Gość: prezes IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 10:31 hi.iq.pl/imdb-sejm.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @3 Re: Smieja sie z nas IP: *.port.gdynia.pl 28.02.02, 10:34 mnie nie do śmiechu z kilku powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Smieja sie z nas 28.02.02, 10:46 Musze przyznac, ze dosc smieszne. Kupuje sporo w Amazon.com i znam ich uklad graficzny strony. Ale komu sie chcialo? To w sumie jednak troche roboty. Tlumaczenie Marszalka sejmu na 'Marshal' jest niezrecznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: Smieja sie z nas IP: *.polimex / 10.10.6.* 28.02.02, 14:38 uhmmm.... Ostatnio tez krazylo cos takiego o Walesie.. Na konferencji podlo pytanie: co Pan ostatnio czytal Panie Prezydencie ? odpowiedz; dokladnie nie pamietam, ale moj szofer ma bardzo duza biblioteke.. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Re: Smieja sie z nas 28.02.02, 17:06 Gość portalu: prezes napisał(a): > hi.iq.pl/imdb-sejm.gif Niestety będąc na tej stronie stwierdziłam, że pod adresem: us.imdb.com/Trivia?0084722 który odcytałam z paska adresów, jest inny obraz niż podany zrzut. Podaj dokładnie adres oryginału, inaczej uznam, że jesteś tylko oszustem, prowokując reakcje na tą mistyfikację. lisa2 Odpowiedz Link Zgłoś