wkkr 24.07.10, 07:55 lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8172796,Radawiec__spadl_samolot__dwie_osoby_nie_zyja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Tak PiS myslal 24.07.10, 08:40 i zestrzelil samolot rakieta... PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tak PiS myslal 24.07.10, 08:50 Znow sobie dwoch przymulow robi zarty ze smierci ludzi. Kto was chowal? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Tak PiS myslal 24.07.10, 09:11 giniucha zapodala: Najwieksze chamidlo aquanetu arbitrem elegancji. Do tego doszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 10:11 powaznie martwię sie o los Palikota. Omn jest pierwszy na liscie celów szalonych pismenów. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 10:44 forum.gazeta.pl/forum/w,13,114478740,114518902,_mowilem_Ci_Gini_rozumieja_ino_jezyk_palika_Kota.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 10:47 Nie rznij glupa, chociaz chyba wcale nie musisz, rznac. Podales informacje o smierci dwoch osob, jaki to ma zwiazek, z czerstwym chamem z Bilgoraja,. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 10:57 portall.cba.pl/dodatkowe_obrazki/znicz .gif" border="0" alt="https://t1.gstatic.com/images? q=tbn:M9Vh7nl7h_attM:portall.cba.pl/dodatkowe_obrazki/znicz .gif"> widzisz chwaliles sie, ze byles palic swieczki zolnierzom radzieckim, i twoja sprawa. Gdy podajesz info o tragicznej smierci dwoch osob, to zapal im znicz, i nie mieszaj do tego psychola z Bilgoraja, zaloz sobie osobny watek, bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_pazurek Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 11:09 giniucha,skonczylas juz z odwykiem i masz nawrot problemow alkoholowych bo ublizasz wszyskim dookola? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 11:12 niebieski_pazurek napisała: > giniucha,skonczylas juz z odwykiem i masz nawrot problemow alkoholowych > bo ublizasz wszyskim dookola? ty wroc na odwyk siny pazur, i odczep sie ode mnie, ja rozmawiam jezykiem z Bilgoraja tepoto ,teraz jest na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_pazurek Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 11:17 giniucha,ja pytam na calkiem powaznie wszak mialas kiedys odloty po alkoholu gini napisała: > niebieski_pazurek napisała: > > > giniucha,skonczylas juz z odwykiem i masz nawrot problemow > alkoholowych > > bo ublizasz wszyskim dookola? > ty wroc na odwyk siny pazur, i odczep sie ode mnie, ja rozmawiam > jezykiem z Bilgoraja tepoto ,teraz jest na topie. > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie ja żaruję? 24.07.10, 13:08 niebieski_pazurek napisała: > giniucha,ja pytam na calkiem powaznie wszak mialas kiedys odloty po > alkoholu > ja mialam odloty po alkoholu?Sprawdzalas alkomatem?Ile wykazalo? > gini napisała: > > > niebieski_pazurek napisała: > > > > > giniucha,skonczylas juz z odwykiem i masz nawrot problemow > > alkoholowych > > > bo ublizasz wszyskim dookola? > > ty wroc na odwyk siny pazur, i odczep sie ode mnie, ja rozmawiam > > jezykiem z Bilgoraja tepoto ,teraz jest na topie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Palikot? 24.07.10, 13:32 Juz myslalem,ze sie absrakt zmienil. A skad, dalej pieprzy glupoty: lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/15-wypadki_i_incydenty_lotnicze/28582- 2010_07_23_wypadek_w_lublinie_radawcu_dwie_ofiary.html Odpowiedz Link Zgłoś