Dodaj do ulubionych

o? to juz nie jestescie przypadkiem specjalnym?

02.06.11, 17:27
Zagladam, a tu Aktualnosci i media. Znaczy sie, juz nie jestescie w szkole specjalnej, tylko w normalnej? A kto postawil diagnoze? Kiedy?

wink
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Idzie nowe 02.06.11, 17:33
      pewnie zmiana linii politycznej czasopisma.

Moze czuja, ze Jarek sie znow zalapiesmile

PF
      • patience Re: Idzie nowe 02.06.11, 17:40
        Kibole zapowiedzieli, ze obalą. Powazna sprawa wink
    • marouder.eu Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 18:22
      ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma czego.
      • dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 18:55
        marouder.eu napisał:

> ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma cz
        > ego.

Szkoda, że Hasz nie doczekał... sad
        Mam nadzieję, że znajdzie jakąś dziurę, przez która będzie mógł tu wleźć.
        • a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:03
          a ja sobie tak myślę, i myślę.... i sądzę, że pustki na aqua można powiązać z aferą podstawiania na fora tub propagandowych za pieniądze. Sprawa się wzięła i rypła - pracodawcy przestali zatrudniać...

wiele bardzo zażartych w dyskusjach nicków nagle znikło.... przecież nie umarli byli.... komputry się nie popsuły zbiorowo.... wniosek sam się nasuwa.

Bliżej wyborów zaroi się tu.
          • dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:06
            a000000 napisała:

> a ja sobie tak myślę, i myślę.... i sądzę, że pustki na aqua można powiązać z a
            > ferą podstawiania na fora tub propagandowych za pieniądze. Sprawa się wzięła i
            > rypła - pracodawcy przestali zatrudniać...

Eee, chyba nie.
            Jedyny, którego bym o to podejrzewał to Hasz - ewentualny jurgieltnik PO.
            I może Matelot z Krzysiem z ramienia kurii.smile
            • oleg3 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:19
              dachs napisał:
              > Jedyny, którego bym o to podejrzewał to Hasz - ewentualny jurgieltnik PO.

Skarbnik PO jak zobaczył rozliczenie Hasza (płacił za post) zwołał zebranie Zarządu. I doszli do wniosku, że taniej będzie zerwać umowę (zapłacą odszkodowanie) niż dalej płacić. W końcu lepiej nieznacznie przegrać wybory niż zbankrutować. A Hasz teraz na Kanarach. smile
              • andrzejg Jak się powiedziało A, to... 03.06.11, 04:26
                kiedy będą wklejane artykuły z gazety?

Ciekawie popatrzyć na zabłąkanych naiwnych wbitych w glebę przez tutejsze wygi

A
                • ada08 Hasza zabanować - łatwo, trudniej jest zabanować.. 03.06.11, 18:34
                  ...nudę, która się tu rozsiadła dawno, siedzi taka nudna i nudzi.
                  Ale kto wie? Może Siwa ją stąd usunie, skoro już tak osobiście zaangażowała się w to forum?
                  a.

PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej . To jednak było coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie...
                  a.
                  • off_nick Otóż to...banalnie...n/txt 03.06.11, 19:17
                    ada08 napisała:
                    Hasza zabanować - łatwo, trudniej jest zabanowac> ...nudę, która się tu rozsiadła dawno, siedzi taka nudna i nudzi.
                    Ale kto wie? Może Siwa ją stąd usunie, skoro już tak osobiście zaangażowała się
                    w to forum?
                    a.

PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej.To jednak było
                    coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie...
                    a.

