perli 01.10.10, 20:57 jest. Kupiłam , Pożegnanie jesieni, Witkiewicza, i pakiet podpasków, zanim jakiś pieprzony vat, rąbnie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: dobrze, 01.10.10, 21:28 perli napisała: > jest. Kupiłam , Pożegnanie jesieni, Witkiewicza, i pakiet podpasków, zanim jaki > ś pieprzony vat, rąbnie mnie. Nie rób niepotrzebnych przerw między tekstem zasadniczym a podpisem. Ani to estetyczne, ani oryginalne a kradnie miejsce innym. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: siur, 03.10.10, 11:37 jam, to napisała? A tylko dwie, słownie dwie strony, tego porypanego Pożegnania przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: dobrze, 01.10.10, 22:50 wikul napisał: > Nie rób niepotrzebnych przerw między tekstem zasadniczym a podpisem. Ani to est > etyczne, ani oryginalne a kradnie miejsce innym. Nie czepiaj się?? No, żesz wasza męska mać?? Ty zrób najsampierw pierogi o smaku botwinki , libo piCCowate, potem zapytaj o macierze, sam siebie?? Nie lubię takich tekstów, podpowiedz ładnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
perli pożegnanie, 01.10.10, 23:05 podpasek, ze skrzydełamkami tu mamy, i my to kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: pożegnanie, 01.10.10, 23:18 perli napisała: > podpasek, ze skrzydełamkami tu mamy, i my to kochamy Stosuj co chcesz, nawet korki od szampana, tylko nie rób przerw. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Gra Anioła, 03.10.10, 20:01 tego Zafona, byłaby lepsza, i odczep się od moich przerw. Moje przerwy, moje podpaski, moje skrzydełka i moja cieczka. A korek sobie wstrzel w wąsatą brew. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Gra Anioła, 03.10.10, 20:52 Cień Wiatru, to arcydzieło. Marina, do dupy, a Anioła Gra, nie wiem, bo nie czytałam jeszcze tego. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Gra Anioła, 03.10.10, 23:49 Anioły, z reguły, lepsze są od cieni, ale trudno taki, iskrzak, jak w cieniu, na inne książki przenieść. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: dobrze, 01.10.10, 23:12 jola.iza1 napisała: > No, żesz wasza męska mać?? > Ty zrób najsampierw pierogi o smaku botwinki , libo piCCowate, potem zapy > taj o macierze, sam siebie?? > Nie lubię takich tekstów, podpowiedz ładnie?? Nie obchodzi mnie co lubisz, tylko nie pchaj się między brandzel a cholewkę. Tekst nie był do ciebie a elementarne zasady obowiązują. Pojemność serwerów ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: dobrze, 01.10.10, 23:17 Oki, przepraszam, nie łapię między wierszami, sorki Odpowiedz Link Zgłoś