Dodaj do ulubionych

antysemityzm na okęciu :-(

12.06.10, 14:01
wyborcza.pl/1,75248,8006073,Agent_Mossadu_zatrzymany_na_Okeciu__Pomogl_w_zamachu.html
Obserwuj wątek
    • arap1 Re: Wypuszcza.... 12.06.10, 14:27
      Bo walczyl za Wasza i Nasza Wolnosc...jeszcze jednego terroryste
      pomugl wyslac do Allaha...mozliwe ze jeszcze jeden akt terroru
      zoszczedzil Wam i Nam....Amen wecej takich ubludkow do raju muslim
      wysylac
      • hordol Re: Wypuszcza.... 12.06.10, 14:42
        ??????????????
        no przeciez israel mówi ze nie ma z tym nic wspólnego
        • polski_francuz Nic nie kapujesz aaki 12.06.10, 15:13
          nie ma nic wspolnego z atakiem w Dubai, ale za swoim gardluja. Ciekaw jestem
          decyzji polskich wladz: wydadza go Niemcom czy nie?

PF

• arap1 Re: Nic nie kapujesz aaki 12.06.10, 15:21
            Hm ....nie wedzialem ze nasz forumowy weterynarz zmienil nicka
            kamelion nasz aakismile
          • hansgrubber Re: Nic nie kapujesz aaki 14.06.10, 13:34
            Wydarzą Niemcom. Mam taką nadzieję.
            • gini Re: Nic nie kapujesz aaki 14.06.10, 14:13

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8011875,Oryginal_nakazu_aresztowania__agenta_Mossadu__juz.html

chyba chca wydac antysemity jedne.
        • arap1 Re: Wypuszcza.... 12.06.10, 15:19
          hordol napisała:

> ??????????????
          > no przeciez israel mówi ze nie ma z tym nic wspólnego
          mozliwie tak ,,,no on tak chcial byc szachidem..tak chcial sad w TV
          widzalem jeszcze jednego (ze statku tureckiego) ze tez chcial byc
          szachidem i zalil sie ze ci lotry z IDF nie zrobili jego
          swietym..cytuje jego slowa (Ja tak chcialem byc szachidem)szkoda ja
          by z checa bezplatnie czysto z milosci do tego muzulmana bym pomugl
          jemu gotowy ochotniczo spelnic jego zyczenie
      • boczny_wiatr Sojusz z Izraelem to jak 12.06.10, 15:17
        podróż ze skorpionem.
        wyborcza.pl/1,86176,7993227,8_czerwca_1967_r__Przyjacielska_masakra.html
      • g-48 Re: Wypuszcza.... 12.06.10, 15:28

Bo walczyl za Wasza i Nasza Wolnosc...jeszcze jednego terroryste
        > pomugl wyslac do Allaha...mozliwe ze jeszcze jeden akt terroru
        > zoszczedzil Wam i Nam....Amen wecej takich ubludkow do raju muslim
        > wysylac

OK! Arap takie konie jak ty paszportu nie maja .
        • arap1 Re: Wypuszcza.... 12.06.10, 15:39
          Mialem polski..no dobrowolnie zrzeklem sie obywatelstwa
          polskiego..po zatym polski paszport trefny dla Mosadu co trzeci
          polak ma korzenie zydowskie.....smile
          • polski_francuz Co inteligentniejszy 13.06.10, 11:30
            Zyd ma korzenie polskiesmile

Nie bierz tego bynajmniej do siebie.

PF
            • arap1 Re: Co inteligentniejszy 13.06.10, 13:15
              polski_francuz napisał:

> Zyd ma korzenie polskiesmile
              >
              > Nie bierz tego bynajmniej do siebie.
              >
              > PF
              Mam nadzeje P.F ze jestes 100% polakiem...poszperaj w rodowodzie bo
              ci brakuje tej szczypty inteligencji ...zaliczyc sie do narodu
              wybranego...byc polakiem to nie wstyd byl tu jeden pod nickiem
              Krystijan 71 lubialem z nim dyskutowac choc dyplomami nie chwalil
              sie tylko swoim zezowatym niebieskookim dwometrowym synem 100%
              rodowitym polakiem...malem do niego troche szacunku..bo byl z Polski
              • polski_francuz Re: Co inteligentniejszy 13.06.10, 13:23
                Krystiana i ja lubie, chociaz nie zawsze sie z nim zgadzam.

Widzisz, w Polsce i w Europie nie jestesmy rasistami. Raczej wszyscy sa ze
                wszystkimi pomieszani. I gdybys mial te szczypte inteligencji, ktorej Ci
                brakuje, to bys rozpoznal i uszanowal swoich braci Palestynczykow. Ktorzy
                pozostali w Palestynie jak inni sie szwendali po swiecie.

Po czy rozpoznasz? Po tepym uporze. Po zarozumialosci. Po niezdolnosci do
                dialogu, ktora tak dobrze po rzadzie Netanyahu widac. I last but but not
                least
                po inteligencji. Bo mam prorektora Palestynczyka i wiem ze jest
                inteligentny.

Czy religia ma znaczenie? No powiedz sam, cwaniaku, czy religia ma znaczenie?
                Czy muslim sa gorsze niz zydzi?

Ale odpowiedz szczerze.

PF
                • arap1 Re: Co inteligentniejszy 13.06.10, 14:06
                  Chcesz szczerej dyskusji P.F...? choc ci brakuje moralnego
                  kregoslupa postaram sie moim prostym polskim objasnic probleme
                  konfliktu israela-palestynczykow...jestem tutaj z Polski i ponad
                  40lat zyje rzeczewistascia konfliktu arabo-israelskim i
                  palestynskim..kto zyje w Yafo...Hajfe,,ramle,Akko,Lud,i nazywany u
                  nas troch ugolnik gdzie sa wiele wiosek i miasteczek palestynczykow
                  zyjacych w granicach Israela ...czy ktos z was widzial jak zyja? Nie
                  prosze i zapraszam odwiedzic ,,,spytaj sie tych na granice Liwannona
                  gdzie miasteczko podzelone na pol miedzy Israelem i Liwanonem
                  mieszkancow (Israel chce oddac swoja czesc miasta gdzie zyja
                  palestynczycy za mala korekte granicy)gdzie chca zyc,,,chwytaja sie
                  za swoje niebieskie dowody israela jak za slomke tonacy ...spytaj
                  tych ...israelskich arabow wyjezdzajacych do Egiptu i krajow
                  arabskich kupowac sobie zony...czy chca zamiast Israela
                  Palestyne..odpowiedza Ci oczwiscie Tak..ale byc palistynczykami w
                  swojej Autonomii to Nie...Ty PF jestes lewakiem po troche dupolizem
                  bo byc na uniewerku fracuzem polskim trza miec jezyk przykly do
                  lizania...
                  • polski_francuz Nu cwaniaku 13.06.10, 14:18
                    wez podrzeszowskich wiesniakow albo podsmolenskich pijakow i zacznij im truc o
                    polskiej racji stanu albo o wielkim imperium rosyjskim. Jak myslisz co odpowiedza?

Macie szanse, ze zyjecie z prostymi ludzmi, ktorzy widza, ze cos potraficie. Ale
                    tylko dla siebie. Jak rasisci sprzed Mandeli w RPA. Zapatrzeni we wlasny pepek i
                    coraz glupsi. A rekord glupoty to pobil Liebermann. Juz prawdziwy idiota, z
                    niepolskimi korzeniami. Ktory postanowil zawalczyc z calym swiatem.

Ty mi lepiej powiedz co bedzie dalej, jak was Stany oleja i Turcja oleje. I
                    Polska nie zaplaci tych 65 miliardow. Co dalej?

Rzucicie atomowke na Iran i przejdziecie do historii z grzybami nad glowa?.

Kazdy kraj musi miec perspektywe i plan. Jakie jest ten izraelski plan? Co
                    bedzie za 10 lat? Za 25 lat? Za 50 lat?

PF
                    • arap1 Re: Nu cwaniaku 13.06.10, 14:41
                      polski_francuz napisał:

