jott-ka 16.02.11, 21:56 forum.gazeta.pl/forum/w,13,122253103,122253993,baczek_jest_wielce_symboliczny.html podoba mi sie tytul w tym linku twojego autorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: haszuje-->do rycho7 17.02.11, 07:38 jott-ka napisała: > podoba mi sie tytul w tym linku Nie potrafilem tego inaczej wyrazic. > twojego autorstwa? Czyzby Bill Gates opatentowal wraz ze slownikiem jezyka polskiego? Czyzby haszowanie polegalo ma tym, ze Haszem wyklucza mnie z Zydowstwa Wybranego? Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: haszuje-->do rycho7 17.02.11, 08:47 rycho7 napisał: > Czyzby haszowanie polegalo ma tym, ze Haszem wyklucza mnie z Zydowstwa Wybranego? wedlug mojej znajomosci zasad haszema,to Narod Wybrany stanowia wszyscy ci,ktorzy znaja i przestrzegaja(ile POtrafia) najprostsza zasade moralnosci i szacunku do drugiego czlowieka,nie czyniac przy tym swoich wlasnych opisow kim/czym czlowiek jest jako boze(haszemowe) stworzenie. ale to moj osobniczy poglad jest Odpowiedz Link Zgłoś