hasz0 pod dywan! 05.08.10, 14:38 Macierewicz podkreślił też, że prokuratura nie posiada dokumentów na ten temat z polskiego MSZ. - Jak mogło się zdarzyć, że przez ponad trzy miesiące prokuratorzy wojskowi prowadzący najpoważniejsze śledztwo, z jakim się kiedykolwiek borykali, nie otrzymali jawnych dokumentów MSZ? - pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: doba sekularna = 22:48 05.08.10, 20:07 Co się z tobą dzieje ? Twoje złote mysli kradną jakieś baby a ty nic ? A może to sąsiadka ze szpitalnego łóżka ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 usuniecienie=przeniesieniektonie chodził do szkoły 05.08.10, 20:25 to tego nie rozumie! <- tak powiedział Twój Bronek! Tu chodziłem na uczelnie ale mnie nie przekonał........przeniesienie służy mu do uszuniecia gdyby przeniósł z jednej strony pomnika na drugą....!!!!!!.O to.... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________PO co tak kłamiecie? 05.08.10, 20:27 _________________W ŻYWE OCZY? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: usuniecienie=przeniesieniektonie chodził do s 05.08.10, 21:38 hasz0 napisał: > Tu chodziłem na uczelnie ...na ul.Prusa ? To był Wydz.Mech.-Elektr.? Odpowiedz Link Zgłoś