> Kazdy kraj musi miec perspektywe i plan. Jakie jest ten izraelski
                      plan? Co
                      > bedzie za 10 lat? Za 25 lat? Za 50 lat?
                      >
                      > PF
                      Posluchaj pseudo -palaczku...nie mnie sadzic twoje albo wasze plany
                      za 50 lat,,,jezeki tak dalej pujdzie to ty pierwszy bedzies sie
                      kiwal w strone Mekki...dzis twoj boss muzulmanin jutro twoich
                      dzieci..wasza przyszlosc Europy wiadoma,,,nasza jeszcze nie Araby
                      maja nafte my zapalki jezeli przyjdzie nam zginac to beda welkie
                      fajowerki na B.W.. muj narod byl nie raz na granicy zniszczenia
                      jedyne panstwo kture podnioslo miecz na potege Rzyma..placac welka
                      cene za milosc wolnosci ty tego PF nie zrozumiesz tacy jak ty Polske
                      w bedzie za tlusty kesek jalmuzny na obczyznie ..ja i moje dzieci i
                      wnuki nie zostawimy w biedzie swoje panstwo nawet za cene swojego
                      zycia.....
                      • polski_francuz Re: Nu cwaniaku 13.06.10, 14:59
                        Nie dasz rady mnie ani sklocic z innymi ani obrazic. I jestem z mojej polskosci
                        dumny i zawsze dumny bylem.

Obrazajac mnie przyznajesz, ze mam racje. Ale co mi z niej?

Dobrze, ze sobie przypominasz rok 50 n.e. bo to jest dobry przyklad.
                        Podniesliscie reke na potege Rzymu. I powiedz dalej, jak to sie skonczylo? 1900
                        lat diaspory. Tak to sie skonczylo.

Z tym, ze tym razem zostawicie za soba zgliszcza i radioaktywnosc na BW na kilka
                        wiekow. Taki jest wasz durny plan.

Kazde panstwo ma sasiadow i juz bardziej niebezpiecznych sasiadow niz Polska to
                        zaden kraj nie mial. Wasi sasiedzi sa slabsi od was az do Iranu. Iran jest
                        silniejszy/rownie silny. Z nimi jeszcze nikt nie wygral.

Poszukajcie w swoim genach lepiej rozsadku. Odwaga juz u was nie w cenie.

No juz wypij swoja metaxe i z Bogiem.

Shalom

PF
                    • arap1 Re: Nu cwaniaku 13.06.10, 15:12
                      polski_francuz napisał:

> wez podrzeszowskich wiesniakow albo podsmolenskich pijakow i
                      zacznij im truc o
                      > polskiej racji stanu albo o wielkim imperium rosyjskim. Jak
                      myslisz co odpowied
                      > za?
                      >
                      > Macie szanse, ze zyjecie z prostymi ludzmi, ktorzy widza, ze cos
                      potraficie. Al
                      > e
                      > tylko dla siebie. Jak rasisci sprzed Mandeli w RPA. Zapatrzeni we
                      wlasny pepek
                      > i
                      > coraz glupsi. A rekord glupoty to pobil Liebermann. Juz prawdziwy
                      idiota, z
                      > niepolskimi korzeniami. Ktory postanowil zawalczyc z calym swiatem.
                      >
                      > Ty mi lepiej powiedz co bedzie dalej, jak was Stany oleja i Turcja
                      oleje. I
                      > Polska nie zaplaci tych 65 miliardow. Co dalej?
                      >
                      > Rzucicie atomowke na Iran i przejdziecie do historii[i] z grzybami
                      nad glowa?[/
                      > i].
                      >
                      > Kazdy kraj musi miec perspektywe i plan. Jakie jest ten izraelski
                      plan? Co
                      > bedzie za 10 lat? Za 25 lat? Za 50 lat?
                      >
                      > PF
                      Co bedziez z wami za 50 lat...pytales siebie pseudo-polaczku dzis
                      masz bossa muzulmanina ..mozliwie juz w rodzini Fracuzkiego-
                      Ahmeda..masz?...jezeli dozyjesz dywanik w salonie w stronne Mekki
                      rozcielisz...Co znani bedzie kto wie tylko Bog..My mamy zapalki
                      Araby nafte...beda fajowerki na B.W..Muj narod nie raz byl na
                      granicy zniszczenia..jedyne malutkie panstewko podnioslo miecz na
                      potege Rzyma..to narod Israel zaplacil za to straszna cene
                      wygnaniem.. I dzis gotowi my zaplacic cena naszych zyc za nasza
                      wolnosc ,wolnosc Israela...wec nie perdol nam P.F o cenie naszej
                      wolnosci My ja znamy ..okropiona smiercia naszych ojcow ,synow i
                      curek...
                      • polski_francuz Zaplata 13.06.10, 15:26
                        "okupiona smiercia naszych ojcow ,synow i corek"

Smierci z reki Niemcow. A Arabom za nia kazecie placic. Czemu nie walczycie z
                        Niemcami?

Macie stracha?

PF
                        • arap1 Re: Zaplata 14.06.10, 11:31
                          polski_francuz napisał:

> "okupiona smiercia naszych ojcow ,synow i corek"
                          >
                          > Smierci z reki Niemcow. A Arabom za nia kazecie placic. Czemu nie
                          walczycie z
                          > Niemcami?
                          >
                          > Macie stracha?
                          >
                          > PF
                          Nie tobie polski-franc pisac o tchuzowstwie zydom ...tak byly czasy
                          kiedy bylismy bezbronni ...zabijani w pogromach (miedzyinnym w
                          Polsce macie chlubny wklad zabijania zydow ) Czym wy mozecie
                          pochwalic sie walka o wolnna Polske? z np Niemcami Francja ktora
                          jestes obecnie obywatelem? mieliscie bron bunczucznie skladaliscie
                          deklaracje o nie oddania Niemcom nawet guzika ...czym to skonczylo
                          sie to wiemy...was i Francje Niemcy rozpie...li w ciagu miesaca
                          wec nie tobie polaczku z Francji sadzic nasze bohaterstwa...
                          • polski_francuz Polskie doswiadczenia 14.06.10, 23:17
                            sa inne. Durne wladze i bohaterscy Polacy oddawali przez ponad 100 lat swoje
                            zycie za ojczyzne.

Polska panstwowosc nie byla jednak nigdy rasistowska.

Izrael ma obecnie rzad rasistowski, rzad ktory chce uznac Arabow za "podludzi".

Nie mozecie tylko skorzystac z bogatych doswiadczen hitlerowskiego Rassenamtu
                            (mierzenie cyklem czaszki, itp) bo obiekt waszej nienawisci jest tej samej co wy
                            rasy.

Rozwijacie zatem tworczo i w interesujacy sposob pojecie rasizmu.

PF
                            • arap1 Re: Polskie doswiadczenia 15.06.10, 09:21
                              polski_francuz napisał:

> sa inne. Durne wladze i bohaterscy Polacy oddawali przez ponad 100
                              lat swoje
                              > zycie za ojczyzne.
                              >
                              > Polska panstwowosc nie byla jednak nigdy rasistowska.
                              >
                              > Izrael ma obecnie rzad rasistowski, rzad ktory chce uznac Arabow
                              za "podludzi".
                              >
                              > Nie mozecie tylko skorzystac z bogatych doswiadczen hitlerowskiego
                              Rassenamtu
                              > (mierzenie cyklem czaszki, itp) bo obiekt waszej nienawisci jest
                              tej samej co w
                              > y
                              > rasy.
                              >
                              > Rozwijacie zatem tworczo i w interesujacy sposob pojecie rasizmu.
                              >
                              > PF
                              Gdzie ty wyczytales te bzdety...czytasz lewackie gazety?
                              propalestynskie? wypowiadasz zdanie jak chlop z wioski...kiedy
                              krzyczeli bej zydow...chlop bral siekiere i szedl zabijac
                              zyda ..kiedy wracal (zabil swojego sasiada zyda)spytali jego
                              tlaczego to zrobil...odpowiedz wszyscy krzyczeli i zabijali wiec ja
                              tez.....jedz polaczkowaty franc,,do Israela i przykonaj sie ze co
                              bazgrolisz tutaj to czyste bzdury...ty ze chwalisz sie liberalizmem
                              i swoimi dyplomami jest prostym ni czym sie nie roznacym sie od
                              chlopa z zasciankowej prymitywnej wsi..i to nie wazne jakie
                              stanowisko zajmujesz ....Jedz do Israela i zobaczysz israelskich
                              arabow dostajacych wszystkie prawa przyslugujacych zydom ich
                              sklepy ,domy, wille...spytaj sie araba israelskiego co woli zyc w
                              Israelu z zydami czy w panstwie arabskim albo na chudy koniec
                              palestynskim....
          • g-48 Re: Wypuszcza.... 13.06.10, 12:55

Mialem polski..no dobrowolnie zrzeklem sie obywatelstwa
            To co ten polski konsularny schowales do szuflady?Przyda sie nie?!
            jak was moslemy pogonia.

po zatym polski paszport trefny dla Mosadu co trzeci
            > polak ma korzenie zydowskie.....smile

Tu racje masz!Spotkalem niemiecko-zydowska rodzine ktora opowiadala
            mi jakie trudnosci robili im na lotnisku w Tel Avivie przy odprawie
            celnej.
            A korzenie to ty masz ale zgnile.
            • arap1 Re:Nie znam twoich korzeni g-48 13.06.10, 13:40
              no staram sie domysliec czlowiek wybierajac imie Nicka ma intencje
              z nim jakos powazanym moge tylko starac sie domyslic ktos ty...48
              mozliwe ze w tym roku urodziles sie,,,albo wskazujesz na traume
              np:,,, 48 powstanie panstwa Israel....borac pod uwage twoje ataki
              forumowe na zydow i ich panstwo zostaje pomyslic o literze
              G....mozliwe german..twoje korzenie niemieckie...biorac pod uwage ze
              byl tu jeden(nick zapomnialem) z Wroclawia..chwalil sie korzeniami
              aryjskimi podobny stylem pisania do ciebie...
              • marouder.eu Gowienko48 jest Slazakiem:) 13.06.10, 13:50
                Dawnym dzialaczem zwiazku Solidarnosc. Od dziesiecioleci zyje na koszt obywatela
                niemieckiegosmile
                Probowal niby to pracowac w jakichs zakladach produkujacy margaryne, ale nawet
                jawohl i danke schoen w zamian za policzek nie skutkowalo. Zwolnili dziadyge.
                Slugiwal kiedys jeszcze w kebabowni u jakiegos Turka.
                • arap1 Re: Gowienko48 jest Slazakiem:) 13.06.10, 14:12
                  marouder.eu napisał:

> Dawnym dzialaczem zwiazku Solidarnosc. Od dziesiecioleci zyje na
                  koszt obywatel
                  > a
                  > niemieckiegosmile
                  > Probowal niby to pracowac w jakichs zakladach produkujacy
                  margaryne, ale nawet
                  > jawohl i danke schoen w zamian za policzek nie skutkowalo.
                  Zwolnili dziadyge.
                  > Slugiwal kiedys jeszcze w kebabowni u jakiegos Turka.
                  Jednak mialem wecha ten szmalcownik smierdzi na odleglosc,,nie mam
                  archiwa zapomnialem jego nicki..moze przypominasz nazwy ich wele to
                  mnie rozwarze,,,
                  • hordol maruder!!!!!!!! 13.06.10, 14:17
                    czy mógłbys mi przetłumaczyc powyższą pisanine tego typa arapa?
    • perla to, że Mossad ubił terrorystę to dobrze 12.06.10, 18:29
      źle, że posłużył się kradzionymi paszportami i teraz chcąc nie chcąc są ścigani
      w unii za fałszerstwo.
      A to zatrzymanie to dobra wiadomość jest. Może w końcu rząd Israela poważnie z
      nami porozmawia bo do tej pory uchylał się od tego. My im oddamy aresztanta, a
      oni nam Gąsiorowskiego dla którego mamy przygotowaną celę na 9 letni pobyt właśnie.
      • corkazacheusza Re: to, że Mossad ubił terrorystę to dobrze 12.06.10, 18:40
        perla napisał:

> źle, że posłużył się kradzionymi paszportami

powinni posluzyc sie paszportami izraelskimi i do tego z pieczecia
        mossadu na zdjeciu
    • marouder.eu Giermancom wydawac Zyda jest obyczajem brzydkim... 13.06.10, 11:45
      ..Akusiu!
      • mate_lot Re: Giermancom wydawac Zyda jest obyczajem brzydk 13.06.10, 11:59
        marouder.eu napisał:

> ..Akusiu!

To ten, hmm... perdol, to aaki? Że też na to nie wpadłem... sad
      • hordol Re: Giermancom wydawac Zyda jest obyczajem brzydk 13.06.10, 13:46
        uważasz ze izrael powinien stac po wieczne czasy ponad prawem?
        • marouder.eu Niezaleznie od przypadku zatrzymanego.. 13.06.10, 13:53
          ..uwazam, ze dobrze sie dziej, gdy ktos odstzreliwuje terrorystowsmile
          • hordol Re: Niezaleznie od przypadku zatrzymanego.. 13.06.10, 14:03
            nie o to pytałem
            • marouder.eu No, ja wiem:) 13.06.10, 14:21
              A ja na pytanie tak postawione odpowiem moze, ze jesli Niemcy wydadza
              Isrealczykom ten Legion korzystajacych z ich socjalu i kazdego innego mozliwego
              wsparcia panstwa tzw. bojownikow Plastelinskich, to wtedy pogadamy
    • hordol Re: antysemityzm na okęciu :-( 13.06.10, 13:35
      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3904270,00.html
      Our legal system is known throughout the world and can handle this
      issue,

no znamy,znamy . mielismy doswiadczenie w sprawie morela i bagsika
      • perla Morel i Bagsik to przynajmniej Żydzi 13.06.10, 14:02
        ale Gąsiorowski to goj, któremu władze Israela dały obywatelstwo wprost na
        lotnisku gdy zbiegł z Polski. Władze Israela doskonale wiedziały, ze to
        złodziej, który za pomocą pomysłu i otrzymanych z Israela pieniędzy, ograbił NBP
        na niespotykaną skalę. Ograbił Polskę, która dopiero raczkowała z nędzy 40
        letniego komunizmu.
        Postępowanie Israela wtedy w stosunku do nas było wyjątkowo podłe, a nawet widać
        było u nich perfidną satysfakcję, że dali schronienie pospolitemu przestępcy,
        który okradł tak wtedy wyniszczoną Polskę.
        PP Wałęsa jeździł wtedy osobiście do Israela i prosił o wydanie Gąsiorowskiego
        naszej jurysdykcji. I ciągle słyszał brutalne - nie!
        A teraz karta się odwróciła. Nie jesteśmy już w nędzy, i teraz to my mamy w
        areszcie ich agenta. I możemy teraz sobie poigrać z rządem Israela, tak jak oni
        igrali z nami.
        Ale to by było nieafektywne. Osobiście bym im zwrócił ich człowieka zamiast go
        wydawać Niemcom, ale pod twardym warunkiem. Gąsiorowski ląduje na Okęciu wprost
        z Israela w kajdankach właśnie.
        • hordol Re: Morel i Bagsik to przynajmniej Żydzi 13.06.10, 14:07
          casus bagsik,morel,gąsiorowski pokazuje że izrael sklania sie ku
          zasadzie iż zyd oskarzony przez gojów jest a prori niewinny
        • marouder.eu Gasiorowski? Po ponad 20 latach? 13.06.10, 14:08
          Zamiast czlowieka, ktory ewentualnie przyczynil sie do ubicia plaza?
          Mloda godzina jest, przypominam!
          • hordol Re: Gasiorowski? Po ponad 20 latach? 13.06.10, 14:10
            jezeli przestepstwo sie nie przedawniło to czemu nie?
          • perla nie po 20 latach ale po 19 13.06.10, 14:20
            został jeszcze rok do przedawnienia. To ostatni moment aby Israel postąpił w tej
            sprawie jak nasz sojusznik.
            Ale jak nie chcieli po dobroci to teraz można ich przyprzeć do muru. Niech
            wybierają. Albo nam oddają Polaka, który tak nas okradł wtedy, albo my wydamy
            Niemcom Żyda.
            Bagsika dorwaliśmy w Szwajcarii, dostał u nas 9 lat pudełka i jakoś to Israel
            przełknął. Nie widzę powodu czemu tak upierają się co do Gąsiorowskiego.
            Ubicie płaza w tej sprawie nie ma nic do rzeczy. Israel dobrze zrobił, że go
            ubił. Ale źle zrobił, ze dał ciepłe schronienie gangsterowi. Polska ledwo wtedy
            stała na nogach po 40 latach komunizmu. I to tak było, jakby dać schronienie
            bandycie, który ograbił człowieka wyjeżdżającego na wózku ze szpitala właśnie.
            • marouder.eu Niemcom Zyda? 13.06.10, 14:33
              Wezme i wyemigruje jak znowu okaze sie cos takiego!
              • perla ale dzisiejsi Niemcy nie chodzą w mundurach SS 13.06.10, 14:57
                to absolutnie cywilizowany kraj, nasz sąsiad, dość nam przyjazny, i olbrzymi
                rynek zbytu naszych produktów. A pamiętaj, że Polska żyje głównie z eksportu.
                Natomiast Israel ma wyjście z tej sytuacji. Podałem to w poprzednich postach
                właśnie.
              • hordol polakom żyda? 13.06.10, 19:11
                www.agasiorowski.com/
                przeciez kaczory go zlikwiduja. i to za niewinnośc jak widac na
                linkowanej stronie
                big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka