hordol 05.07.10, 16:11 twitter.com/AndrzejWajda/status/17780858468 twitter.com/AndrzejWajda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: zgoda buduje 05.07.10, 16:47 hordol napisała: > twitter.com/AndrzejWajda/status/17780858468 > twitter.com/AndrzejWajda tez czytalam, nie do pomyslenia,facet jest chory. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 05.07.10, 17:03 sa opinie ze ktos sie podszył pod niego. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 05.07.10, 17:37 hordol napisała: > sa opinie ze ktos sie podszył pod niego. gdyby takbylo gdzies by sam to oswiadczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 05.07.10, 17:41 jeden z najbardziej znanych ludzi w polsce, autorytek gazety,czlonek honorowy komitetu wyborczego komorowskiego, laureat oskara. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 05.07.10, 17:46 hordol napisała: > jeden z najbardziej znanych ludzi w polsce, autorytek gazety,czlonek > honorowy komitetu wyborczego komorowskiego, laureat oskara. taa i cisza,forumowe pelowce nabrali wody do buziek. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 05.07.10, 17:54 dalem tez post na forum kraj ale rychło został usuniety to sie w glowie nie miesci Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 05.07.10, 18:20 hordol napisała: > dalem tez post na forum kraj ale rychło został usuniety > > to sie w glowie nie miesci ja juz nawet na kraj przestalam chodzic,czytac te zapijaczoneryje, przyglupiaste etty i inne,szkoda czasu, wole sobie dobrego blogeraz salonu poczytac. ale patrz jak buzki trzymaja na klodke,udaja,zewatka nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 05.07.10, 18:24 wajda to nie jacys tam anonimowi forumowicze z kraju. i nie ma co sie łudzic tego typu wypowiedzi bartoszewskiego kutza niesiolowskiego palikota nowaka i innych byly de facto czynione z cicha aprobata i tuska i komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 05.07.10, 18:27 hordol napisała: > wajda to nie jacys tam anonimowi forumowicze z kraju. > i nie ma co sie łudzic tego typu wypowiedzi bartoszewskiego kutza > niesiolowskiego palikota nowaka i innych byly de facto czynione z > cicha aprobata i tuska i komorowskiego naturalne, zaden przeciez nie skrytykowal tych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie wierze 05.07.10, 19:01 ze Wajda to napisal. Ktos sie podszyl i tyle. PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie wierze 05.07.10, 19:15 hordol napisała: > chcialbym abys mial rajce sluchaj hordol, pare lat temu ktos sie podszyl pode mnie na glupim forum. od razu krzyczalam,ze to nie ja.tyle, ze wtedy bylo latwiej,sie podszyc, bo nie bylo logowania, wiec jakis macher podrobil moj adres ip. nie wyobrazam sobie by ktos pisal na konto wajdy, a on nie dementowal tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Nie wierze 05.07.10, 19:18 nie znam zasad twittera.nigdy tam nie pisałem a nawet nie bylem jego czytelnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie wierze 05.07.10, 19:26 hordol napisała: > nie znam zasad twittera.nigdy tam nie pisałem a nawet nie bylem jego > czytelnikiem ja tez nie ale wszedzie sie trzeba teraz logowac, wciaz czekamna dementi pana andriuszki wajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 20:31 Palikot: Czy Kaczyński podczas katastrofy był trzeźwy? biel, sko2010-07-05, ostatnia aktualizacja 2010-07-05 18:37 Takie pytanie zadał dziś poseł PO Janusz Palikot podczas konferencji prasowej podsumowującej drugą turę wyborów prezydenckich (w Lublinie, jedynym mieście wojewódzkim wybory wygrał Jarosław