuje najbardziej, ze zabraniajac mu tego robisz wlasnemu dziecku
              krzywde.....Proby zalegalizowania pedofilii istnieja i czynia to wlasnie grupy
              powiazane z homoseksualistami.
              Taka jest brzydka prawda.

• luzer Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 13:44
                gini napisała:

> Widzisz Luzerze, homoseksualisci jak pisala Astra, maja duzo mniejsze
                > mozliwosci dobrania sobie partnera, wiec zaczynaja od dzieci.

Ale do mnie nie trafia takie generalizowanie. Równie dobrze to samo można by
                powiedzieć o księżach, którzy też mają "o wiele mniejsze możliwości dobrania
                sobie partnera". I co? Na podstawie uogólniającego rozumowania Astry mam
                stwierdzić, że każdy ksiądz to potencjalny pedofil? Nie stwierdzę.

> Nie wiem czy masz synow, czy zgodzilbys sie na taka przyjazn polaczona z
                > seksem, gdyby chodzilo o Twoje wlasne dziecko.
                > Czy przyjalbys tlumaczenie tego pana, ze seks z nim to jest to czego Twoje
                > dziecko potrzebuje najbardziej, ze zabraniajac mu tego robisz wlasnemu dziecku
                > krzywde.....

Oczywiście, że chroniłbym swoje dzieci przed jakimkolwiek kontaktem z
                pedofilami. Obojętnie homo- czy heteroseksualnymi. Dla mnie to jedna swołocz.

> Proby zalegalizowania pedofilii istnieja i czynia to wlasnie grupy
                > powiazane z homoseksualistami.
                > Taka jest brzydka prawda.

Piszesz tak, jakbyś zupełnie ignorowała fakt istnienia pedofilów -
                heteroseksualistów. Tak się składa, że mam córkę i, w związku z tym, bardziej
                niepokoi mnie pobłażliwość sądów wobec inwiduów pokroju, wspomnianego już,
                Marca Dutroux.

Luzer.
                • gini Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 13:55
                  luzer napisał:

> gini napisała:
                  >
                  >
                  > > Widzisz Luzerze, homoseksualisci jak pisala Astra, maja duzo mniejsze
                  > > mozliwosci dobrania sobie partnera, wiec zaczynaja od dzieci.
                  >
                  >
                  > Ale do mnie nie trafia takie generalizowanie. Równie dobrze to samo można by
                  > powiedzieć o księżach, którzy też mają "o wiele mniejsze możliwości dobrania
                  > sobie partnera". I co? Na podstawie uogólniającego rozumowania Astry mam
                  > stwierdzić, że każdy ksiądz to potencjalny pedofil? Nie stwierdzę.

Luzerze, ksiadz najpierw jest mezczyzna a pozniej dopiero ksiedzem , przeciez
                  oprocz ksiezy katolockjich mamy popow rabinow, i pastorow, ktorych celibat nie
                  obowiazuje.Porownanie moim zdaniem nie trafione.
                  Druga sprawa, ze to nie ksiadz jest autorem linku podanego przeze mnie wyzej.
                  To nie jakas grupa ksiezy domaga sie zalegalizowania pedofilii ale wlasnie
                  grupy homoseksualne.
                  Mowa w linku jest o milosci do chlopcow jedynie , na co chyba nie zwrociles
                  uwagi.
                  >
                  >Luzerze to nie jest generalizowanie, dalam Ci kilka przykladow.
                  > > Nie wiem czy masz synow, czy zgodzilbys sie na taka przyjazn polaczona z
                  > > seksem, gdyby chodzilo o Twoje wlasne dziecko.
                  > > Czy przyjalbys tlumaczenie tego pana, ze seks z nim to jest to czego Twoje
                  >
                  > > dziecko potrzebuje najbardziej, ze zabraniajac mu tego robisz wlasnemu dzi
                  > ecku
                  > > krzywde.....
                  >
                  > Oczywiście, że chroniłbym swoje dzieci przed jakimkolwiek kontaktem z
                  > pedofilami. Obojętnie homo- czy heteroseksualnymi. Dla mnie to jedna swołocz.
                  >
                  >
                  > > Proby zalegalizowania pedofilii istnieja i czynia to wlasnie grupy
                  > > powiazane z homoseksualistami.
                  > > Taka jest brzydka prawda.
                  >
                  > Piszesz tak, jakbyś zupełnie ignorowała fakt istnienia pedofilów -
                  > heteroseksualistów. Tak się składa, że mam córkę i, w związku z tym, bardziej
                  > niepokoi mnie pobłażliwość sądów wobec inwiduów pokroju, wspomnianego już,
                  > Marca Dutroux.
                  >
                  Istnienie innych pedofilow , pedofilow hetero, nie umniejsza w niczym faktu, ze
                  to grupy zwiazane z homoseksualistami zmierzaja do zalegalizowania pedofilii.
                  Juz samo okreslenie "boylovers" wmawianie ludziom na sile tego, ze dzieci plci
                  meskiej wlasnie "potrzebuja" seksu z doroslymi mezczyznami mowi samo za
                  siebie...
                  >
                  > Luzer.
                  >
                  Luzerze,watpie w to, ze Dutroux byl pedofilem, jest normalnym sadysta,
                  zboczencem morderca.Nie wszystkie jego ofiary byly dziecmi.

Pozdrowka

>
                  • luzer Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 14:26
                    gini napisała:

> Luzerze, ksiadz najpierw jest mezczyzna a pozniej dopiero ksiedzem , przeciez
                    > oprocz ksiezy katolockjich mamy popow rabinow, i pastorow, ktorych celibat nie
                    > obowiazuje.Porownanie moim zdaniem nie trafione.

Ale mnie chodziło o księży, których obowiązuje celibat, stąd uważam,
                    że porównanie jest jednak nienajgorsze.

> Druga sprawa, ze to nie ksiadz jest autorem linku podanego przeze mnie wyzej.
                    > To nie jakas grupa ksiezy domaga sie zalegalizowania pedofilii ale wlasnie
                    > grupy homoseksualne.

Nie. Bądźmy dokładni - grupy homoseksualno-pedofilne.

> Mowa w linku jest o milosci do chlopcow jedynie , na co chyba nie zwrociles
                    > uwagi.

Owszem, zwróciłem uwagę. A czy ty zwróciłaś uwagę ile jest w necie stron z
                    nagimi dziewczynkami, bez jakichkolwiek zewnętrznych cech dojrzałości płciowej?
                    Dla kogo są te strony? Dla lesbijek? Bądźmy poważni - lobby heteroseksualno -
                    pedofilne ma się równie dobrze jak homoseksualne, niestety. sad(

> > > Proby zalegalizowania pedofilii istnieja i czynia to wlasnie grupy
                    > > > powiazane z homoseksualistami.
                    > > > Taka jest brzydka prawda.

Te strony pedofilów-boyloversów to bełkot idioty. Nigdy, w żadnym z krajów
                    naszego kręgu kulturowego, pedofilia nie zostanie zalegalizowana.

> Istnienie innych pedofilow , pedofilow hetero, nie umniejsza w niczym faktu,
                    > ze to grupy zwiazane z homoseksualistami zmierzaja do zalegalizowania
                    > pedofilii.
                    > Juz samo okreslenie "boylovers" wmawianie ludziom na sile tego, ze dzieci plci
                    > meskiej wlasnie "potrzebuja" seksu z doroslymi mezczyznami mowi samo za
                    > siebie...

To świadczy tylko tym, że grupy "boyloversów" są jeszcze, na dodatek grupami
                    kretynów, jeśli sądzą, że komukolwiek, poza sobą, wmówią coś równie debilnego.

> Luzerze,watpie w to, ze Dutroux byl pedofilem, jest normalnym sadysta,
                    > zboczencem morderca.Nie wszystkie jego ofiary byly dziecmi.

Dlaczego - był? Cały czas - jest. I jest jednak pedofilem - wszystkie jego
                    ofiary to dziewczynki.

"Przed belgijskim sądem w Arlon stanie Marc Dutroux, jego żona i dwóch
                    wspólników. Dutroux jest oskarżony o porwanie 6 dziewczynek w wieku od 8 do 14
                    lat, tortury i gwałty oraz zamordowanie 4 z nich."

fakty.interia.pl/swiat/news?inf=476955

Pozdrawiam,

Luzer.
                    • gini Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 15:14
                      luzer napisał:

> gini napisała:
                      >
                      >
                      > > Luzerze, ksiadz najpierw jest mezczyzna a pozniej dopiero ksiedzem , przec
                      > iez
                      > > oprocz ksiezy katolockjich mamy popow rabinow, i pastorow, ktorych celibat
                      > nie
                      > > obowiazuje.Porownanie moim zdaniem nie trafione.
                      >
                      > Ale mnie chodziło o księży, których obowiązuje celibat, stąd uważam,
                      > że porównanie jest jednak nienajgorsze.
                      >
                      > > Druga sprawa, ze to nie ksiadz jest autorem linku podanego przeze mnie wyz
                      > ej.
                      > > To nie jakas grupa ksiezy domaga sie zalegalizowania pedofilii ale wlasnie
                      >
                      > > grupy homoseksualne.
                      >
                      > Nie. Bądźmy dokładni - grupy homoseksualno-pedofilne.
                      >
                      > > Mowa w linku jest o milosci do chlopcow jedynie , na co chyba nie zwrocile
                      > s
                      > > uwagi.
                      >
                      > Owszem, zwróciłem uwagę. A czy ty zwróciłaś uwagę ile jest w necie stron z
                      > nagimi dziewczynkami, bez jakichkolwiek zewnętrznych cech dojrzałości
                      płciowej?
                      > Dla kogo są te strony? Dla lesbijek? Bądźmy poważni - lobby heteroseksualno -
                      > pedofilne ma się równie dobrze jak homoseksualne, niestety. sad(
                      >
                      > > > > Proby zalegalizowania pedofilii istnieja i czynia to wlasnie gru
                      > py
                      > > > > powiazane z homoseksualistami.
                      > > > > Taka jest brzydka prawda.
                      >
                      > Te strony pedofilów-boyloversów to bełkot idioty. Nigdy, w żadnym z krajów
                      > naszego kręgu kulturowego, pedofilia nie zostanie zalegalizowana.

Luzerze, ale proby takie sie czyni, i czynia to wlasnie homoseksualisci,
                      czesciej niz hetero.O girlsloversach jeszcze nie slyszalam.

>
                      >
                      > > Istnienie innych pedofilow , pedofilow hetero, nie umniejsza w niczym fakt
                      > u,
                      > > ze to grupy zwiazane z homoseksualistami zmierzaja do zalegalizowania
                      > > pedofilii.
                      > > Juz samo okreslenie "boylovers" wmawianie ludziom na sile tego, ze dzieci
                      > plci
                      > > meskiej wlasnie "potrzebuja" seksu z doroslymi mezczyznami mowi samo za
                      > > siebie...
                      >
                      > To świadczy tylko tym, że grupy "boyloversów" są jeszcze, na dodatek grupami
                      > kretynów, jeśli sądzą, że komukolwiek, poza sobą, wmówią coś równie
                      debilnego.

Luzerze,czy sa to kretyni?Caly czas uciekasz od tematu, ze to wlasnie
                      homoseksualisci, wywieraja naciski na legalizacje pedofilii.

Amerykańska konstytucja, gwarantując każdemu prawo do wolności słowa oraz
                      zrzeszania się, zezwala obywatelom na tworzenie takich stowarzyszeń, jakie
                      uważają za stosowne. NAMBLA stawia sobie za cel legalizację pedofilii lub —
                      jeżeli wolno mi zacytować fragment ich publikacji — „zaprzestania prześladowań
                      ludzi, którzy kochają małych chłopców”.

Stowarzyszenie NAMBLA jak widzisz, chodzi znow o ludzi, ktorzy kochaja malych
                      chlopcow.

Podobnie jak pokrewne jej zrzeszenia homoseksualistów, które jawnie ją
                      wspierają, jest instytucją wpływową. Dysponuje dużymi pieniędzmi i rzeszami
                      działaczy oraz mniej lub bardziej niejawnych sympatyków — często pochodzą oni z
                      tak zwanych środowisk opiniotwórczych. Do grona ludzi ją popierających zaliczał
                      się na przykład zmarły niedawno Alan Ginzburg — poeta i guru kontestatorów lat
                      sześćdziesiątych. Gdy kilka lat temu odwiedził Polskę, był przez ważniejsze
                      gazety traktowany jak wybitna osobistość świata kultury. O jego poparciu dla
                      NAMBLA media wolały dyskretnie milczeć, bo po co informować czytelników i
                      słuchaczy o prywatnych sprawach kogoś, kogo chcemy wykreować na autorytet
                      moralny.

www.mateusz.pl/wdrodze/nr319/319-11-wlodek.htm
                      • luzer Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 15:42
                        gini napisała:

> Luzerze, ale proby takie sie czyni, i czynia to wlasnie homoseksualisci,
                        > czesciej niz hetero.O girlsloversach jeszcze nie slyszalam.

Aniu, o czym to świadczy? Chyba tylko o tym, że homopedofile są głośniejsi
                        i głupsi od heteropedofili.
                        A czy istnieją girlloversi? Odpowiedź, jak już mówiłem, kryje się w pytaniu -
                        dla kogo są w necie te tysiące stron z nagimi dziewczynkami-siedmiolatkami,
                        jeśli nie dla girlloversów, a właściwie: baby-girlloversów?

> Luzerze,czy sa to kretyni?
                        > Caly czas uciekasz od tematu, ze to wlasnie
                        > homoseksualisci, wywieraja naciski na legalizacje pedofilii.

Tak, to są kretyni.
                        Nie uciekam od tematu, tylko twierdzę, że nie homoseksualiści in gremio
                        wywierają nacisk na legalizację pedofilii, tylko jakaś ich zidiociała grupa.
                        Znam dwóch homoseksualistów. Obaj są przyzwoitymi ludźmi i żadnych nacisków na
                        nikogo nie wywierają. Pedofilią brzydzą się na równi ze mną.

Aniu, stowarzyszenia BLABLA czy jak im tam może sobie chcieć. Z tego, co wiem,
                        akurat w USA można pójść do więzienia za zbyt dokładne kąpanie niemowlęcia,
                        więc jakoś się nie boję, że Amerykanie wydadzą swe dzieci na żer pedofilom.
                        Europejczycy również. Pedofilia to jedno z najbardziej potępianych społecznie
                        przestępstw - nawet, jak zauważył Perła, w kręgach kryminalnych. Nie wyobrażam
                        sobie partii politycznej, ktora oprze swój program wyborczy na haśle legalizacji
                        pedofilii.

Pozdrawiam,

Luzer.
                        • gini Re: Do Luzera jeszcze 08.03.04, 16:09
                          luzer napisał:

> gini napisała:
                          >
                          >
                          > > Luzerze, ale proby takie sie czyni, i czynia to wlasnie homoseksualisci,
                          > > czesciej niz hetero.O girlsloversach jeszcze nie slyszalam.
                          >
                          >
                          > Aniu, o czym to świadczy? Chyba tylko o tym, że homopedofile są głośniejsi
                          > i głupsi od heteropedofili.
                          > A czy istnieją girlloversi? Odpowiedź, jak już mówiłem, kryje się w pytaniu -
                          > dla kogo są w necie te tysiące stron z nagimi dziewczynkami-siedmiolatkami,
                          > jeśli nie dla girlloversów, a właściwie: baby-girlloversów?
                          >
                          > Luzerze ja nie neguje istnienia innych pedofilow jak homo.Trzeba jednak sobie
                          uzmyzslowic, ze nie chodzi tu o to kto jest glosniejszy.Chodzi wlasnie o to o
                          czym pisala Astra, homoseksualistom jest duzo trudniej znalezc partnera, bo
                          jest ich jakies 4 % wiec gdy maja mozliwosc deprawuja mlodzych i czynia proby
                          zalegalizowania tego.
                          Ciebie taki homoseksualista poderwac by nie mogl, ale jak zdeprawuje chlopca 10
                          letniego i wmowi mu, ze on tez jest homoseksualista, narzuci mu takie a nie
                          inne zachowania seksualne to bedzie to juz jeden homoseksualista wiecej.
                          > > Luzerze,czy sa to kretyni?
                          > > Caly czas uciekasz od tematu, ze to wlasnie
                          > > homoseksualisci, wywieraja naciski na legalizacje pedofilii.
                          >
                          > Tak, to są kretyni.
                          > Nie uciekam od tematu, tylko twierdzę, że nie homoseksualiści in gremio
                          > wywierają nacisk na legalizację pedofilii, tylko jakaś ich zidiociała grupa.
                          >
                          Luzerze, dalam wystarczajaco duzo przykladow, a Ty dalej piszesz, ze to
                          margines , ze idioci...

Znam dwóch homoseksualistów. Obaj są przyzwoitymi ludźmi i żadnych nacisków na
                          > nikogo nie wywierają. Pedofilią brzydzą się na równi ze mną.

Ja nie twierdze, ze wiekszosc homoseksualisto<w to pedofile, ale musisz
                          spojrzec prawdzie w oczy, ze niestety ze to homoseksualisci zakladaja rozne
                          stowarzyszenia majace na celu zalegalizowanie pedofilii.

>
                          > Aniu, stowarzyszenia BLABLA czy jak im tam może sobie chcieć. Z tego, co wiem,
                          > akurat w USA można pójść do więzienia za zbyt dokładne kąpanie niemowlęcia,
                          > więc jakoś się nie boję, że Amerykanie wydadzą swe dzieci na żer pedofilom.
                          > Europejczycy również. Pedofilia to jedno z najbardziej potępianych społecznie
                          > przestępstw - nawet, jak zauważył Perła, w kręgach kryminalnych. Nie wyobrażam
                          > sobie partii politycznej, ktora oprze swój program wyborczy na haśle
                          legalizacj
                          > i
                          > pedofilii.
                          >
                          > Pozdrawiam,
                          >
                          > Luzer.
                          >
                          > Luzerze, ja rowniez nie bardzo wyobrazam sobie zalegalizowanie pedofilii,
                          chcialam jedynie zwroci Twoja uwage, na to co powyzej, czyli wlasnie na
                          istnienie takich stowarzyszen, jak Nambla, czy inne, wywodzacych sie ze
                          srodowisk homoseksualnych wlasn,ie.
                          Pozdrowka
              • Gość: Nekrofil Re: Do Luzera jeszcze IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 08.03.04, 14:09
                Kontakt seksualny z nieboszczykiem jest ze wszech miar korzystny dla obu stron.
                Wprawdzie nieboszczyk nie doznaje orgazmu ale spelnia pos mierci funkcje
                obywatelska pozwalajaca na zaspokojenie podstawowych potrzeb zyciowych
                niektorych obywateli niezdolnych do zaznania ich w zwyczajny sposob. Z tego tez
                powodu my,nekrofile bedziemy domagali sie podobnie jak pedofile, uznania naszej
                orientacji seksualnej za bardzo zdrowy spolecznie objaw,jak to robia nietorzy
                pedofile.W przyszlosci tez otworzymy nasza wlasna strone internetowa i to w
                polskim Internecie,infromujaca ignoranckie spoleczenstwo o bledach jakie maja w
                podejsciu do nas.
                • Gość: Nekrofil dodatek-znalazlem niezla strone IP: *.amv.se 08.03.04, 14:22
                  pa34.lomianki.sdi.tpnet.pl/~moriturnekrofilia/
                  • Gość: Astra Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.03.04, 21:27
                    Amerykanscy boyscouts walcza zeby nie dopuscic jawnych homoseksualistow na swoich
                    wychowawcow. Oczywiscie geje uwazaja to za dyskryminacje i zdazyli juz wymusic
                    na wielu organizacjach charytatywnych zeby przestaly finansowac boyscouts.

Przyznam sie ze jestem po stronie boyscouts, chorow chlopiecych itp. Nazwijcie to
                    dyskryminacja.
                    • Gość: Imagtine Re: Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.unl.edu 09.03.04, 15:21
                      boyscouts maja absolutna racje. jawni geje wygraliby mozliwosc bycia w tych
                      samych sypialniach co chlopcy, pod tymi samymi przysznicami, w tych samych
                      ubikacjach ... nikt mnie nie przekona, ze jak sie jest gejem to nie bedzie sie
                      chcialo "popatrzec" na mlode cialo 12 latka. To tak jakby mnie wpuscic pod
                      prysznice z 12-letnimi dziewczetami ... jest tu chociaz jeden z was, ktory
                      uznalby to za niewinne, nikomu nie szkodzace wydarzenie ?
                      common !!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Astra Re: Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.03.04, 16:33
                        Niestety niewielu to widzi. Najgorsze jest to bajdurzenie o rownouprawnieniu
                        ktore sluzy do opresji mlodych chlopcow poniewaz nie chca sie poddac
                        pedalizacji ktora skadinnad jest uwazana za "normalna"

Odpowiadasz na :  
                        Gość portalu: Imagtine napisaŠŻ(a):

> boyscouts maja absolutna racje. jawni geje wygraliby mozliwosc bycia w tych
                        > samych sypialniach co chlopcy, pod tymi samymi przysznicami, w tych samych
                        > ubikacjach ... nikt mnie nie przekona, ze jak sie jest gejem to nie bedzie sie
                        > chcialo "popatrzec" na mlode cialo 12 latka. To tak jakby mnie wpuscic pod
                        > prysznice z 12-letnimi dziewczetami ... jest tu chociaz jeden z was, ktory
                        > uznalby to za niewinne, nikomu nie szkodzace wydarzenie ?
                        > common !!!!!!!!!!!!!

• Gość: Imagine Re: Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.unl.edu 09.03.04, 16:41
                          ja mysle. ze wielu widzi ale " nie dostrzega" wagi problemu. jest ogromna presja
                          pedalskiego lobby, ktora robi wode z mozgow normalnym ludziom.
                          • Gość: wqrwiony Re: Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 17:01
                            Tak zwani normalni ludzie mają najmniej problemów z klasyfikacją tego typu zjawisk.
                            • Gość: Imagine Re: Luzer czy ty popierasz gejow wsrod boyscouts IP: *.unl.edu 09.03.04, 17:56
                              moze troche jasniej: kims sa dla ciebie tzw. normalni i co to znaczy "tego
                              typu". Sorry, moze nie czytalem twoich wczesniejszych wypowiedzi.
    • Gość: jak Re: Cholerne pedały IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 08.03.04, 21:57
      Иногда достаточно просто знать, что установлены оригинальные запасные части.
      Особенно тогда, когда Вы находитесь в полной зависимости от техники и
      аккуратности других людей. Например, в самолете, автомобиле или даже в лифте
      • Gość: wikul Re: Cholerne pedały IP: *.acn.waw.pl 11.03.04, 02:03
        Gość portalu: jak napisał(a):

> Иногда доста&
        > #1090;очно просто &
        > #1079;нать, что уст
        > ановлены ори&
        > #1075;инальные за&#
        > 1087;асные части.
        > Особенно тог&
        > #1076;а, когда Вы на
        > ;ходитесь в по
        > ;лной зависим
        > ости от техни
        > ки и
        > аккуратност&#
        > 1080; других люде&#
        > 1081;. Например, в с
        > ;амолете, авто
        > ;мобиле или да
        > ;же в лифте

Jesteś pewien że ci sie nic nie popie....... .
        • wikul Re: Cholerne pedały 29.12.13, 20:43
          Jacyków: "BYŁEM ALFONSEM w hotelu Forum!"

www.dobroniak.com/maestro/
          www.pudelek.pl/artykul/61135/jacykow_bylem_alfonsem_w_hotelu_forum/
          www.pudelek.pl/artykul/61104/jacykow_wyznaje_spalem_z_pedofilem/
          www.wprost.pl/ar/424896/Arcybiskup-potajemnie-odwiedzil-pedofila-Inni-pisali-listy/
    • Gość: Imagine Re: Cholerne pedały IP: *.adsl.navix.net 08.03.04, 23:08
      masz racje Luka. pociag do dziecka byl sprawa drugorzedna. ten zwyrodnialec
      mial czyste preferencje homoseksualne, co nam wszystkim zademonstrowal.
      na pala dziada-pedala nabic.
      Imagine.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka