manny-jestem 02.12.10, 23:59 to też niezłe jabłuszko... www.nationalreview.com/corner/254354/wikileaks-top-merkel-adviser-told-us-crack-down-israel-benjamin-weinthal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny-jestem Bardzo cieszy mnie Borsuku 03.12.10, 23:06 ze taj dbasz o stan mojego kolka przyjacielskiego , ale mysle ze poradze sobie sam. Czy mam to rozumiec ze Ty sie wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 18:32 manny-jestem napisał: > Czy mam to rozumiec ze Ty sie wypisujesz? Ależ skąd, cieszyłbym się gdybyś zaprzyjaźnił się z Pożarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 18:36 dachs napisał: > manny-jestem napisał: > > > Czy mam to rozumiec ze Ty sie wypisujesz? > > Ależ skąd, cieszyłbym się gdybyś zaprzyjaźnił się z Pożarskim. Ladnie to tak, Borsuku? Swatac mnie z kabotynem i nawet nie pytac mnie o zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 18:43 polazrski napisał: > Ladnie to tak, Borsuku? Swatac mnie z kabotynem i nawet nie pytac mnie o zdanie? Przepraszam Cię. Założyłem, że jesteś człowiekiem świadomym misji i gotowym do poświęceń dla sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 18:46 Nie wiem co ma piernik do wiatraka, zakladajac nawet, ze mam jakas misje. Tym bardziej, ze maniak domaga sie od ciebie potwierdzenia waszych przyjaznych stosunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 19:00 polazrski napisał: > Nie wiem co ma piernik do wiatraka, zakladajac nawet, ze mam jakas misje. Z Twojego utyskiwania wnoszę, że przyjaźń z Mannym byłaby dla Ciebie trudnym wyzwaniem, ale jaką miałbyś satysfakcję, gdyby udało Ci się go przekonać do jakiejś z Twoich tez. > Tym bardziej, ze maniak domaga sie od ciebie potwierdzenia waszych przyjaznych stosu > nkow. To mnie też troche zaniepokoiło iż wobec perspektywy przyjaźni z Tobą, nachodzą go myśli o zaniku przyjaźni ze mną. A przecieć jedno drugiemu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Bardzo cieszy mnie Borsuku 05.12.10, 23:18 dachs napisał: > To mnie też troche zaniepokoiło iż wobec perspektywy przyjaźni z Tobą, nachodzą > go myśli o zaniku przyjaźni ze mną. > A przecieć jedno drugiemu nie przeszkadza. Jemu przeszkadza. Mnie nie przeszkadza, ze jemu przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś