gini Redla jolizdy lavety 07.12.10, 00:07 Daj swojej rodzince buzki na dobranoc . -- Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 00:25 Cóś Ci powiem Giniuchna, im bardziej się starasz, tym bardziej żałosna. Ja to wiem, i Ty to wiesz. PS Przepraszam innych Forumowiczów Nie lubię chamstwa, gó...anych ubrań, słodyczy. Hasza toleruję. Gdy czytam Gini, nóż mi się w spodniach, pod spódnicą otwiera. A potem się dziwię, że parytetu nie ma Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 11:48 jola.iza1 napisała: > Gdy czytam Gini, nóż mi się w spodniach, pod spódnicą otwiera. > A potem się dziwię, że parytetu nie ma No co ty, przecież to taki nasz klaun, nasza Nelly, która bawi swoją głupotą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 13:55 I znow pelno merde w tym watku cuchnie na odleglosc .Spadam stad jeszcze zasraniec snajpek sie trafil tfu . -- Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 14:45 gini napisała: > I znow pelno merde w tym watku cuchnie na odleglosc . Tam gdzie trafisz zawsze tak pachnie. Co za ciekawy zbieg okoliczności. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 14:59 Siedz sobie zasrancu na tym forumie z zasrana jolizda, tu i tak nic sie nie dzieje ja znam ciekawsze miejsca zasrancu. adieu -- Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Redla jolizdy lavety 07.12.10, 17:00 gini napisała: > Siedz sobie zasrancu na tym forumie z zasrana jolizda, tu i tak nic sie nie dzi > eje ja znam ciekawsze miejsca zasrancu. > adieu No i po co to krygowanie się, skoro znów przylecisz tu psuć powietrze? Bo żyć bez Aqua nie potrafisz. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini snajper55 07.12.10, 20:40 -a co ty myslisz, ze ja siedze calymi dniami i czekam az ktos tu raz na dwie godziny posta zamiesci?A moze ty uwazasz, ze ja siedze calymi dniami na aqua i czytam posty Hasza? Pozajaczkowalo ci sie kompletnie alzheimer totalny , wpadam tak od czasu do czasu jak wpada Luka czy Sz0k , ten forum juz nie istnieje, zniszczyliscie go cenzura.A miejsc do pisania jest w necie duuuuzo bardzo duuuzo , jak mnie za piec minut zabanuja to ja to mam gleboko gdzies, bo ja gdzie indziej nabijam liczniki . Nie mila ksiedzu ofiara idz ciele do obory A tutaj powolutku Hasz bedzie wklepywal kilometry tekstow, ty wpadniesz od czasu do czasu ta czerwoniasta z lublina , i wszyscy bedziecie udawac , ze ten forum jeszcze sie kreci. A teraz na powaznie. Nie ma zadnego porownania z FA z dawnym FS, Z dawnym FK, nabijalam licznik piszac na trzech forach, teraz nie pisze tu prawie wcale, nawet cenzurze nie chce sie tu zagladac. smutne troche bo kiedys bylo tu wspaniale, mimo klotni, mimo tego zesmy sie nie zgadzali. Felicja mi napisala, ze umialysmy sie roznic, ale Felicja ma klase co ja moge z taka jolizda snajper zrobic?Przeciez toto nie umie jednego zdania sklecic po polsku. Institoris , pewnie, ze sie yam z Nim nie zgadzalam czasami ale do dzis mam szacunek, w zyciu mnie nie obrazil ja, Jego tez nie, do dzis cieplo Go wspominam, duzo ludzi by wymieniac , ktorych szanuje, z ktorymi nie zawsze sie zgadzam.Bardzo lubilam kiedys Wikula, byl moment, ze mi Go brakowalo, ale coz wrocil Wikul jakis odmieniony. To forum juz jest martwe , wiesz o tym Ty wiem ja Haszo daje kroplowe i po zawodach. To tyle po starej znajomosci snajper55 bo znamy sie chyba z 8 lat Po starej znajomosci wykasowalam wyzwiska.. -- Odpowiedz Link Zgłoś