polski_francuz Szkoda dziecka 23.07.11, 19:16 27 lat, talent i samodestrukcyjna sila niedopowstrzymania. PF Odpowiedz Link Zgłoś
piq biedna dziewczyna,... 23.07.11, 19:25 ...biedna. Takie możliwości, takie szanse i takie spierniczone życie. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Amy Winehouse 23.07.11, 22:10 I w tym momencie przypominam sobie Karen Carpenter Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Amy Winehouse 23.07.11, 22:34 Ja też. www.youtube.com/watch?v=0tgfBabA1_U There was a man, a lonely man Who lost his love through his indifference A heart that cared, that went unshared Until it died in his silence And Solitaire's the only game in town And every road that takes him, takes him down And by himself, it's easy to pretend He'll never love again And keeping to himself he plays the game Without her love it always ends the same While life goes on around him everywhere He's playing Solitaire Another day, a lonely day So much to say that goes unspoken And through the night, his sleepless nights His eyes are closed, his heart is broken And Solitaire's the only game in town And every road that takes him, takes him down And by himself it's easy to pretend She's coming back again And keeping to himself he plays the game Without her love it always ends the same While life goes on around him everywhere He's playing Solitaire A little hope, goes up in smoke Just how it goes, goes without saying Solitaireee And by himself it's easy to pretend He'll never love again Ohhh And keeping to himself he plays the game Without her love it always ends the same While life goes on around him everywhere He's playing Solitaire Solitaire, solitaire Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Amy Winehouse 23.07.11, 22:12 Jej najlepszy utwór bardzo często sobie słuchałem i mam na mojej ulubionej liście mp3... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete zal :( 24.07.11, 00:30 ktos napisal 'biedne dziecko' i ja tak mysle umeczone biedne dziecko szkoda ... ze nikt nie umial jej pomoc, szkoda ... ze nie pozwolila sobie pomoc tete Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai A jak pomoc? 24.07.11, 01:27 Jakich argumentow uzyc? Jak oddzialywac na codzien, by dokonala refleksji, zlekla sie o siebie? Jak sprawic, by miala sie za wartosc, ktora nalezy chronic? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: A jak pomoc? 24.07.11, 11:41 pan.banzai napisał: > Jakich argumentow uzyc? > Jak oddzialywac na codzien, by dokonala refleksji, zlekla sie o siebie? > Jak sprawic, by miala sie za wartosc, ktora nalezy chronic? Tak jak sie to czyni z kazdym uzaleznionym. Z pomoca terapeuty i konsekwentnie. Od poczatku. Nie zawsze mozna pomoc - ale w wielu przypadlkach sie udaje. tete Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a nie jej nie żal 24.07.11, 08:21 nie jestem zasmucony, wstrząsnięty i w szoku. itp itd. budziła we wyłacznie mnie niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Bo pan Aakusiu, byc moze weteryniarzem... 24.07.11, 09:17 ..powinien zostac, co by sie tez przekladalo na zasobnosc panskiej kieszeni, nie lekarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol zacpała i zapiła się na własne życzenie 24.07.11, 09:31 ale nie odmawiam ci prawa do rocznej załoby z racji tegoż skądinąd smutnego wydarzenia. jak widzisz krakowski psychologu jestem nader toleracyjny dla ludzkich slabostek Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai A czy ja mowie, ze sie nie zacpala, nie chlala?! 24.07.11, 09:43 Byl ktos z nia? Chlala i zazywala z milosci do ludzi, ktorzy ja otaczali? To sie podlug Pana nie da byc z mlodymi ludzmi tak blisko, dziecmi np., by nie braly? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Mnie tylko wqrwia lekarski "rypin".. 24.07.11, 09:46 ..wystawiany tu przez pana jako uzasadnienie, dla samego siebie, smierci tej mlodej wobec nas i utalentowanej dziewuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Mnie tylko wqrwia lekarski "rypin".. 24.07.11, 09:50 jedna cpunka mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai A Cpunka, to jakiego rodzaju antyjakosc... 24.07.11, 09:54 ..Aakusiu, ze pan by jeich wypjordolil do pana Boga, panie dochtorku? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: A Cpunka, to jakiego rodzaju antyjakosc... 24.07.11, 09:58 dla mnie zadna. proponuje abys na znak zaloby zrobił miesieczna przerwe w pisaniu na aqua, wtedy uwierze w twój autentyczny zal Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Ciekawy z pana dochtorek, Aakusiu! 24.07.11, 10:03 Pan ewentualnej pacjentce, podobnej do tej biednej, wprost niemozliwie samotnej w swoim odczuwaniu dziewuchy te powiedzialby: idz i gin? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Ciekawy z pana dochtorek, Aakusiu! 24.07.11, 10:12 pomocy udzielam bez wyjatków, i udzielam niezaleznie od tego ze osoby takie budzą we mnieniechęć, niesmak a czasem wręcz i obrzydzenie. nie zmuszaj mnie do kochania całego swiata. wystarczy ze ty to robisz Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Nie kocham, Aaki calego swiata:/ 24.07.11, 11:43 Po prostu, jak to gdzies ujal, zal mi dzieciaka, jakim Amy byla. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol p,s, 24.07.11, 10:14 trzeba było ruszyć dupę z krakowskich pieleszy i udzielic jej wysokospecjalistycznej pomocy psychologicznej jaką niewatpliwie dysponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Nie jestem kliniscysta, to raz, dwa, ze byla to... 24.07.11, 11:47 ...osoba osobliwie samotna, mimo dzisiatkow ludzi z rodziny, firm nagraniowych, managerow od tego i owego, zespolu z ktorym grala koncerty, milionow fanow..pomoc takim ludziom udaje sie niezwykle rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: A czy ja mowie, ze sie nie zacpala, nie chlal 24.07.11, 09:48 widac zbrakło jej dobrego psychologa który by ja wyciagnął z tarapatów. ja jej fanem nie byłem. btw-po ch... ci tyle nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Nie po khuj, tylko Siwa mnie wycina... 24.07.11, 09:57 ..oraz blokuje nicki i komputery. Jestesmy roznego zdania w pewnej sprawie, a Panie czasem tak maja, ze czuja, iz musza Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Amy Winehouse 24.07.11, 12:24 A kto to taki, ta niby Wajnhauz? Bo jakoś nie słyszałem? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Glos silny 24.07.11, 12:54 troche dzezujacy: www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&feature=player_embedded#at=112 taki glos sie w muzyce pop/rock dobrze sprzedaje. PF P.S. Gdzie byl jej tata gdzie byla jej mama? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Dziewuszka o nadzwyczaj wyrazistym glosie.. 24.07.11, 13:07 ..na tle szumu muzycznego, ktorym karmia sie radiostacje wielce oryginalna. Chlala na potege, zazywala cokolwiek na drzewo przed nia nie ucieklo, chlop, amfa, heroina, lsd..co badz..biedny, samotny dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś