Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 21:08 Na razie ok.2400 na TAK do ok.1500 na NIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaz Olechowski znowu wywąchał okazję! IP: *.man.czest.pl 17.03.04, 21:53 Facio wywąchał znowu okazję. A wszędzie juz był. Za komuny też. Za komuny to nawet więcej niż był! On wtedy był wielki patriota. Pracował dla ojczyzny przynajmniej na dwóch etatach. To jest pewne. Do drugiego "etatu" nawet się przyznał. Zbrzydza mnie to. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Olechowski u Czajkowskiej ! 17.03.04, 22:03 No i co? Ile Guru dostało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Olechowski u Czajkowskiej ! IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 22:07 Chyba było ostatecznie ponad 7000 na TAK i ponad 4000 przeciw. Piszę z pamięci więc dokładnie mogło być troche więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Olechowski u Czajkowskiej ! 17.03.04, 22:14 Facet od zawsze wyglądał mi na karierowicza dużego kalibru, napuszonego jak balon i jak balon pustego w środku. Domniemywam, że pani Czajkowska nie dokonała przez grzeczność przekłucia balonika? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Odrzucając 17.03.04, 22:21 sympatie czy antypatie - czy miałbyś też do powiedzenia choćby 1/4 tego co Olechowski, nie mówiąc o swobodnym zachowaniu się przed kamerami? Domniemuję, że byłbyś w studio na wizji pusty jak flak. Od początku, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: Odrzucając 17.03.04, 22:28 pan.scan napisał: > sympatie czy antypatie - czy miałbyś też do powiedzenia choćby 1/4 tego co > Olechowski, nie mówiąc o swobodnym zachowaniu się przed kamerami? > Domniemuję, że byłbyś w studio na wizji pusty jak flak. > Od początku, nieprawdaż? Z tym to masz rację.Na palcach dwóch rąk można wymienić gości wyluzowanych przed TV,a On do czołówki nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
koszysta Re: Odrzucając 17.03.04, 22:28 Na pewno nie, choć nie wiem ile powiedział, prawdopodobnie sporo. Ale ja nie zarabiam na życie jak politycy-gadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul A co to za cholera udołu ? IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 22:29 Czajkowska maglowała Olechowskiego dość obcesowo. Jak rzadko. Ale może to i dobrze. Im więcej potu na ćwiczeniach ... P.S. A co to za cholera udołu ? Od kiedy jest ta uwaga o opóźnieniu jednej minuty ? To do wszystkich czy tylko tych z listy cenzurowanych ? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: A co to za cholera udołu ? 17.03.04, 22:43 Admini oglosili, ze teraz niezalogowani beda opozniani o 1 minute. Ma to przyspieszyc prace serwera. Czy ten program z Olechowskim bedzie powtorzony gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: A co to za cholera udołu ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.03.04, 22:55 23,40 na TV Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: A co to za cholera udołu ? IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 23:01 sceptyk napisała: > Admini oglosili, ze teraz niezalogowani beda opozniani o 1 minute. Ma to > przyspieszyc prace serwera. > > Czy ten program z Olechowskim bedzie powtorzony gdzies? Linia specjalna - dzisiaj o 23.40 na Polonii ! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: A co to za cholera udołu ? 17.03.04, 23:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11427604&a=11430209 Odpowiedz Link Zgłoś