Kaczyński) Fot. Piotr Michalski / AGENCJA GAZETA Janusz Palikot . Palikot: wygrana Komorowskiego to wygrana z klerem Kaczyński wygrał w Lublinie o zaledwie 800 głosów! Palikot stwierdził, że skoro prezes Prawa i Sprawiedliwości zaapelował w niedzielny wieczór o rzetelne wyjaśnienie okoliczności tragedii smoleńskiej, to on zada kilka pytań. - niech zadaje ruskim ponoc robili sekcje Czy pobrano i przebadano krew Lecha Kaczyńskiego pod kątem obecności alkoholu? Czy prezydent był na pokładzie pod wypływem alkoholu - mówił poseł. sadzi widac wszystkich wg siebie malpkowicz Palikot stawiał więcej pytań: - Dlaczego samolot miał 25 minut opóźnienia? Gdyby wyleciał o czasie mógłby spokojnie lądować. Co przez ten czas robił Lech Kaczyński i czy środowisko prezydenta nie wywierało wpływu na załogę? prezydent kaczynski pewnie przystawil zalodze wraz ze srodowiskiem,pistolety do glowy,bo chcial popelnic samobojstwo . Później Palikot mówił o kościele i wyborach. Uznał, że w tysiącach kościołów doszło do złamania ciszy wyborczej. Księża mieli nawoływać do głosowania na Kaczyńskiego. - Dlatego czekam na zgłoszenia przypadków od świadków tych wydarzeń. Następnie skieruję sprawę do sądu - zapowiedział poseł, który przypomniał o rozdziale Kościoła od państwa. - Około stu komisji wyborczych na Lubelszczyźnie było usytuowanych w pobliżu parafii. a gdzie mialy byc usytuowane i coto ma do rzeczy Czy to właściwe? Czy nie powinno być tak, jak za sklepami z alkoholem, że komisje muszą być oddalone od kościołów? - stawiał pytania Palikot. wsciekl sie ciemniak, ze przepadl w lublinie tluk z bilgoraja. Źródło: Gazeta Wyborcza Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 21:12 www.rp.pl/artykul/503958.html Wszystko wskazuje na to, że znacznie głębiej weźmie sobie do serca Bronisław Komorowski inne wezwanie z tego samego numeru "Gazety Wyborczej", sformułowane przez Jacka Żakowskiego: "pańska najważniejsza misja to ostateczne dorżnięcie zarazy, zerwanie z IV RP". "Dorżnąć zarazę"… nawet ten grafomański styl nie jest przypadkowy, takie koślawienie słów jest typowe dla języka wszelkich propagandowych nagonek – co mógłby potwierdzić czołowy uniwersytecki specjalista od "mowy nienawiści", gdyby z zasady nie ograniczał się do tropienia jej wyłącznie w PiS. Podgrzewanie emocji Prawdziwą zapowiedzią "500 spokojnych dni" Komorowskiego (i to hasło budzi znaczące skojarzenia) jest raczej występ Stefana Niesiołowskiego w wieczorze wyborczym TVN 24, gdzie wypluwał z siebie z nienawiścią długą listę nazwisk, nie tylko polityków, ale też profesorów, publicystów, a nawet poetów, którzy muszą zostać całkowicie usunięci z debaty publicznej, z krzykiem, że nie będzie żadnego porozumienia z PiS, żadnych rozmów, nigdy. Prawdziwe oblicze prezydenta Komorowskiego to raczej Janusz Palikot, który nazajutrz po wyborach zainaugurował nową kadencję bezprecedensowym opluciem śp. Lecha Kaczyńskiego, zarzucając mu zamordowanie ofiar katastrofy smoleńskiej. Sądzę, że będziemy w najbliższych dniach świadkami wielu podobnych ataków. Zwłaszcza ze strony medialnego "salonu", który płonie żądzą zemsty za złamanie podczas rządów PiS jego monopolu opinii i częściowe pozbawienie władzy nad emocjami tłumu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 21:17 przeczytałem ten artykuł w oryginale i w całości. żakowski twierdzi iz napisał go w niedziele PRZED ogłoszeniem wyników. publikowany jest dzisiaj. zas w tym artykule zwraca sie do przyszłego prezydenta-niezaleznie od tego, kto nim zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 21:24 hordol napisała: > przeczytałem ten artykuł w oryginale i w całości. żakowski twierdzi iz > napisał go w niedziele PRZED ogłoszeniem wyników. publikowany jest > dzisiaj. > zas w tym artykule zwraca sie do przyszłego prezydenta- niezaleznie od > tego, kto nim zostanie Wszystko wskazuje na to, że znacznie głębiej weźmie sobie do serca Bronisław Komorowski inne wezwanie z tego samego numeru "Gazety Wyborczej", sformułowane przez Jacka Żakowskiego: "pańska najważniejsza misja to ostateczne dorżnięcie zarazy, zerwanie z IV RP". "Dorżnąć zarazę"… wieszja nie dziecko,ktorazaraze cce dozynac,i zobaczja dziwnie sie zgadzaja... a dementi od Wajdy jak nie bylo tak nie ma... Dopóki po ziemi łazi ostatni kaczystowski wyborca - nie spoczniemy! Il y a environ 6 heures via TweetDeck Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 21:32 i pewnie nie bedzie. predzej wpis zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 21:54 hordol napisała: > i pewnie nie bedzie. predzej wpis zniknie zauwazyles, oprocz wpisu francuza, jestesmy tylko we dwoje w tym watku.... nawet moja sympatyczna tecia nie wpadla, gdzie sa wszyscy ci co oskarzali kaczyniskich o sianie nienawisci? co powiedza o swoich.jak znam zycie omina watek i beda oskarzac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 22:15 spotkałem sie z oskarzeniami na "kraju" iz to ja założyłem tego wajdowego twittera aby opluc mistrza. grozono mi policją, prokuraturą tvenem i bóg wie czym jeszcze... strona niestety wygląda mi na autentyczna a jej historia zaczeła sie nie od dzisiaj. gdy pierwszy raz to przeczytałem to dosłownie mnie zamurowało Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 22:21 hordol napisała: > spotkałem sie z oskarzeniami na "kraju" iz to ja założyłem tego > wajdowego twittera aby opluc mistrza. > grozono mi policją, prokuraturą tvenem i bóg wie czym jeszcze... > strona niestety wygląda mi na autentyczna a jej historia zaczeła sie > nie od dzisiaj. > gdy pierwszy raz to przeczytałem to dosłownie mnie zamurowało a czego sie spodziewales po zwolennikach pelo z kraju? to bylo forum ,na ktorym zaczynalam, teraz nawet wchodzic sie tam nie chce. jak znajde to Ci cos podesle, tylko nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 22:23 PO – POjednanie – POlikot Świński ryj dał kolejny popis. O ile jednak nie warto się zajmować gumowym penisem, to wiceszefem klubu rządzącego ugrupowania przejmować się musimy Miło uśmiechnięty premier Donald Tusk, który jednakowoż potrafi pojechać Palikotem, co zademonstrował w ostatniej kampanii, rozkłada ręce: Janusz Palikot czy Stefan Niesiołowski to niezależni ludzie. Prominentni dziennikarze się wzruszają: jeszcze jeden kłopot na głowie premiera. Jesteśmy ewenementem na skalę światową. Publiczne wystąpienia osób zajmujących najważniejsze funkcje w partii nie mają z tą partią żadnego związku. W rzeczywistości nie tylko ponosi ona za nie odpowiedzialność, ale zgodnie ze zdrowym rozsądkiem uznać trzeba je za istotny element jej strategii. Wyzwiska i pomówienia pod adresem nieżyjącego prezydenta to początek “polityki pojednania”, którą, przy wsparciu dominujących mediów,proponuje nam PO. Bezpośrednio po katastrofie smoleńskiej, bez śladu uzasadnienia, pojawiły się sugestie, że doprowadził do niej Lech Kaczyński. Robili to politycy PO i sprzyjające im media ze szczególnym uwzględnieniem “Gazety Wyborczej”; na forum międzynarodowym insynuacje te rozpowszechniał reżyser Andrzej Wajda, członek komitetu honorowego Bronisława Komorowskiego. Ten, który wezwał do wojny domowej. Dobry wynik Jarosława Kaczyńskiego wywołał przerażenie wśród jego przeciwników. Jedyna odpowiedź, którą znajdują na proces mogący doprowadzić ich do utraty władzy, to zamurować podział kraju na obecnym poziomie. Trzeba wykopać maksymalnie głęboki rów między Polską Komorowskiego a Kaczyńskiego, aby przejście z jednej do drugiej okazało się nieomal niemożliwe. Trzeba wywołać obopólną nienawiść. Obelgi świńskiego ryja dlatego skierowane są przeciw nieżyjącemu bratu prezesa PiS, aby łatwiej go sprowokować. Każda odpowiedź Kaczyńskiego stanie się przedmiotem głębokiej troski mediów, które odkryją w nim pokłady agresji. A gumowy penis? Przecież coś takiego trudno traktować poważnie. podbitka)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 22:24 Nie moje, Bronislawa Wildsteina z RZEPY Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: jeszcze jeden do zgody 05.07.10, 22:30 znam.i tez mialem ci zamiar go podesłac.i tez nie tu. dobra analiza sytuacji "maszeruj albo giń" Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody super zgoda 05.07.10, 23:51 p://www.tvn24.pl/12690,1663741,0,1,kutz-polska-potrzebuje-wiecej- palikotow,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: jeszcze jeden do zgody super zgoda 05.07.10, 23:52 gini napisała: > p://www.tvn24.pl/12690,1663741,0,1,kutz-polska-potrzebuje-wiecej- > palikotow,wiadomosc.html www.tvn24.pl/12690,1663741,0,1,kutz-polska-potrzebuje-wiecej-palikotow,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
hordol oj!! a ja głupi 06.07.10, 15:43 myslalem ze polska potrzebuje reformy sluzby zdrowia, krusu, przywilej ów emerytalnych, ograniczenia biurokracji itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: oj!! a ja głupi 06.07.10, 15:56 hordol napisała: > myslalem ze polska potrzebuje reformy sluzby zdrowia, krusu, przywilej > ów emerytalnych, ograniczenia biurokracji itp itd no widzsz ja tez myslalam, ale widac nam potrzebne palikty,moze jeszcze troche kutzow wajdow, bartoszewskich, wtedy bdzie polska kraina miodem i mlekiem plynaca, zgoda zapanuje i milosc)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: zgoda buduje 05.07.10, 22:59 Dziś jest wspaniały dzień dla Polski, już niedługo wywalimy tego trupa z Wawelu. Bitwa wygrana walka jeszcze trwa. Ten komuszek zapomnial ze kaplica wawelska z grobowcami lezy w gestii Kardynala Dziwisza. Ale te chamki Wajda czy Bartoszewski musza w koncu dostac kopniaka prosto w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: dobre polityka milosci 05.07.10, 23:02 filipmemches.salon24.pl/204437,polityka-milosci-jako-moralna-transgresja a forumowe polityki milosne sie gdzies zapodzialy)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: zgoda buduje 06.07.10, 17:54 hordol napisała: > twitter.com/AndrzejWajda/status/17780858468 > twitter.com/AndrzejWajda www.wiadomosci24.pl/artykul/ktos_podszywa_sie_w_internecie_pod_andrzeja_wajde_147523.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 07.07.10, 09:29 toś podszywa się w internecie pod Andrzeja Wajdę Gazeta Krakowska | Wczoraj 10:04, aktualizacja: 2010-07-06 10:06:44 1 2 3 4 5 0 3 455Andrzej Wajda Twitter profil fałszerstwo Krystyna Zachwatowicz Ewa Nowińska Paweł Nowacki "Mam zapewnienie, że jeszcze w tym roku uda nam się usunąć z Wawelu grób Kaczyńskiego". "Już niedługo wywalimy tego trupa z Wawelu" - takie wpisy pojawiły się w poniedziałek pod profilem Andrzeja Wajdy w internetowym serwisie społecznościowym Twitter. Wajda nic o tym nie wie, a profil jest fałszywy. - Dz w takim razie powinna pwiedziec mezowi, by sprobowal cos z tym zrobic. Tego typu kradzież tożsamości w internecie i serwisach społecznościowych to istna plaga. - W zasadzie każdy w kilka minut może założyć w popularnym serwisie konto na nazwisko osoby publicznej i się nim posługiwać - mówi Paweł Nowacki, założyciel serwisu społecznościowego Wiadomości24.pl. - Jedynie z treści możemy wnioskować, czy profil jest prawdziwy. Administrator serwisu nie musi sprawdzać, czy podane w profilu dane są prawdziwe. M jest wiec sposob,dziwne jest jeszcze to, ze dzwonia do pani Krysi znajomi, a do samego zainteresowaego czyli Wajdy nie dzwoni ,nikt. Potwierdza to prawnik, specjalistka od spraw własności intelektualnej prof. Ewa Nowińska z UJ. Więcej czytaj na polskatimes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 07.07.10, 16:43 rzeczony profil wajdy na twitterze istnieje juz ponad miesiąc. sa tam rózne wpisy. wczesniej jakos nikt z platformianych harcowników internetowych, których pełno było w czasie kampanii nie zauwazył i nie poinformował kogo trzeba że to fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: zgoda buduje 07.07.10, 16:54 hordol napisała: > rzeczony profil wajdy na twitterze istnieje juz ponad miesiąc. sa tam > rózne wpisy. wczesniej jakos nikt z platformianych harcowników > internetowych, których pełno było w czasie kampanii nie zauwazył i nie > poinformował kogo trzeba że to fałsz? no widzisz a zona nie poinformowala jego, bo nie chciala go denerwowac, i znajomi dzwonili tylkodo niej, w tej sprawie,do niego nie)))) dementi pani Krystyny Zachwatowicz cienkie, czekamy na dementi wajdy,na jakies sledztwo, ktosie podszyl itd... na razie cisza, moge Ci reczyc, ze tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: zgoda buduje 07.07.10, 18:42 hordol napisała: > rzeczony profil wajdy na twitterze istnieje juz ponad miesiąc. sa tam > rózne wpisy. wczesniej jakos nikt z platformianych harcowników > internetowych, których pełno było w czasie kampanii nie zauwazył i nie > poinformował kogo trzeba że to fałsz? To żaden argument. Gdyby ktoś założył profil podszywając się np.pode mnie, też bym nie wiedział. Mógłby wisieć od poczatku w nieskończoność, bo nigdy tam nie zagladałem. Na portalach społecznościowych pełno jest fałszywych profili. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: zgoda buduje 07.07.10, 18:44 wikul napisał: > hordol napisała: > > > rzeczony profil wajdy na twitterze istnieje juz ponad miesiąc. sa > tam > > rózne wpisy. wczesniej jakos nikt z platformianych harcowników > > internetowych, których pełno było w czasie kampanii nie zauwazył i > nie > > poinformował kogo trzeba że to fałsz? > ale teraz juz wiedza, > > To żaden argument. Gdyby ktoś założył profil podszywając się > np.pode mnie, też bym nie wiedział. Mógłby wisieć od poczatku > w nieskończoność, bo nigdy tam nie zagladałem. > Na portalach społecznościowych pełno jest fałszywych profili. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: zgoda buduje 07.07.10, 22:20 ttp://bukojer.salon24.pl/ Krystyna Zachwatowicz zapowiada walkę o szybkie zlikwidowanie fałszywego i kompromitującego profilu jej męża, ale wielu komentujących to zamieszanie internautów przypomina ogromne zaangażowanie Wajdy w próbę zablokowania pochówku prezydenckiej pary na Wawelu i albo nie wierzy w wyjaśnienia jego małżonki, albo wyraża zdziwienie, że on sam nie zabrał jeszcze głosu w dotyczącej go sprawie. no wlasnie dlaczego on sam nie zabiera glosu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: zgoda buduje 07.07.10, 22:26 przypuszczam ze wajda ma większe mozliwości i koneksje niz ty.i nazwisko też bardziej znane. na tej jego stronie pisało wiele osób.nikt sie nie zorientował ze to fałszywka? Odpowiedz Link Zgłoś