Gość: gazetapl IP: *.cyberspace.org 26.02.02, 14:41 Byl watek i znikl. Nie bedzie admin plul nam w twarz. To tez pojdzie na osla lawke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Re: Kwasniewski to drobny pijaczek IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.02.02, 14:56 Jedna Pani Miriam 75( a moze 71) zaklinala sie (SWIAT), ze nie wierzy, ze Izaak Stolzman jest Zygmuntem Kwasniewskim. Czyli wierzy, ze nie. Jak Doku, ktory znowu wierzy w "geniusz" Balcerowicza... A tak sie zaklinaja,ze sa niewierzacy !!!!! Czytam o tym od dziesieciu lat w gazetach i nigdy zaden redaktor nie byl pozwany za obraze. Moze by tak IPN wyjasnil pare spraw ludobojstwa z ofiarami w dolach smierci na terenie zlikwidowanych trzech wiosek w Borne Sulinowo. Caly czas tylko Jedwabno i Jedwabno. Jakby nie bylo Instytutu Scigania Zbrodni na Narodzie Polskim ! Za moje pieniadze sie sciga zbrodnie - "rzekome" mego narodu - zamiast na moim narodzie ! A trabi sie na caly swiat przed zakonczeniem sledztwa ! Bym latwiej placil 65 mlrd $ odszkodowania za rzekome zbrodnie. Jak Polska otrzymuje odszkodowania kazdy widzi... Nawt watek sie zgubil ! Jak wiele watkow z marca 2000 demaskujacych hucpe Grossa. Teraz znowu nagroda dla Arnold - i wszystko jasne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetapl No to teraz tylko czekac az to polezie na osla law IP: *.cyberspace.org 26.02.02, 15:12 Sek w tym ze w tamtym watku warazalo sie tylko opinie i to znowu nie w sposob wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Kwasniewski to drobny pijaczek 26.02.02, 15:04 A tam, tez sie dopisze. Nie lubie cenzury i swietych krow wsrod politykow. sceptyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Dlaczego drobny? IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.02, 16:45 Ludzie gadaja ze to moczymorda. Ps. Do urzedu prezydenta nic nie mam, jeno do szparkookiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Dlaczego drobny? IP: *.orion.pl 26.02.02, 16:49 Gość portalu: pollak napisał(a): > Ludzie gadaja ze to moczymorda. > > Ps. Do urzedu prezydenta nic nie mam, jeno do szparkookiego. He he znamy takich: ja ci teraz odpowiem, a admin zdejmie watek. Prowokator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Dlaczego drobny? IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.02, 16:53 Gość portalu: Porter napisał(a): > He he znamy takich: ja ci teraz odpowiem, a admin zdejmie watek. Prowokator! Ja? NO co Ty? Powaznie ludzie tak gadaja, sam slyszalem. A ze zdejmie watek to rzecz pewna, wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ________________________________ IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.02, 17:05 > > He he znamy takich: ja ci teraz odpowiem, a admin > > zdejmie watek. Prowokator! Dobra odwoluje to. On wcale nie "popija". Ewentualnie czasem w mysl zasady "kto nie pije ten donosi". A to juz chyba plus, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Dlaczego drobny? IP: *.orion.pl 26.02.02, 17:12 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > > He he znamy takich: ja ci teraz odpowiem, a admin > zdejmie watek. Prowokator! > > Ja? NO co Ty? Powaznie ludzie tak gadaja, sam slyszalem. > A ze zdejmie watek to rzecz pewna, wiec w czym problem? > To dajmy chlopinie jakis powazny powod, zeby mogl zdjac bez wyrzutow sumienia. Zalozmy watek: jakie wyskoki prezydenta Kwasniewskiego sobie przypominasz? Umowmy sie, ze licza sie wyskoki od 1989 roku. Wczesniejsze odkreslamy gruba kreska. No to zakladam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Kwas a Krzak IP: *.ibspan.waw.pl 26.02.02, 17:18 Nie jestem fanem obecnego prezydenta, ale lepszy Kwas na bani niz trzeźwy Krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kwasniewski to drobny pijaczek 26.02.02, 17:24 Poprawki dwie: 1.nie drobny tylko gruby 2.nie pijaczek ale pijanica Odpowiedz Link Zgłoś