• rusek11 wasza prawda madam. 07.06.11, 17:04
                    ada08 napisała:
                    > PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej . To jednak było
                    > coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie...
                    > a.
            • pan.scan Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:20
              Hasz chyba działa na Kraju
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,125775078,125776213,A_gdzie_sie_zaPOdzialy_tematy_wazne_dla_Polski_.html
              To już czwarty czy piąty spam wklejony byle gdzie.
              • marouder.eu Tez mam takie wrazenie:) 02.06.11, 19:23
                Jeszcze nie kreskuje po swojemu, jeszcze pisze z uwaga na bledy, ale sie rozkreci, chlopina. Niebawem.
            • a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:32
              dachs napisał:

> I może Matelot z Krzysiem z ramienia kurii

parę innych ramion by się znalazło.
              Pożarski - kiedyś sądziłam, że nie je, nie pije, nie śpi... tylko wali w klawiaturę... a tu fiku-miku - faceta nie ma.
              Hasz pewnie ma bana na IP.

Matelotku, jak Ci się podoba praca na rzecz kurii hihihi?
        • siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:52
          dachs napisał:
          > Szkoda, że Hasz nie doczekał... sad
          > Mam nadzieję, że znajdzie jakąś dziurę, przez która będzie mógł tu wleźć.

Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy.
          W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała.

Polecam się.
          • dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:59
            siwa napisała:

> Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy.
            > W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała.

A jak nieszczelność rozlezie się na inne fora, to co? Zamkniecie portal?

> Polecam się.

Też się polecam. smile
          • a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:00
            siwa napisała:

> Polecam się.

o!o! widzę, że Wielki Brat/Siostra czuwa!

Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle.

W każdym razie - aqua wygląda jak po wybuchu supernowej!!! wszystko zaorane.
            • siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:11
              > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle.

Żeby.
              • oleg3 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:16
                siwa napisała:

> > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle.
                > Żeby.

Jastrząb nie żywi się pszenicą! smile
              • marouder.eu Juz wije sobie gniazdko na FK:) 02.06.11, 20:29
                Giwi sie zapewne bardzo ucieszylasmile))))))))
              • lauriane Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 07.06.11, 15:04
                siwa napisała:

> > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle.
                >
                > Żeby.
                >
                L. Hehe, to sa powody do zabananowania Hasza ?
                Niedoczekanie wasze, banda czekistow !
                J.C.
            • wikul Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:59
              a000000 napisała:

> Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle.
              > W każdym razie - aqua wygląda jak po wybuchu supernowej!!! wszystko zaorane.

Wręcz przeciwnie, wygląda schludnie i czysto, jak w porządnym ogródku. I coraz wiecej ludzi powraca.
            • wkkr ona bez aqa żyć nie może 02.06.11, 21:26
              aqa jest dla niej jak narkotyk
          • pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:30
            siwa napisała:

> Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy.
            >
            > Polecam się.
            >
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/bf/vb/1jh8/dJlajQpfGTJlxKGKtX.jpg
            jeszcze mu osiem głow zostało. nie tak hypko mociumpani.
            • marouder.eu Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK... 02.06.11, 20:35
              ...gdzie zasraniec probuje sie aklimatyzowac.
              • marouder.eu Nawet juz zaczyna delikatnie kreskowac... 02.06.11, 20:40
                ...skubanysmile)))))))))
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,125777495,125778669,Re_W_co_wierza_ludki_na_forum_.html
                • superspec Radio Maryja w natarciu?:)/nt 02.06.11, 20:44

• siwa Re: Nawet juz zaczyna delikatnie kreskowac... 02.06.11, 20:47
                  Kiepska podróba uncertain
                  • marouder.eu No, ja tam mu w IP nie zagladam, ale... 02.06.11, 20:49
                    ...on i na FAQ zaczynal dosc delikatniesmile
                    • perli grafoman, 03.06.11, 09:39
                      zakręć już tą wazelinę, bo wyschnie.
                      • marouder.eu Idzzesz gdzies, sciemo!/nt 03.06.11, 15:45
                        perli napisała:

> zakręć już tą wazelinę, bo wyschnie.
                        >
                        >
                        >
                        >
                        >
                        >
                        • perli znaczy się, 03.06.11, 20:41
                          wazeliny używasz trzy razy dziennie, z Tajwanu? Czy robisz ją samodzielnie?
                      • jola.iza1 Re: grafoman, 03.06.11, 15:58
                        Perli ,żeś
                        Czemużeś?
                        Jak bardzożeŚ
                        Tak nieba brak, czuj czuj czuwaj aniele
                        rozdroża niedostępne
                        • a000000 Re: grafoman, 03.06.11, 16:20
                          jola.iza1 napisała:

> Perli ,żeś
                          > Czemużeś?

o ty! Jadwigo!
                          za firankami rzęs
                          na parapecie świata
                          syman ryczy
                          tarni osioł
                          stąpa warawanungen
                          • gini Czy hasz tu bedzie czy nie 03.06.11, 17:08
                            To forum juz padlo dawno temu.
                            Wpada tu grupka osob z przyzwyczajenia, ale dawnej swietnosci jaka mialo FA, napewno nie zyska.
                            Nie trzeba bylo burzyc cenzura, z reszta zburzyliscie wszystkie, kraj, i swiat tez.
                            Nie zwalajcie na hasza, bo kto chci l to hasza sobie zakrywal, nawet iles tam nowych nickow, ktore zakladal.
                            Nie bylo obowiazku Hasza czyta&c, ale cos scanik czytywal zapamietale, niektore idiotyzmy wklejal sobie nawet jako sygnaturki.
                            Marudny zamiast wygasic czytywal zapamietale, a potem latal szlochac siwej w rekawki.
                            Coz zboczone to jakies,bolki nie chcieli ale musiemli, matoly na dodatek, co nie umialy wejsc na swoje forum i dodac do nieprzyjaciol.
                            • superspec Jeśli chodzi o mnie 03.06.11, 19:57
                              to znam wielu wyborcow PiS w końcu mieszkam w Lublinie i Hasz pisał podobnie do tego co oni mowią np. o Żydach więc jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie robił.
                          • perli Re: grafoman, 03.06.11, 20:44
                            wszystko jest okiej, tylko stąpa wara coś tam, za dobre jest.
                            • gini Siwa 03.06.11, 22:13

Moze przedstawisz nam admina, ktory opiekuje sie tym forumem?
                              • perli to, 07.06.11, 14:04
                                kapucha Scan, Siwa więc nie musi Go przedstawiać. Bo Go znasz.
              • pro100 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 02.06.11, 20:47
                marouder.eu napisał:

> ...gdzie zasraniec probuje sie aklimatyzowac.

jak mnie bedzie sie chciało to polece. masz wolność nieczytania - nie musisz innemu zatrzaskiwać dzioba. inaczej wpisujesz się w logikę cenzury - a o to tym k..... chodzi. dziś plasterk tu jutro tam coś urżniemy a głupcy krzyczą hosanna. aż na nich trafi.
                • jola.iza1 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 03.06.11, 19:50
                  pro100 napisał:
                  > jak mnie bedzie sie chciało to polece. masz wolność nieczytania - nie musisz in
                  > nemu zatrzaskiwać dzioba. inaczej wpisujesz się w logikę cenzury - a o to tym k
                  > ..... chodzi. dziś plasterk tu jutro tam coś urżniemy a głupcy krzyczą hosanna.
                  > aż na nich trafi.
                  >
                  rdolisz prosto, seriosad
                  Myślisz, że jedynkę przy nicku za co mam?
                  Nie bój żaby, nic ci nie urżną, takich możliwości niet, nawet w net.
                  • pro100 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 03.06.11, 20:00
                    jola.iza1 napisała:

> Myślisz, że jedynkę przy nicku za co mam?

no to sie zapytowuje oficjalnie - za co masz jedynkę przy nicku?

> Nie bój żaby, nic ci nie urżną, takich możliwości niet, nawet w net.
                    >
                    idzie, droga jolu o to by głos mieli wszyscy chętni a nie wyłącznie glisty co się w każdy kształt ułożą.
          • sz0k Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 21:29
            siwa napisała:

> Polecam się.

Idć i nie wracaj.
            • pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 21:44
              sz0k napisał:

> siwa napisała:
              >
              > > Polecam się.
              >
              > Idć i nie wracaj.
              >
              dama podejrzanej konduity.
              • siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:15
                pro100 napisał:
                > dama podejrzanej konduity.

A panowie, jak zwykle uroczy.
                Jestem zachwycona.
                • pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 03.06.11, 05:58
                  siwa napisała:

> pro100 napisał:
                  > > dama podejrzanej konduity.
                  >
                  > A panowie, jak zwykle uroczy.
                  > Jestem zachwycona.
                  >
                  wszystko można ubrać w formę taką lub siaką. natomiast treść pozostaje mysia. nigdy do tej działalności nie miałem entuzjazmu - delikatnie mówiąc.
          • qwardian Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:12

siwa napisała:

Bardzo tani chwyt zrzucenia winy na Hasza za usunięcie pierwszego forum dyskusyjnego na portalu gazety. Proszę się nie kompromitować...
            • siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:19
              Jak widzę, jeszcze nikt nie usunął tego forum.
      • ewa8a Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 03.06.11, 07:41
        marouder.eu napisał:

> ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma czego.

No, no nie spodziewałam się ! To ładnie ze strony Siwej. Teraz tylko podbijającą w nieskończoność własne wątki pseudopoetkę wyekspediować na jakieś forum dla chorych z problemami psychicznymi (na poetyckie raczej się nie nadaje) i będzie ok.
        • perli [...] 10.06.11, 19:04
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • jenisiej Mój komentarz... 02.06.11, 22:25
      ...jest tu.

Sorry, nie będę go kopiował - sądzę, że tam ma potencjalnie większą siłę rażenia. Wszak istniejemy w Katalogu dopiero kilka dni wink
      • jaceq Re: Mój komentarz... 02.06.11, 23:47
        jenisiej napisał:

> Wszak istniejemy w Katalogu dopiero kilka dni wink

Jest to tak zwany katalog korporacyjny.
      • melord Re: Mój komentarz... 03.06.11, 13:54
        Autor: marouder ☺ 11.01.07, 12:29

..takze w tym watku najechano, mimo, ze opowiedziala sie za odbanowaniem hasza,
        a tow. ols z wlasciwa sobie, ujmujaca grzecznoscia potraktowal ja per noga.
        Hasz tak, czy inaczej powroci i zapewne wiedzy n/t przyczyn bana nie bedzie
        trzymal pod korcem. Pewnie nas czyta, wiec go pozdrawiam.

wtedy # pozdrawiales,teraz go podkablowales..
        wstyd maruder
      • manny-jestem Swietny komentarz Jeniseju 03.06.11, 15:56
        Nic tylko sie podpisac i zasmucic nad rosnaca degrengolada Marudnego sad((
        • marouder.eu Marudny jest od dawna zdegenerowany:) 03.06.11, 16:13
          Z prostej przyczyny, mianowicie nawet w knajpie raczej nie dopuszcza, by kazdy, kto na to ma ochote darl sie w nieboglosy.
    • matelot ___________________________Niewdzięcznicy_________ 02.06.11, 22:47
      Korzystając z copy write (z ta kreską) składam Pani Siwej serdeczne Bóg zapłać za cud, którego dokonała. Proszę się nie przejmować uwagami niektórych uczestników. Tak się składa, że w większości są z opcji PiS czyli w jakimś sensie ubezwłasnowolnieni. No bo czy inteligentny z, jak to mówią, głową na karku, mógłby być za PiS? smile
      • g-48 Re:Matolku 02.06.11, 23:35
        No bo czy inteligentny z, jak to mówią, głową na karku, mógłby b
        > yć za PiS? smile
        Moze glowe na karku masz , ale co w tej glowie?Tylko ped stadowy za baca przewodnikiem.
      • jola.iza1 Re: ___________________________Niewdzięcznicy____ 03.06.11, 00:19
        matelot napisał:
        ...
        Kretyn, ważne, że popiera PO big_grin
        • matelot Re: ___________________________Niewdzięcznicy____ 03.06.11, 22:23
          jola.iza1 napisała:

> matelot napisał:
          > ...
          > Kretyn, ważne, że popiera PO big_grin

====================
          Ty do mnie tymi słowy?! - o rzesz ty Ściano Wschodnia!wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka