gini Re: Bronek wygrał w Czarnej! 04.07.10, 22:36 hansgrubber napisał: > Świetnie. wyrazy wspolczucia hansik Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Open'er za Komorowskim :) 04.07.10, 22:45 wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8097111,Open_er_mocno_za_Komorowskim__Wieczor_wyborczy_NA.html tete Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Open'er za Komorowskim :) 04.07.10, 22:52 t_ete napisała: > wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8097111,Open_er_mocno_za_Komorowskim__Wieczor_wyborczy_NA.html > > > tete czy§taj u gory ,wyrazy wzspolczucia dla przyglupiastych,co na niegoglosowali. masz racje co do sluzby zdrowia w polsce, psychiatria chyba nie funkcjonuje, a jak funkcjonuje ,to bardzo zle czego jestes przykladem wegetarianko glosujaca na mysliwych Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Open'er za Komorowskim :) 04.07.10, 23:56 Gratuluję glosowania na polityka, który mówi o Polsce solidarnej i przeprowadził najbardziej niesolidarną obniżkę podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 00:07 hansgrubber napisał: > Gratuluję glosowania na polityka, który mówi o Polsce solidarnej i > przeprowadził najbardziej niesolidarną obniżkę podatków. obnizyl podatki?niesolidarnie na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 00:10 gini 14.06.10, 07:42 Odpowiedz PRZEGLĄD PRASY. Tylko w Rumunii i Grecji jest więcej pracowników na granicy ubóstwa niż u nas - informuje "Dziennik Gazeta Prawna". Co dziesiąty Polak, choć pracuje, żyje w biedzie. Fot. Przemysław Skrzydło / AG Coraz więcej Polaków ubiera się w sklepach z tanią odzieżą ) Gazeta powołuje się na raport GUS "Zasięg ubóstwa w Polsce w roku 2009". Wynika z niego, że 12 proc. pracujących Polaków jest zagrożonych ubóstwem. - Jedną z przyczyn tak wysokiego wskaźnika w Polsce jest duży udział osób pracujących w rolnictwie - mówi Iga Magda z Instytutu Badań Strukturalnych. - Dochody tej grupy są niskie i często jedna osoba utrzymuje całą rodzinę wielodzietną - dodaje. W Polsce wśród małżeństw z czwórką dzieci w biedzie żyje 36 proc. Ubóstwo dotyka w tym samym stopniu niewykwalifikowanych robotników i osoby z wyższym wykształceniem (odpowiednio 12 i 10 proc.). Z problemem biedy spotykają się najczęściej ludzie po 40. roku życia, chociaż bieda nie omija młodych - 23 proc. osób przed trzydziestką żyje w biedzie. Blisko jedna piąta Polaków zagrożonych jest ubóstwem. a Ty mnie prosisz zeby Afryce pomagac, mam nadzieje, ze od czasu do czasu klikasz w pajacyka mon amour. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 02:01 Ok ale PiS partią socjalną czy solidarną nie jest, są na to twarde dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 02:36 hansgrubber napisał: > Ok ale PiS partią socjalną czy solidarną nie jest, są na to twarde > dowody. : Open'er za Komorowskim Autor: gini 05.07.10, 00:10 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz gini 14.06.10, 07:42 Odpowiedz PRZEGLĄD PRASY. Tylko w Rumunii i Grecji jest więcej pracowników na granicy ubóstwa niż u nas - informuje "Dziennik Gazeta Prawna". Co dziesiąty Polak, choć pracuje, żyje w biedzie. Fot. Przemysław Skrzydło / AG Coraz więcej Polaków ubiera się w sklepach z tanią odzieżą ) Gazeta powołuje się na raport GUS "Zasięg ubóstwa w Polsce w roku 2009". Wynika z niego, że 12 proc. pracujących Polaków jest zagrożonych ubóstwem. - Jedną z przyczyn tak wysokiego wskaźnika w Polsce jest duży udział osób pracujących w rolnictwie - mówi Iga Magda z Instytutu Badań Strukturalnych. - Dochody tej grupy są niskie i często jedna osoba utrzymuje całą rodzinę wielodzietną - dodaje. W Polsce wśród małżeństw z czwórką dzieci w biedzie żyje 36 proc. Ubóstwo dotyka w tym samym stopniu niewykwalifikowanych robotników i osoby z wyższym wykształceniem (odpowiednio 12 i 10 proc.). Z problemem biedy spotykają się najczęściej ludzie po 40. roku życia, chociaż bieda nie omija młodych - 23 proc. osób przed trzydziestką żyje w biedzie. Blisko jedna piąta Polaków zagrożonych jest ubóstwem. To jest ten Twoj twardy dowod?Artykul z gw z 14 czerwca2010?To ja cos przeoczylam, nie wiedzialam, ze Pis rzadzi. Hansuparles sie zeby mnie rozsmieszyc i udalo sie))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 10:41 Mówiłem o reformie podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Open'er za Komorowskim :) 05.07.10, 10:43 hansgrubber napisał: > Mówiłem o reformie podatków. aco sie dzieje teraz?Skoro jest tak dobrze, to dlaczego jest tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś