Dodaj do ulubionych

Sukcesy w leczeniu gejow

IP: *.dialup.sprint-canada.net 25.04.04, 22:26
Najlepsze w historii leczeniu gejow gejow odniesli jak do tej pory niemieccy
lekarze w czasie Drugiej Wojny Swiatowej .W oboxzach koncentracyjnych , takze
w Oswiecimiu ,homoseksualisci mogli korzystac z obozowych agencji
towarzyskich .Jezeli gej udowodnil swoje wyleczenie , mogl sie ubiegac o
zwolnienie z obozu , pod warunkiem wstapienia do wojska .
Straznik niemiecki ,musial potwierdzic wyleczenie wieznia .Polegalo to na
tym , ze niemiec szedl do agencji razem z wiezniem ,ktorego pozniej podgladal
podczas terapeutycznego stosunku z dziewczyna .
Sukcesy niemieckich lekarzy byly wrecz fantastyczne , z bylych wiezniow gejow
sformulowano doborowa dywizje ,ktora z duzymi sukcesami walczyla min. na
Froncie Wschodnim .Szkoda , ze Polskie media milcza o tym donioslym postepie
nowoczesnej medycyny XX wieku .
Obserwuj wątek
    • perla Re: Sukcesy w leczeniu gejow 25.04.04, 22:30
      swego czasu pisałem, że w obozach były legalne burdele dla więźniów właśnie. No
      to ci spece od martylorogii rzucili się na mnie z wrzaskiem. A przecież to nie
      moja wina jest, że burdele były tam.
    • Gość: Jozef Zawadzki A mowiłem ze jak sie chce to mozna!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 22:34
      • 123core Wszyscy jesteście... 25.04.04, 23:19
        cudownymi dziećmi dwóch pedałów.F*** it all
    • cs137 Nazwa kilku prostych leków, ktore skutecznie... 26.04.04, 00:07

• Gość: C!3. Re: Nazwa kilku prostych leków, ktore skutecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 00:12
        MG-42.
      • Gość: C!3. Re: Nazwa kilku prostych leków, ktore skutecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 00:12
        MG-42.
        • cs137 Re: Nazwa kilku prostych leków, ktore skutecznie 26.04.04, 00:20
          Tak, MG-42 przy leczeniu zbiorowym. Tabun/Sarin moze jednak byc skuteczniejszy.
          A przy pomocy 10 kg izotopu plutonu Pu239 mozna wyleczyc nawet do miliomna gejow
          w ciagu sekundy. Takze do miliona glupcow, ktorzy twierdza, ze homoseksualizm to
          "uleczalna chorob". Ich to ja bym leczyl w pierwszej kolejnosci i przy pomocy
          jeszcze silniejszych leków
      • cs137 Re: Nazwa kilku prostych leków, ktore skutecznie 26.04.04, 00:16
        ..."lecza" gejow:

"Nagan", "Beretta", "AK-49", "Luger";

Rowniez chemiczne zwiazki: KCN, HCN, As2O3; tudziez tabun, sarin.

Gej potraktowany ktoryms z tych lekow juz nigdy nie objawia zadnych tendencji
        gejowskich.

Nie wierzcie ludzie w bzdury ze sa jakies inne "terapie" ktore moga "wyleczyc" z
        gejostwa bez posylania delikwenta na lono Abrahama. Tak jak nie ma leku na
        leworecznosc (wiem, bom sam szmaja). Po prostu w generalnej populacjui jest
        pewien nieduzy procent ludzi o tendencjach gejowskich, podobnie jak pewien
        nieduzy procent leworekich. Jedni rodza sie z "odwroconym" popedem plciowym,
        drudzy z "odwrocona" -ręcznościa. Pan Bóg tak gatunek ludzki stworzył i już! Ci
        co chcą gejów leczyć, chcą "poprawiać" dzieło boże. A kuku, kochani, nie
        próbujcie być lepsi od Pana Boga.

• Gość: Jozef Zawadzki A czy jest jakas terapia w druga strone??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 01:43
          Ostatnio strasznie kłoce sie z zona i pomyslałem sobie ze homoseksualizm byłby
          dla mnie idealnym rozwiazaniem.
    • Gość: jacek to nie byla agencja .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 13:14
      tylko obozowy puff ...

wizyta w takim miejscu - z calym szacunkiem dla kobiet zmuszanych do pracy w
      nich - musiala byc niezlym szokiem - lepiej zginac na froncie ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka