Dodaj do ulubionych

Pechowy Wałbrzych

19.07.11, 12:24
Pechowy rzecz jasna dla Platformy.

Gdzie się podziało pół miliona z wałbrzyskiego MPK?

Komentuje Jerzy Sawka: Idioci przed złodziejami

W tej sprawie pojawia się wątek finansowania kampanii wyborczej Platformy Obywatelskiej przez defraudantów z MPK. Jeśli to prawda, to Wałbrzychem rządzili idioci i złodzieje, z palmą pierwszeństwa dla idiotów, gdyż nawet złodzieje bywają inteligentni. Tylko w głowie kacyka przekonanego o swojej nietykalności mógł narodzić się taki plan wzbogacania się, czy też wspomagania swojej kamaryli. Jest też druga możliwość: że to nieprawda, że zeznanie owego świadka CBA to klasyczna ucieczka w upolitycznienie sprawy. W Wałbrzychu dziś wszystko jest polityczne. Pokazała to sprawa fałszywej listy nastolatka. Za chwilę ktoś złapany tam na kradzieży wina będzie krzyczał, że jest szykanowany za politykę.

Trzeba mieć nadzieję, że nie wszystko spsiało.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Pechowy Wałbrzych 19.07.11, 12:46
      Nie podniecaj się, bo znów będziesz musiał prostować. Trochę cierpliwości.
      • oleg3 Re: Pechowy Wałbrzych 19.07.11, 12:53
        wikul napisał:

> Nie podniecaj się, bo znów będziesz musiał prostować. Trochę cierpliwości.

A co ja niby prostowałem? Podałem info o wyroku w trybie wyborczym. To nie jest sprostowanie (moje) , to nie jest żadne rozstrzygnięcie (sądowe). Sąd nie ustalił, że listy są cacy, podał tylko, że nie wiadomo kto je sfałszował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka