patience 02.06.11, 17:27 Zagladam, a tu Aktualnosci i media. Znaczy sie, juz nie jestescie w szkole specjalnej, tylko w normalnej? A kto postawil diagnoze? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Idzie nowe 02.06.11, 17:33 pewnie zmiana linii politycznej czasopisma. Moze czuja, ze Jarek sie znow zalapie PF Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Idzie nowe 02.06.11, 17:40 Kibole zapowiedzieli, ze obalą. Powazna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 18:22 ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 18:55 marouder.eu napisał: > ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma cz > ego. Szkoda, że Hasz nie doczekał... Mam nadzieję, że znajdzie jakąś dziurę, przez która będzie mógł tu wleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:03 a ja sobie tak myślę, i myślę.... i sądzę, że pustki na aqua można powiązać z aferą podstawiania na fora tub propagandowych za pieniądze. Sprawa się wzięła i rypła - pracodawcy przestali zatrudniać... wiele bardzo zażartych w dyskusjach nicków nagle znikło.... przecież nie umarli byli.... komputry się nie popsuły zbiorowo.... wniosek sam się nasuwa. Bliżej wyborów zaroi się tu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:06 a000000 napisała: > a ja sobie tak myślę, i myślę.... i sądzę, że pustki na aqua można powiązać z a > ferą podstawiania na fora tub propagandowych za pieniądze. Sprawa się wzięła i > rypła - pracodawcy przestali zatrudniać... Eee, chyba nie. Jedyny, którego bym o to podejrzewał to Hasz - ewentualny jurgieltnik PO. I może Matelot z Krzysiem z ramienia kurii. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:19 dachs napisał: > Jedyny, którego bym o to podejrzewał to Hasz - ewentualny jurgieltnik PO. Skarbnik PO jak zobaczył rozliczenie Hasza (płacił za post) zwołał zebranie Zarządu. I doszli do wniosku, że taniej będzie zerwać umowę (zapłacą odszkodowanie) niż dalej płacić. W końcu lepiej nieznacznie przegrać wybory niż zbankrutować. A Hasz teraz na Kanarach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Jak się powiedziało A, to... 03.06.11, 04:26 kiedy będą wklejane artykuły z gazety? Ciekawie popatrzyć na zabłąkanych naiwnych wbitych w glebę przez tutejsze wygi A Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Hasza zabanować - łatwo, trudniej jest zabanować.. 03.06.11, 18:34 ...nudę, która się tu rozsiadła dawno, siedzi taka nudna i nudzi. Ale kto wie? Może Siwa ją stąd usunie, skoro już tak osobiście zaangażowała się w to forum? a. PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej . To jednak było coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie... a. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Otóż to...banalnie...n/txt 03.06.11, 19:17 ada08 napisała: Hasza zabanować - łatwo, trudniej jest zabanowac> ...nudę, która się tu rozsiadła dawno, siedzi taka nudna i nudzi. Ale kto wie? Może Siwa ją stąd usunie, skoro już tak osobiście zaangażowała się w to forum? a. PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej.To jednak było coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie... a. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 wasza prawda madam. 07.06.11, 17:04 ada08 napisała: > PS Żałuję, że Aquanet nie jest już w sekcji specjalnej . To jednak było > coś, coś specjalnego. A teraz tak banalnie... > a. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:20 Hasz chyba działa na Kraju forum.gazeta.pl/forum/w,28,125775078,125776213,A_gdzie_sie_zaPOdzialy_tematy_wazne_dla_Polski_.html To już czwarty czy piąty spam wklejony byle gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tez mam takie wrazenie:) 02.06.11, 19:23 Jeszcze nie kreskuje po swojemu, jeszcze pisze z uwaga na bledy, ale sie rozkreci, chlopina. Niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:32 dachs napisał: > I może Matelot z Krzysiem z ramienia kurii parę innych ramion by się znalazło. Pożarski - kiedyś sądziłam, że nie je, nie pije, nie śpi... tylko wali w klawiaturę... a tu fiku-miku - faceta nie ma. Hasz pewnie ma bana na IP. Matelotku, jak Ci się podoba praca na rzecz kurii hihihi? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:52 dachs napisał: > Szkoda, że Hasz nie doczekał... > Mam nadzieję, że znajdzie jakąś dziurę, przez która będzie mógł tu wleźć. Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy. W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała. Polecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 19:59 siwa napisała: > Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy. > W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała. A jak nieszczelność rozlezie się na inne fora, to co? Zamkniecie portal? > Polecam się. Też się polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:00 siwa napisała: > Polecam się. o!o! widzę, że Wielki Brat/Siostra czuwa! Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle. W każdym razie - aqua wygląda jak po wybuchu supernowej!!! wszystko zaorane. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:11 > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle. Żeby. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:16 siwa napisała: > > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle. > Żeby. Jastrząb nie żywi się pszenicą! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Juz wije sobie gniazdko na FK:) 02.06.11, 20:29 Giwi sie zapewne bardzo ucieszyla)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 07.06.11, 15:04 siwa napisała: > > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle. > > Żeby. > L. Hehe, to sa powody do zabananowania Hasza ? Niedoczekanie wasze, banda czekistow ! J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:59 a000000 napisała: > Żeby ten Hasz pisał zwięźle, zrozumiale i na temat - to nie byłoby źle. > W każdym razie - aqua wygląda jak po wybuchu supernowej!!! wszystko zaorane. Wręcz przeciwnie, wygląda schludnie i czysto, jak w porządnym ogródku. I coraz wiecej ludzi powraca. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 20:30 siwa napisała: > Nie doczekał, bo to ciąg przyczynowo-skutkowy. > W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała. > > Polecam się. > jeszcze mu osiem głow zostało. nie tak hypko mociumpani. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK... 02.06.11, 20:35 ...gdzie zasraniec probuje sie aklimatyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nawet juz zaczyna delikatnie kreskowac... 02.06.11, 20:40 ...skubany))))))))) forum.gazeta.pl/forum/w,28,125777495,125778669,Re_W_co_wierza_ludki_na_forum_.html Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Nawet juz zaczyna delikatnie kreskowac... 02.06.11, 20:47 Kiepska podróba Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, ja tam mu w IP nie zagladam, ale... 02.06.11, 20:49 ...on i na FAQ zaczynal dosc delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Idzzesz gdzies, sciemo!/nt 03.06.11, 15:45 perli napisała: > zakręć już tą wazelinę, bo wyschnie. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
perli znaczy się, 03.06.11, 20:41 wazeliny używasz trzy razy dziennie, z Tajwanu? Czy robisz ją samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: grafoman, 03.06.11, 15:58 Perli ,żeś Czemużeś? Jak bardzożeŚ Tak nieba brak, czuj czuj czuwaj aniele rozdroża niedostępne Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: grafoman, 03.06.11, 16:20 jola.iza1 napisała: > Perli ,żeś > Czemużeś? o ty! Jadwigo! za firankami rzęs na parapecie świata syman ryczy tarni osioł stąpa warawanungen Odpowiedz Link Zgłoś
gini Czy hasz tu bedzie czy nie 03.06.11, 17:08 To forum juz padlo dawno temu. Wpada tu grupka osob z przyzwyczajenia, ale dawnej swietnosci jaka mialo FA, napewno nie zyska. Nie trzeba bylo burzyc cenzura, z reszta zburzyliscie wszystkie, kraj, i swiat tez. Nie zwalajcie na hasza, bo kto chci l to hasza sobie zakrywal, nawet iles tam nowych nickow, ktore zakladal. Nie bylo obowiazku Hasza czyta&c, ale cos scanik czytywal zapamietale, niektore idiotyzmy wklejal sobie nawet jako sygnaturki. Marudny zamiast wygasic czytywal zapamietale, a potem latal szlochac siwej w rekawki. Coz zboczone to jakies,bolki nie chcieli ale musiemli, matoly na dodatek, co nie umialy wejsc na swoje forum i dodac do nieprzyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jeśli chodzi o mnie 03.06.11, 19:57 to znam wielu wyborcow PiS w końcu mieszkam w Lublinie i Hasz pisał podobnie do tego co oni mowią np. o Żydach więc jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: grafoman, 03.06.11, 20:44 wszystko jest okiej, tylko stąpa wara coś tam, za dobre jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Siwa 03.06.11, 22:13 Moze przedstawisz nam admina, ktory opiekuje sie tym forumem? Odpowiedz Link Zgłoś
perli to, 07.06.11, 14:04 kapucha Scan, Siwa więc nie musi Go przedstawiać. Bo Go znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 02.06.11, 20:47 marouder.eu napisał: > ...gdzie zasraniec probuje sie aklimatyzowac. jak mnie bedzie sie chciało to polece. masz wolność nieczytania - nie musisz innemu zatrzaskiwać dzioba. inaczej wpisujesz się w logikę cenzury - a o to tym k..... chodzi. dziś plasterk tu jutro tam coś urżniemy a głupcy krzyczą hosanna. aż na nich trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 03.06.11, 19:50 pro100 napisał: > jak mnie bedzie sie chciało to polece. masz wolność nieczytania - nie musisz in > nemu zatrzaskiwać dzioba. inaczej wpisujesz się w logikę cenzury - a o to tym k > ..... chodzi. dziś plasterk tu jutro tam coś urżniemy a głupcy krzyczą hosanna. > aż na nich trafi. > rdolisz prosto, serio Myślisz, że jedynkę przy nicku za co mam? Nie bój żaby, nic ci nie urżną, takich możliwości niet, nawet w net. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Jak tesknisz za haszysta, Pro100, lec na FK.. 03.06.11, 20:00 jola.iza1 napisała: > Myślisz, że jedynkę przy nicku za co mam? no to sie zapytowuje oficjalnie - za co masz jedynkę przy nicku? > Nie bój żaby, nic ci nie urżną, takich możliwości niet, nawet w net. > idzie, droga jolu o to by głos mieli wszyscy chętni a nie wyłącznie glisty co się w każdy kształt ułożą. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 21:29 siwa napisała: > Polecam się. Idć i nie wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 21:44 sz0k napisał: > siwa napisała: > > > Polecam się. > > Idć i nie wracaj. > dama podejrzanej konduity. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:15 pro100 napisał: > dama podejrzanej konduity. A panowie, jak zwykle uroczy. Jestem zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 03.06.11, 05:58 siwa napisała: > pro100 napisał: > > dama podejrzanej konduity. > > A panowie, jak zwykle uroczy. > Jestem zachwycona. > wszystko można ubrać w formę taką lub siaką. natomiast treść pozostaje mysia. nigdy do tej działalności nie miałem entuzjazmu - delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:12 siwa napisała: > W przypadku nieszczelności zmiana może okazać się nietrwała. Bardzo tani chwyt zrzucenia winy na Hasza za usunięcie pierwszego forum dyskusyjnego na portalu gazety. Proszę się nie kompromitować... Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 02.06.11, 22:19 Jak widzę, jeszcze nikt nie usunął tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Siwa kiedys obiecala i dotrzymala slowa.. 03.06.11, 07:41 marouder.eu napisał: > ...nie ma haszysty, Okraglak zdechl od smierci glodowej, wstydzic sie nie ma czego. No, no nie spodziewałam się ! To ładnie ze strony Siwej. Teraz tylko podbijającą w nieskończoność własne wątki pseudopoetkę wyekspediować na jakieś forum dla chorych z problemami psychicznymi (na poetyckie raczej się nie nadaje) i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
perli [...] 10.06.11, 19:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Mój komentarz... 02.06.11, 22:25 ...jest tu. Sorry, nie będę go kopiował - sądzę, że tam ma potencjalnie większą siłę rażenia. Wszak istniejemy w Katalogu dopiero kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Mój komentarz... 02.06.11, 23:47 jenisiej napisał: > Wszak istniejemy w Katalogu dopiero kilka dni Jest to tak zwany katalog korporacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Mój komentarz... 03.06.11, 13:54 Autor: marouder ☺ 11.01.07, 12:29 ..takze w tym watku najechano, mimo, ze opowiedziala sie za odbanowaniem hasza, a tow. ols z wlasciwa sobie, ujmujaca grzecznoscia potraktowal ja per noga. Hasz tak, czy inaczej powroci i zapewne wiedzy n/t przyczyn bana nie bedzie trzymal pod korcem. Pewnie nas czyta, wiec go pozdrawiam. wtedy # pozdrawiales,teraz go podkablowales.. wstyd maruder Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Swietny komentarz Jeniseju 03.06.11, 15:56 Nic tylko sie podpisac i zasmucic nad rosnaca degrengolada Marudnego (( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Marudny jest od dawna zdegenerowany:) 03.06.11, 16:13 Z prostej przyczyny, mianowicie nawet w knajpie raczej nie dopuszcza, by kazdy, kto na to ma ochote darl sie w nieboglosy. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot ___________________________Niewdzięcznicy_________ 02.06.11, 22:47 Korzystając z copy write (z ta kreską) składam Pani Siwej serdeczne Bóg zapłać za cud, którego dokonała. Proszę się nie przejmować uwagami niektórych uczestników. Tak się składa, że w większości są z opcji PiS czyli w jakimś sensie ubezwłasnowolnieni. No bo czy inteligentny z, jak to mówią, głową na karku, mógłby być za PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Matolku 02.06.11, 23:35 No bo czy inteligentny z, jak to mówią, głową na karku, mógłby b > yć za PiS? Moze glowe na karku masz , ale co w tej glowie?Tylko ped stadowy za baca przewodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: ___________________________Niewdzięcznicy____ 03.06.11, 00:19 matelot napisał: ... Kretyn, ważne, że popiera PO Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: ___________________________Niewdzięcznicy____ 03.06.11, 22:23 jola.iza1 napisała: > matelot napisał: > ... > Kretyn, ważne, że popiera PO ==================== Ty do mnie tymi słowy?! - o rzesz ty Ściano Wschodnia! Odpowiedz Link Zgłoś