Gość: ewa IP: *.ok.ae.wroc.pl 09.03.04, 11:27 Znowwu znajomosci. Hausner bedzie wywieral wwplyw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inaww Re: Bukiel o Abramowiczu 09.03.04, 11:50 "Można domniemywać..." A ja myślę, że można domniemywać że p. Bukiel mógłby najpierw sprawdzić kim jest p. Abramowicz, a dopiero potem wydawać o nim opinię, bo jak na razie to widać że kieruje się uprzedzeniami, a to żle świadczy o nim, a nie o p. Abramowiczu. Nie znam ani jednego ani drugiego pana, ale wiem, że wystawianie opinii o kimś na podstawie "domniemywania" jest wysoce nieodpowiedzialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erk Re: Bukiel o Abramowiczu IP: *.nbp.pl 09.03.04, 12:20 Tak, jak i malo profesjonalna jest sam artykul. Co to - portal gazety ogolnopolskiej czy wortal w Zapizdzieju Miernym??? z tej realcji nic nie wynika - ani to, ze prof. Hausner jakikolwiek bedzie mial wplyw na cokolwiek, ani tak naprawde co o jednym Panu mysli inny Pan. Jak bede sie chcial podomyslac i podomniewywac to sobie poczytam Szyborska! amatorszczyzna nie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś